12:26

Goud voor Yuri van Gelder bij World Challenge Cup: 'Ik ben nooit weggeweest'

Goud voor Van Gelder bij World Challenge Cup (archieffoto ANP)

LJUBLJANA - Yuri van Gelder van Flik-Flak in Den Bosch heeft zaterdag goud gewonnen tijdens de World Challenge Cup in het Sloveense Ljubljana. Hij was de sterkste op zijn favoriete onderdeel ringen. Lees verder »

Sport zondag: Lisa Malaihollo uitgeschakeld in Wateringen - WATERINGEN - Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor badmintonster Lisa Malaihollo, squashster Milou van der Heijden en de basketballers van SPM Shoeters.

WATERINGEN - Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor badmintonster Lisa Malaihollo, squashster Milou van der Heijden en de basketballers van SPM Shoeters. Lees verder »

Springruiter Maikel van der Vleuten staat in grote finale in Lyon - LYON - Springruiter Maikel van der Vleuten uit Someren neemt ook na het tweede onderdeel van de wereldbekerfinale in Lyon de zevende plaats in het algemeen klassement in.

LYON - Springruiter Maikel van der Vleuten uit Someren neemt ook na het tweede onderdeel van de wereldbekerfinale in Lyon de zevende plaats in het algemeen klassement in. Lees verder »

Jelle Klaasen is snel klaar in Berlijn  - BERLIJN - Jelle Klaasen uit Breda is er niet in geslaagd om door te dringen tot de tweede ronde van de German Darts Masters in Berlijn. De Bredase darter ging met 6-3 onderuit tegen de Duitser Jyhan Artut.

BERLIJN - Jelle Klaasen uit Breda is er niet in geslaagd om door te dringen tot de tweede ronde van de German Darts Masters in Berlijn. De Bredase darter ging met 6-3 onderuit tegen de Duitser Jyhan Artut. Lees verder »

Kijk! En zie hoe vier PSV-spelers schitteren in reclame voor een frietpan - EINDHOVEN - Vier spelers van PSV zijn te zien in een reclamefilmpje voor een frietpan. In een commercial voor hoofdsponsor Philips is een rol weggelegd voor Adam Maher, Jürgen Locadia, Santiago Arias en Jorrit Hendrix.

EINDHOVEN - Vier spelers van PSV zijn te zien in een reclamefilmpje voor een frietpan. In een commercial voor hoofdsponsor Philips is een rol weggelegd voor Adam Maher, Jürgen Locadia, Santiago Arias en Jorrit Hendrix. Lees verder »

Hockey: Europese titelstrijd Den Bosch en Oranje Zwart gaat paaszondag verder - EINDHOVEN - De hockeysters van Den Bosch zijn hard op weg naar de veertiende Europese titel sinds 2000. De ploeg van trainer Raoul Ehren won vrijdag op eigen veld met 7-0 van Railway Union uit Ierland en speelt zondag in de halve eindstrijd tegen Real Sociedad de Futbal SAD uit Spanje.

EINDHOVEN - De hockeysters van Den Bosch zijn hard op weg naar de veertiende Europese titel sinds 2000. De ploeg van trainer Raoul Ehren won vrijdag op eigen veld met 7-0 van Railway Union uit Ierland en speelt zondag in de halve eindstrijd tegen Real Sociedad de Futbal SAD uit Spanje. Lees verder »

Jordens Peters van Willem II is maandag voor FC Den Bosch - TILBURG - Jordens Peters moet er wel een beetje om lachen.  Ik ben altijd voor FC Den Bosch als wij niet tegen ze spelen en maandag natuurlijk extra.   Want de Willem II-verdediger beseft dat zijn voormalige club een handje kan meehelpen aan de titelkansen van Willem II in de Jupiler League.

TILBURG - Jordens Peters moet er wel een beetje om lachen. "Ik ben altijd voor FC Den Bosch als wij niet tegen ze spelen en maandag natuurlijk extra." Want de Willem II-verdediger beseft dat zijn voormalige club een handje kan meehelpen aan de titelkansen van Willem II in de Jupiler League. Lees verder »

FCK De Hommel wint zinderende Brabantse bekerfinale van CFE Ciba/VDL Groep - AMSTERDAM - De zaalvoetballers van FCK De Hommel uit Den Bosch hebben ten koste van CFE uit Eindhoven de KNVB Beker gewonnen. In een spannende finale wonnen de Bosschenaren met 3-4.

AMSTERDAM - De zaalvoetballers van FCK De Hommel uit Den Bosch hebben ten koste van CFE uit Eindhoven de KNVB Beker gewonnen. In een spannende finale wonnen de Bosschenaren met 3-4. Lees verder »

Play-offs lonken voor FC Den Bosch na punt tegen Eindhoven - DEN BOSCH - FC Den Bosch is weer een stap dichter bij plaatsing voor de play-offs om promotie naar de eredivisie. De ploeg van trainer Ruud Kaiser speelde vrijdag 0-0 gelijk tegen FC Eindhoven. Eindhoven combineerde makkelijker, maar Den Bosch creëerde de meeste kansen. De aanvallers van Den Bosch stuitten echter voortdurend op Eindhoven-doelman Tom Muyters.

DEN BOSCH - FC Den Bosch is weer een stap dichter bij plaatsing voor de play-offs om promotie naar de eredivisie. De ploeg van trainer Ruud Kaiser speelde vrijdag 0-0 gelijk tegen FC Eindhoven. Eindhoven combineerde makkelijker, maar Den Bosch creëerde de meeste kansen. De aanvallers van Den Bosch stuitten echter voortdurend op Eindhoven-doelman Tom Muyters. Lees verder »

Springruiter Maikel van der Vleuten zevende in wereldbekerfinale Lyon - LYON - Springruiter Maikel van der Vleuten uit Someren is vrijdagavond op het eerste onderdeel van de wereldbekerfinale in Lyon op de zevende plaats geëindigd. Hij ging op VDL Groep Verdi in de 1.50 meter-rubriek foutloos rond.

LYON - Springruiter Maikel van der Vleuten uit Someren is vrijdagavond op het eerste onderdeel van de wereldbekerfinale in Lyon op de zevende plaats geëindigd. Hij ging op VDL Groep Verdi in de 1.50 meter-rubriek foutloos rond. Lees verder »

Helmond Sport haalt uit tegen Jong FC Twente - HELMOND - Helmond Sport heeft met 5-1 gewonnen van Jong FC Twente. De beloften uit Enschede begonnen nog goed aan de wedstrijd, toen Tim Hölscher de ploeg na negentien minuten op voorsprong schoot.

HELMOND - Helmond Sport heeft met 5-1 gewonnen van Jong FC Twente. De beloften uit Enschede begonnen nog goed aan de wedstrijd, toen Tim Hölscher de ploeg na negentien minuten op voorsprong schoot. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2