De leukste grappen tijdens het Tonpraten

zondag 11 november 2012 - 16:06

Omroep Brabant doet ieder jaar verslag van het Keiebijters Kletstoernooi (www.keiebijters.nl) De leukste video's van de afgelopen jaren vind je in dit dossier.

Rob Scheepers wint Keiebijters Kletstoernooi in Helmond als bakker Frits Sprits - HELMOND - Rob Scheepers uit Sterksel heeft zaterdag het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond gewonnen. In de rol van bakker Frits Sprits won hij de zilveren narrenkap en de titel opperkletsmajoor.

HELMOND - Rob Scheepers uit Sterksel heeft zaterdag het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond gewonnen. In de rol van bakker Frits Sprits won hij de zilveren narrenkap en de titel opperkletsmajoor. Lees verder »

Finalisten Keiebijters Kletstoernooi 2014 bekend - HELMOND - Dirk Kouwenberg, Kitty Goverde, Hans Keeris en Rob Scheepers zijn de finalisten van het Keiebijters Kletstoernooi. Dat heeft de jury zaterdagavond bekendgemaakt na de laatste voorronde. Van de twaalf kletsers mogen deze vier volgende week strijden om de Zilveren Narrenkap.

HELMOND - Dirk Kouwenberg, Kitty Goverde, Hans Keeris en Rob Scheepers zijn de finalisten van het Keiebijters Kletstoernooi. Dat heeft de jury zaterdagavond bekendgemaakt na de laatste voorronde. Van de twaalf kletsers mogen deze vier volgende week strijden om de Zilveren Narrenkap. Lees verder »

Finalisten Keiebijters Kletstoernooi bekend - HELMOND - Uren voordat de zaal in Helmond open gaat staan belangstellenden al voor de deur. Als de zaal open gaat hollen ze naar binnen voor de beste plekken. Het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond is al meer dan veertig jaar een traditie en al even lang een enorme publiekstrekker. Zaterdag was de laatste voorronde en werden de vier finalisten bekend gemaakt.

HELMOND - Uren voordat de zaal in Helmond open gaat staan belangstellenden al voor de deur. Als de zaal open gaat hollen ze naar binnen voor de beste plekken. Het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond is al meer dan veertig jaar een traditie en al even lang een enorme publiekstrekker. Zaterdag was de laatste voorronde en werden de vier finalisten bekend gemaakt. Lees verder »

Alaaf! Omroep Brabant opent ‘Push the Buutton’-winkel in Emmapassage Tilburg - TILBURG - Voor veel carnavalsliefhebbers is het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond dé ideale warming-up voor het komende carnaval. In aanloop naar de traditionele kletsavonden in Helmond opende Omroep Brabant zaterdag in de Emmapassage in Tilburg een ‘Push the Buutton’-winkel. Wat voor een winkel? Kom naar Tilburg en sla je slag!

TILBURG - Voor veel carnavalsliefhebbers is het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond dé ideale warming-up voor het komende carnaval. In aanloop naar de traditionele kletsavonden in Helmond opende Omroep Brabant zaterdag in de Emmapassage in Tilburg een ‘Push the Buutton’-winkel. Wat voor een winkel? Kom naar Tilburg en sla je slag! Lees verder »

KeieKletstoernooi Keiebijters iedere zondag op TV - EINDHOVEN - Omroep Brabant zendt iedere zondag weer het beste van het KeieKletstoernooi van de Keiebijters uit. Twaalf tonproaters, kletsers genaamd, strijden in de Traverse in Helmond om de titel van Opperkletsmajoor van 2013.

EINDHOVEN - Omroep Brabant zendt iedere zondag weer het beste van het KeieKletstoernooi van de Keiebijters uit. Twaalf tonproaters, kletsers genaamd, strijden in de Traverse in Helmond om de titel van Opperkletsmajoor van 2013. Lees verder »

Kitty Goverde verslaat mannen en wint Keiebijters Kletstoernooi - HELMOND - Kitty Goverde uit Uden is de Opperkletsmajoor 2012 geworden bij het Keiebijters Kletstoernooi. Zij mocht zaterdagavond de Zilveren Narrenkap in ontvangst nemen met het typetje Bertha van de Meuleperd. Ze is de tweede vrouw in de geschiedenis die het evenement wint.

HELMOND - Kitty Goverde uit Uden is de Opperkletsmajoor 2012 geworden bij het Keiebijters Kletstoernooi. Zij mocht zaterdagavond de Zilveren Narrenkap in ontvangst nemen met het typetje Bertha van de Meuleperd. Ze is de tweede vrouw in de geschiedenis die het evenement wint. Lees verder »

Finalisten Keiebijters Kletstoernooi bekend - HELMOND - De finalisten van het Keiebijters Kletstoernooi 2012 zijn bekend. Kitty Goverde, Andy Marcelissen, Rob van Elst en Jan Strik mogen volgende week gaan strijden om de Zilveren Narrenkap. De jury had een zware taak om van de twaalf kletsers vier finalisten aan te wijzen.

HELMOND - De finalisten van het Keiebijters Kletstoernooi 2012 zijn bekend. Kitty Goverde, Andy Marcelissen, Rob van Elst en Jan Strik mogen volgende week gaan strijden om de Zilveren Narrenkap. De jury had een zware taak om van de twaalf kletsers vier finalisten aan te wijzen. Lees verder »

Hoog niveau bij tweede voorronde Keiebijters Kletstoernooi - HELMOND - Er is de tonpraters veel aan gelegen om de finale van het Keiebijters Kletstoernooi te bereiken. De tweede ronde bracht veel gelach, twee duidelijke kanshebbers voor de finale, maar ook een teleurstelling. Een overzicht van de buuts van zaterdagavond in Helmond.

HELMOND - Er is de tonpraters veel aan gelegen om de finale van het Keiebijters Kletstoernooi te bereiken. De tweede ronde bracht veel gelach, twee duidelijke kanshebbers voor de finale, maar ook een teleurstelling. Een overzicht van de buuts van zaterdagavond in Helmond. Lees verder »

Buuts van de finalisten van het Keiebijters Kletstoernooi 2011 - HELMOND - Afgelopen weekend zijn de voorrondes van het Keiebijters Kletstoernooi weer begonnen in Helmond. Daarin proberen tonpraters zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Bekijk hier de buuts van de finalisten van vorig jaar.

HELMOND - Afgelopen weekend zijn de voorrondes van het Keiebijters Kletstoernooi weer begonnen in Helmond. Daarin proberen tonpraters zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Bekijk hier de buuts van de finalisten van vorig jaar. Lees verder »

Berry Knapen wint Brabants Kampioenschap Tonpraoten in Valkenswaard - Foto s - VALKENSWAARD - Berry Knapen uit Heeze heeft het 45e Brabantse Kampioenschap Tonpraoten in Valkenswaard gewonnen. Met zijn karakter ZKH Prins Willem Alexander liet hij Kitty Goverde uit Uden en Rob Scheepers uit Sterksel achter zich.

VALKENSWAARD - Berry Knapen uit Heeze heeft het 45e Brabantse Kampioenschap Tonpraoten in Valkenswaard gewonnen. Met zijn karakter ZKH Prins Willem Alexander liet hij Kitty Goverde uit Uden en Rob Scheepers uit Sterksel achter zich. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2