Win tickets 3 Uurkes Vurraf via TV Carnaval Vurraf

Carnaval in Brabant zal dit jaar weer traditiegetrouw starten met 3 Uurkes Vurraf op vrijdag 24 februari 2017. Dit jaar worden de kaarten niet uitgereikt bij de ingang, maar zijn de kaarten te winnen bij Omroep Brabant.


TV PROGRAMMA: CARNAVAL VURRAF  
PERIODE: 28 JANUARI 2017 – 18 FEBRUARI 2017
DOE MEE EN MAAK KANS OP 2 TICKETS!

Op 28 januari, 4 en 11 februari zal er in het TV programma Carnaval Vurraf een prijsvraag worden gesteld. Doe mee en mail jouw antwoord naar carnavalvurraf@omroepbrabant.nl. Beantwoord jij deze vraag goed dan maak je kans op 2 tickets voor 3 Uurkes Vurraf 2017. De winnaars van de prijsvragen worden een week later ( 4, 11 en 18 februari 2017) in hetzelfde TV programma bekend gemaakt.

Als je gewonnen hebt:

  1. Ontvang je een e-mail waarmee je 2 e-tickets op naam kunt bestellen.
  2. De e-tickets zullen vervolgens op 16 februari 2017 verstuurd worden naar de e-mailadressen zoals jij deze hebt opgegeven. De tickets voor de winnaars van 18 februari worden op maandag 20 februari verstuurd!

LET OP: Het e-ticket in combinatie met een geldig legitimatiebewijs geven je toegang tot 3 Uurkes Vurraf. Toegang tot 3 Uurkes Vurraf is alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent en je in het bezit bent van een geldig e-ticket en een geldig legitimatiebewijs. LEGITIMATIE IS VERPLICHT! Helaas zal de organisatie je de toegang moeten weigeren als je geen legitimatiebewijs hebt wat overeenkomt met de naam op het e-ticket! Beide zaken worden gecontroleerd!