PSV-fan laat 10-0 zege tatoeëren

EINDHOVEN - PSV-fan Jos Hofman heeft een wel heel speciale tatoeage laten zetten. Op zijn rug staat sinds maandagavond een tattoo van 20 bij 30 centimeter met de tekst: PSV 10-0 en een kakkerlak die symbool staat voor Feyenoord.

Het idee was begonnen als geintje. Vorige week, na afloop van de wedstrijd, begon Hofman over de tatoeage in supporterstcafé De Aftrap. Het idee sloeg aan. De PSV-fan is met de pet rondgegaan en heeft 425 euro opgehaald. Van dat geld heeft hij maandagavond de tatoeage laten zetten.
Kakkerlak
In een eerder ontwerp stond ook de naam Feyenoord, maar bij nader inzien wilde Hofman dat toch niet op zijn lijf hebben. Daarom heeft hij Feyenoord vervangen door een plaatje van een kakkerlak. Mensen die Hofman inwrijven dat PSV de laatste wedstrijd met 1-0 verloren heeft van FC Twente snapt hij niet. "Twente zal heus nog wel een keer met een puntje verschil winnen, maar wij winnen nooit meer met 10-0 van Feyenoord. Het is allemaal puur jaloezie."
Via een webcam was het zetten van de 10-0 in Tattooshop Arie live te volgen op deze site. De klus heeft ruim twee uur geduurd.
Arie zet de tatoeage bij Hofman. (Foto: Jolwin Dobbelsteen)
Foto: Sjaak de Lijster

print corrigeer
Publicatie: maandag 1 november 2010 - 21:02
Auteur: Albertine Piels