Geen carnavalsoptredens voor Jos van Oss

EINDHOVEN - Je kent hem van zijn grote carnavalshit 'Zachte G, Harde L': Jos van Oss. Optredens zitten er komende carnaval echter niet in, want Jos richt zijn pijlen op een nieuwe carrière: hij wil acteur worden. Dat meldt de website Kuuskuus.

Jos van Oss, in het dagelijks leven bekend als Sjaak-Pieter van Es, werd geboren in Oss. Op zijn dertiende verhuisde hij met zijn ouders naar Amsterdam. Op school pestten zijn klasgenoten hem met zijn Brabantse accent. 'Mijn vader zei toen voor de grap: jongen, je hebt misschien wel een zachte G, maar toch ook een harde L.'

Hij nam voor de gein het nummer op met een paar vrienden en het lied blijkt onverwachts een hit. Jos van Oss, zijn artiestennaam, draaide zijn clip op de Albert Cuyp, in de Jordaan en op de Dam. Op YouTube was het nummer een enorme hit.

Printen
Corrigeren
Publicatie: woensdag 1 december 2010 - 13:38
Auteur: Karin Kamp

Reacties (1)


Schei toch eens uit met berichtgeving over dit soort figuren die niks met carnaval hebben maar er wel aan willen verdienen. OB zou beter weer de Knotskraker kunnen organiseren met winnende carnavalsliedjes uit de hele provincie.
[Bericht gewijzigd door 'braboman' op 01-12-2010 om 15:12]
01-12-2010 om 15:11 uur | braboman

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.