Een van de Brabantse New Chicks Een van de Brabantse New Chicks

Brabantse 'New Chicks' op Curaçao

EINDHOVEN - Na het succes van 'Oh Oh Cherso' gaan nu vijf Brabantse vrijgezelle vrouwen op liefdesavontuur naar Curaçao voor het nieuwe RTL-programma 'New Chicks'.

De dames verblijven in een luxe villa op het exotische Curaçao. Elke week komen er vier jongens langs om de Brabantse chicks te ontmoeten. Met de jongens maken ze het Curacaose nachtleven onveilig. Voordat ze gaan slapen is het aan de dames of ze met een van de jongens naar bed gaan. Als dat drie keer achter elkaar niet gebeurt, moeten ze naar huis en komt er een nieuwe chick voor in de plaats. Aan het eind van elke aflevering staan de babes voor een belangrijke keuze: verlaten ze met deze man het eiland of blijven ze op Curaçao voor een nieuwe lichting mannen?

Nikkie Plessen begeleidt de chicks op het eiland. Op dinsdag 1 november om half negen 's avonds wordt de eerste aflevering uitgezonden op RTL5.

Printen
Corrigeren
Publicatie: zaterdag 29 oktober 2011 - 10:52
Auteur: Pricilla Molle

Reacties (2)


Helemaal mee eens. En het ergste is nog wel, dat er altijd wel idioten te vinden zijn die eraan meedoen. En de jeugd maar denken dat dit soort uitwassen normaal is in het leven. Moraal 0.
29-10-2011 om 16:10 uur | blackblom61

Noemen dat we niet gewoon verplicht de "slet" uithangen, je moet het nest in duiken anders is het nokken, echt weer zo'n goedkoop waardeloos programma waar rtl wel voor garant staat. programma's zonder inhoud, normen en waarden, lang leve de commerciele TV
[Bericht gewijzigd door 'limbo' op 29-10-2011 om 14:56]
29-10-2011 om 14:54 uur | limbo

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.