Het zwembad werd na het ongeluk ontruimd. (Foto: Toby de Kort, Meesters Multi Media) Het zwembad werd na het ongeluk ontruimd. (Foto: Toby de Kort, Meesters Multi Media)

Twee medewerkers geschorst tijdens onderzoek gemeente naar dodelijk ongeluk zwembad Reeshof

TILBURG - Twee medewerkers van de gemeente Tilburg zijn geschorst gedurende het onderzoek naar het dodelijk ongeluk in zwembad Reeshof. De gemeente wil niet kwijt om welke medewerkers het gaat. Zwembad Reeshof is donderdag nog gesloten.

Bij het ongeluk raakte een vijf maanden oude baby ernstig gewond toen twee geluidsboxen losraakten van het plafond en haar raakten. De baby werd na het ongeluk in het zwembad gereanimeerd en daarna naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Daar overleed het meisje rond middernacht. De 27-jarige moeder raakte ook gewond aan haar hoofd.

Meerdere onderzoeken
Naast de gemeente, gaat ook justitie een strafrechtelijk onderzoek doen. Hiervoor worden enkele medewerkers van de gemeente verhoord. Tevens starten de provincie, als toezichthouder op zwembaden, en de politie een onderzoek.

Inspectie in april
Volgens Noordanus moet zo snel mogelijk duidelijk worden waar het precies is misgegaan. "Tijdens een inspectie in april kwam naar voren dat de bevestiging van de geluidsinstallatie niet in orde was en vervangen moest worden. Dat is niet gebeurd." Volgens de burgemeester is het zwembad zelf hierin in gebreke gebleven, maar omdat het zwembad onder de gemeente valt, neemt hij de verantwoordelijkheid hiervoor op zich.

Onduidelijk
Onduidelijk is waarom het onderhoud niet is uitgevoerd. Volgens de burgemeester is er een menselijke fout gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. "Het is heel tragisch dat deze fout is uitgelopen op een drama." Het zwembad valt onder de verantwoording van de gemeente. Noordanus wil dat de onderste steen boven komt. Hij hoopt voor het eind van de dag duidelijk te hebben waar het mis is gegaan.

Scheurtjes in roestvrijstalen kabels
Volgens een toezichthouder van de provincie zijn scheurtjes in de roestvrijstalen kabels waaraan de luidsprekers hingen waarschijnlijk de oorzaak van het ongeluk in zwembad Reeshof. De haarscheurtjes zijn ontstaan door de vochtige lucht in het zwembad. In verband met het onderzoek blijft het zwembad tot donderdag gesloten.

Reacties uit de gemeentepolitiek
Tilburgse politici reageren geschokt op het ongeval. Loes Dielissen van de Tilburgse Volkspartij zegt een traantje weggepinkt te hebben. Joost van Puijenbroek, fractievoorzitter van TROTS, stelt wethouder Jan Hamming verantwoordelijk voor het ongeval: "In april was er een onderzoek waaruit bleek dat de kabel van de geluidsbox vervangen moest worden. We zullen de wethouder confronteren met deze nalatigheid." De fractie van TROTS heeft inmiddels een spoeddebat aangevraagd met wethouder Hamming.

CDA-fractievoorzitter Marcel van den Hoven prijst de reactie van de burgemeester. Hij vindt dat er eerst een onderzoek moet komen voordat er een schuldige aangewezen kan worden. Fractievoorzitter Paulus Oerlemans van GroenLinks deelt die mening.

Fractievoorzitter Cecile Fransen van de VVD: "Het is zeer betreurenswaardig dat dit eerst moet gebeuren voordat mensen aan het denken worden gezet om hun zaakjes op orde te brengen."

Printen
Corrigeren
Publicatie: donderdag 3 november 2011 - 07:52
Auteur: Linda Hoebink

Reacties (39)


Dit is een vreselijk ongeluk. Het maakt het nog erger, omdat het voorkomen had kunnen worden als de gemeente misschien sneller de reparatie had uitgevoerd. Héél erg.
Wens de ouders van de baby ontzettend veel sterkte toe met het verwerken van het verlies van hun dochtertje.
03-11-2011 om 12:24 uur | narsis

Het is niks nieuws hoor. Bij de gemeente schuiven ze zo vaka elkaar de Zwarte Piet toe. Dan zijn er nog allerlei functie's en onderfunctie's. In de Gouden Eeuw, nog neit zo lang geleden, had je chef boven chef boven chef. De een wist niet waar de ander mee bezig was. Dat gaat nog wel eens veranderne in de toekomst, maar nu is het : we schuiven de problemen van de een naar de ander,
Heel erg triest dat daar een ander de dupe van is geworden. Een grote schadevergoeding eisen. Dat neemt totaal het verdriet niet weg maar het is wel terecht.
03-11-2011 om 11:17 uur | rowan

Voor mijn gevoel betreft het hier dood door schuld. Laat het OM de gemeente, de betrokken ambtenaren en de burgemeester wegens nalatigheid vervolgen.
Triest voor de moeder, zij krijgt hiermede haar kind niet terug. Wenjs haar heel veel sterkte voor de moeilijke en dramitsche tijd waarin zij nu verkeerd.
03-11-2011 om 09:27 uur | joep2

Ik vind het ver-schrik-ke-lijk wat er is gebeurd. Ik wens de moeder en haar partner en familieleden, vrienden en kennisssen veel sterkte toe.
Ik vind het 'goed' van de burgemeester, dat hij meteen open en transparant te werk gaat, de hand in eigen boezem steekt en de gemeente Tilburg als verantwoordelijke aanwijst. Helaas komt het kindje hiermee niet terug, maar het toont aan dat de burgemeester zeer serieus omgaat met de situatie.
Als na onderzoek blijkt dat de betreffende twee ambtenaren nalatig zijn geweest, dan mag dat -in mijn ogen- direct ontslag betekenen voor hen. Hun (niet-)handelen heeft geleid tot de dood van een kindje! Dat is niet goed te praten! Ik vind dat zij de gevolgen dan ook maar moeten ondervinden.
03-11-2011 om 09:07 uur | marcelvds04

Het ongeluk is uitermate triest en ernstig. 2 medewerkers zijn geschorst. We zullen mogelijk nooit te horen / lezen krijgen op welk functieniveau deze schorsing heeft plaats gehad.
Ik denk de budget beheerder en de planner. Of... zou het communicatie zijn ?
Reeds in april is het probleem vastgesteld en als urgent aangemerkt. Nu nog het budget en vervolgens de reparatie plannen.
Ik vrees dat ook hier de bezuinigingdruk heeft toegeslagen en dat er op het moment van ontdekking (nog) geen budget beschikbaar was. De komende tijd van onderzoek zal in het teken staan van wijzen met het vingertje. Uiteindelijk zal de werkelijk verantwoordelijke vrijuit gaan. Zo gaat het toch vandaag de dag met onze managercultuur en bezuinigingsdrang!
03-11-2011 om 08:13 uur | sbok1250

@ rudidewit
Het klopt helemaal wat je zegt. Ik heb met chloor gewerkt.
Als gas en als chloorbleekloog (Natriumhypochloriet)
En inderdaad moet je contact met roestvrijstaal voorkomen.
Maar vrijwel geen enkel metaal is bestand tegen chloor alleen bij rvs zie je geen niet echt corrosie.
Het wordt broos.
Ammoniumcloride (Salmiak) Is ook zo iets verschrikkelijks.
Metalen vloeren worden binnen no-time opgevreten.
Wat zou het zijn bij de mensen die deze luidsprekerboxen ophingen?
Onwetendheid? Ongeïntereseerdheid?
Materialenkennis is zo ontzettend belangrijk!
We zien nu hier duidelijk dat gebrek aan die kennis tot rampen kan leiden!
Bezuinigingen op personeel?
Geen gekwalificeerd personeel voor handen?
Wat is dat toch om zo'n situatie te veroorzaken en wie is nou aansprakelijk?
Ik hoop dat ze dat toch goed uitzoeken.
Die arme moeder en de rest van de familie van die moeder.
Want dit vergeet je je hele leven niet, al word je 110!
02-11-2011 om 23:33 uur | kosmopoliet

Wat ik hier het aller trieste aanvindt.
Het is al jaren publiekeliijk bekend dat rvs materiaal niet geschikt is als bevestigingsmateriaal in zwembaden.
Simpelweg omdat de cloordampen het materiaal wegvreten.
Er zijn al diverse zwembaden gewesst in nederland waar de plafondconstructie vervangen moest worden omdat het rvs aangetast was, te ziek voor woorden dat een jong mensenleven hierdoor moet eindigen.
Nu maar hopen dat de ouders dit een plaatsje kunnen geven, dit is de ergste gebeurtenis die een ouder kan overkomen.
02-11-2011 om 22:51 uur | rudidewit

Ik ben zo ongelooflijk kwaad. (zie ook een eerder bericht)
In eerste instantie dacht ik dat een of andere monteur met goede bedoelingen rvs had toegepast in een zwembad. Dit is voor deze constructies vanwege spanningscorrosie niet toegestaan.
Toen kwam het bericht dat de toezichthouder had geconstateerd dat het om haarscheuren zou gaan. ( dat is dus spanningscorrosie). Er werd even niet vermeld dat de toezichthouder, dus de provincie verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid in de zwembaden. Hier hebben dus meteen al een verantwoordelijke.
Toen kwam het bericht dat de gemeente een inspectie heeft laten uitvoeren. Dit is opzich lovenswaardig, echter er werd niet gehandeld nog gehandhaafd Verantwoordelijke 2
Wat ook erg verbazing wekkend is, is dat het onderzoeksbureau een stellage heeft moeten bouwen om dit feit te constateren. Waarom is deze gevaarlijke situatie niet direct weggehaald. Knip knip klaar. Nee, we zijn experts, we weten dat er een levensgevaarlijk situatie is ontstaan, maar we laten alles gewoon lekker hangen. Verantwoordelijke 3
Dit rapport komt bij de "directie" van het zwembad terecht. Er gebeurd helemaal niks mee. Verantwoordelijke 4. Dit verbaast me helemaal niks, omdat de veiligheidsbeleving blijkbaar geen prioriteit heeft. (en dan heb ik het niet over de badmeesters en juffen). Beste reeshofbad gebruikers, denk maar eens aan het dunne lintje wat gebruikt werd om een levensgevaarlijke situatie af te schermen van het publiek (de kinderen) toen de nieuwe ramen werden geplaats op meters hoogte boven het zwembad. Het bad had gewoon een dag dicht gemoeten. De kinderen liepen gewoon langs het lintje af en bevonden zich in de directe gevare zone. Overigens was het achterste gedeelte van het zwembad ook een gevarenzone.
Directie, jullie bezoekers en jullie medewerkers maanden lang in een levensgevaarlijke situatie laten rondlopen.
Beste badjuffen en badmeesters: het was jullie baas die het blijkbaar niet belangrijk vond dat jullie in een veilige omgeving jullie werk konden doen. Jullie zitten dag in dag uit 5 meter van de plek des onheil.
Beste verantwoordelijken, jullie zijn nu verantwoordelijk voor de dood van een baby, en het verwoesten van het leven van een gezin. jullie hebben willens en wetens vanaf april het leven van alle bezoekers op het spel gezet. Trek jullie eigen conclusie. Gelukkig gaat het OM er zich mee bemoeien. Dus het gevaar van een doofput is nu voorbij.
Dan zie ik hier en daar nog wat reacties over de bestuurlijke verantwoordelijkheid (wethouder en anderen). Iedere bestuurder die onder deze omstandigheden, zijn conclusies niet trekt, is geen knip voor zijn neus waard. beste bestuurders, jullie zijn verantwoordelijk voor de omstandigheden waaronder dit heeft kunnen plaats vinden. Jullie zijn dus evengoed (bestuurlijk) verantwoordelijk.
Een heel boze vader
02-11-2011 om 22:25 uur | mde

@joma, we zijn inderdaad allemaal mensen en we maken ook fouten. maar dit is gewoon nalatigheid ! Kijken of je nog zo zou praten als het jouw kindje zou zijn geweest.
02-11-2011 om 22:11 uur | meetlint

wat een groffen fout dit is niet tebevatten ouders hebben 9 maanden toe geleeft op de roze wolk maar door nalaten schap van de gemeente zijn de ouders er wel af gedonderd
nieand kan denken wat die mensen mee maken en dat neemt het hele leven mee
veel sterkte voor DE nabestaande
02-11-2011 om 20:22 uur | huisvrouw

Ik heb net zitten huilen bij het rtl nieuws van half acht...verschrikkelijk als zoiets je overkomt. Ze kunnen nog zo moeten boeten voor die stomme fout die gemaakt is, maar de ouders zitten ermee en krijgen er hun mooie wondertje niet mee terug...hopelijk vinden ze de kracht om verder te gaan. Heel veel sterkte en we leven ontzettend met jullie mee.
Een moeder uit de Reeshof
02-11-2011 om 20:21 uur | niels48

[Bericht is verwijderd door 'niels48']
02-11-2011 om 20:10 uur | niels48

Ik heb net zitten huilen bij het rtl nieuws van half acht...verschrikkelijk als zoiets je overkomt. Ze kunnen nog zo moeten boeten voor die stomme fout die gemaakt is, maar de ouders zitten ermee en krijgen er hun mooie wondertje niet mee terug...hopelijk vinden ze de kracht om verder te gaan. Heel veel sterkte en we leven ontzettend met jullie mee.
Een moeder uit de Reeshof
[Bericht gewijzigd door 'niels48' op 02-11-2011 om 20:10]
02-11-2011 om 20:09 uur | niels48

Koude rillingen, pijn in mijn buik en een brok in mijn keel. Woorden schieten mij tekort een ondragelijk verdriet voor de nabestaande. Ik weet niets meer te zeggen. Sorry, veel sterkte. Dit is het ergste wat een mens kan overkomen.
[Bericht gewijzigd door 'roland64' op 02-11-2011 om 20:09]
02-11-2011 om 20:07 uur | roland64

verschrikkelijk! ik ken de mensen niet maar vraag mij af hoe komen zij ooit dit verlies te boven.
ze krijgen hun kindje er niet mee terug maar ik zou de gemeente Tilburg en verantwoordelijk wethouder laten boeten geloof me.
het word tijd dat de gemeente Tilburg en zijn bestuur eens verantwoordelijkheid nemen voor hun wanbeleid. het is natuurlijk makkelijker om dit op de werknemer af te schuiven.
voor de mensen die dit is overkomen is het een ware hel. een hel waar zij weer moeten uitkomen. mijn gedachten gaan uit naar dit gezin en familie,en mijn tranen vloeien voor hen.
[Bericht gewijzigd door 'lezer' op 02-11-2011 om 20:02]
02-11-2011 om 20:02 uur | lezer

Ik wens de ouder van dit meisje heel veel kracht om dit te plaatsen
Niemand weet hoe het voelt een kind te verliesen tot het je zelf overkomt
wens de papa en mama heel veel liefde,licht,en kracht om samen verder te gaan
02-11-2011 om 19:48 uur | nellynetten

Wat ik lees is dat er een inspectie heeft plaatsgevonden en dat tijdens die inspectie geconstateerd werd dat de bevestiging van de geluidsinstallatie niet in orde was en moest worden vervangen.
Maar dit gebeurde niet.
Wie heeft de vervanging geregeld? Wie heeft de administratieve opdracht daartoe geven?
Wie heeft het bedrijf geregeld dat de werkzaamheden moest verrichten?
Dus de monteurs besteld?
Of is dit gewoon niet gebeurd?
Wie heeft de laatste administratieve handelingen verricht?
Wie heeft de laatste handtekening gezet?
Wie heeft het reparatie verzoek ingediend en wie heeft het goedgekeurd/afgekeurd?
Meestal gaan dit soort zaken mis omdat men elkaar niet of niet goed begreep. Met bonnen en opdrachten op papier die gegeven worden en die zoekraken of anderszins
02-11-2011 om 18:35 uur | kosmopoliet

Heel en heel triest mijn medeleven gaat uit naar de ouders en grootouders en verdere familie leden van dit kind.
Dat zoiets kan gebeuren.
Ik ben bang dat er door de bezuingingen nog meer ongelukken gebeuren.
Maar deze regering zal dat niet erkennen.
Ze maken zich wel druk om een paar asielzoekers die er teveel zijn in dit land.
Maar om eigen burgers hoor je niemand over.
Nederland en vooral Politiek Den Haag moet zich diep en diep schamen.
02-11-2011 om 18:01 uur | ykgcuh6h7

ik wil de ouders van klein meid heel veel msterkte wensen met dit verlies
02-11-2011 om 17:51 uur | pruimeboomengels

duidelijk een kwestie van slecht onderhoud.Is er geen technische dienst daar in de zwembad? Elke malloot weet dat onder invloed van chloorlucht en vochtige lucht metaal sneller oxideert.Een bijzonder slechte beurt van de technische dienst.En nu kan Hamming daar verantwoordelijk voor gesteld worden,maar hij heeft natuurlijk geen enkele schuld,want hiervoor is een technische dienst voor aangenomen die daar verantwoorderlijkheid voor de technische uitrusting heeft.
02-11-2011 om 17:28 uur | pk49

als men zoiets vindt hort het gelijk gerepareerd te worden ,allemaal laks heid,maar moet daar nu eerst een baby het leven voor laten? mensen denk toch eens goed na ! zwembad inkomsten ! en dan dit nalaten hier geen goed woord voor over hoor en is niet goed te maken dit verdriet de ouders aangedaan vreselijk gewoon
02-11-2011 om 17:28 uur | omabeertje68

Ja, ondanks dat er miljoenen over zijn, bezuinigen en de bevolking uitkleden. Ondanks dat het verlies niet in geld op te wegen is, hoop ik dat nu de Gemeente maar eens uitgekleed wordt. En, misschien moet de naam van de B'meester maar eens met een lettergreep gelezen worden
[Bericht gewijzigd door 'rozemaandag' op 02-11-2011 om 17:28]
02-11-2011 om 17:18 uur | rozemaandag

@tqam. Jij vindt dus dat de politie harder moet optreden tegen iemand die op de openbare weg foto's staat te maken? We leven hier in een vrij land, ik word gewoon naar van die opmerking. Ik adviseer je om artikel 7 van de grondwet eens goed door te lezen of te verhuizen naar een communistisch land waar de politie inderdaad optreedt tegen fotografen/pers.
02-11-2011 om 17:07 uur | ronald78

Ik vind dit ontzettend erg, dat dit heeft moeten gebeuren. Waarom is er in april niet gelijk iets ondernomen?
Ik wens de ouders van deze baby heel veel sterkte toe, dit zo zware verlies van hun 5 maanden oude dochtertje te kunnen dragen. verschrikkelijk gewoon.
Ik vind het heel bewonderens waardig dat de burgermeester meeten de verantwoording bij de gemeente heeft gelegd, maar de ouders zijn hiermee natuurlijk niet geholpen. heel veel sterkte
02-11-2011 om 16:57 uur | wammie

star4u Hoezo kanjer van een burgemeester.Noordanus staat gewoon met zijn rug tegen de muur omdat er een raport ligt van april daarin staat dat de kabel vervangen dient te worden.
02-11-2011 om 16:48 uur | tiswe

Hoe triest het ook allemaal is: wat een kanjer van een burgemeester. De moeder hoeft in elk geval niet een jarenlang gevecht aan te gaan over de verantwoordelijkheidsvraag.Dat gesteggel blijft haar bespaard omdat de burgemeester integer is. Op dit moment is er verdriet genoeg om het verlies van haar kindje en is de moeder zelf ook nog gewond.
02-11-2011 om 16:45 uur | star4u

Ja de gemeente Tilburg bekend schuld maar wat heb je eraan.Ze hadden ... die kabel in april meteen moeten vervangen.Verder veel sterkte voor de nabestaande.
02-11-2011 om 16:43 uur | tiswe

Dit is in mijn ogen, dood door schuld... Als dit mijn kind was kwam de veroorzaker hiervan aan de beurt.
02-11-2011 om 16:26 uur | timmeke

wat moet dit verschrikkelijk voor deze mensen zijn !
ik ben zelf 33 zwanger en zit hier echt met rillingen over me lijf dit bericht te lezen .. hier zijn geen woorden voor , maar wil wel de ouders en fam heel erg veel sterkte wensen met dit enorme verlies ! z'n klein leventje die het gevecht verloor tegen haar jongen leven !
02-11-2011 om 16:26 uur | mandyvermeer

Wat goed, als je in dit geval van goed kunt spreken, dat de burgemeester direct deze reactie geeft. Niks doofpotten maar direct fout erkennen. Natuurlijk blijft het intriest dat dit heeft kunnen gebeuren en het moet ook verder goed onderzocht worden voor de toekomst, niet alleen in het zwembad maar ook elders in gebouwen van gemeente, verenigingen en particulieren. Niet dat het goed te praten is, maar het is toch een menselijke fout. We zijn allemaal mensen en we maken allemaal fouten. Iedereen die de wethouder, ambtenaar of wie dan ook ontslagen wil hebben, veroordeeld of wat dat ook, moet eens bij zichzelf te rade gaan en kijken of er thuis of in de auto niet iets is aan achterstallig onderhoud waarvan je denkt dat het nog wel gaat maar waar je eigenlijk omdat het niet fout is gegaan eigenlijk goed mee bent weggekomen? Het is altijd gemakkelijk met het vingertje wijzen :-(
Ik wens de ouders heel veel sterkte, ze zullen de steun van familie en vrienden hard nodig hebben, veel meer dan van allerlei aasgieren (lees schadeclaim advocaten die niet om de slachtoffers maar om de te verdienen procenten geeft) die hier veel geld uit zien komen rollen.
02-11-2011 om 16:25 uur | joma

@Andy
ik heb een hekel aan paparazi fotografen.
02-11-2011 om 16:18 uur | ingrid40

Echt erg wat er gebeurd is, het zal je maar overkomen. Je past goed op je 5 mnd oud kind dat het niet verdrinkt en zit samen lekker in het kikkerbad en dan vallen er 2 luidspreker boxen van het plafond. Als beroepsfotograaf moet je dat dan vast leggen en dat doe je met gepast respect. Jammer dan ook dat amateur fotografen dan gaan fotograferen als de vader van de baby, zijn vrouw en moeder van hun baby in de ziekenwagen stappen. Jammer ook dat Omroep Brabant net dat fragment ook gebruikt in hun TV uitzending, de redactie had dit iets beter in beeld moeten brengen. Had dan de vader onherkenbaar gemaakt. Dat is nu net het moment dat ik mijn camera niet gebruikte omdat het niets toevoegt aan het drama. De politie moet nog harder optreden tegen dit soort mensen die een camera kopen en die dan denken dat ze fotograaf zijn en die maar aan een ding denken. Het drama zo gruwelijk mogelijk in beeld te brengen. Maar ja die zogenaamde fotografen leveren de foto's gratis en alles wordt tegenwoordig op het internet gezet hoe gruwelijk het ook mag zijn. Ik wens de ouders veel sterkte met het verlies van hun dochter.
[Bericht gewijzigd door 'tqam' op 02-11-2011 om 16:22]
02-11-2011 om 15:55 uur | tqam

Op de eerste plaats wens ik alle betrokkenen alle sterkte met het verlies.
verder vraag ik me af of dit ook weer iets met bezuinigingen te maken heeft schande!
02-11-2011 om 15:53 uur | frank49

Ik ben des duivels dat dit heeft kunnen gebeuren. Een kleine meid die het leven moet laten omdat de verplichtingen niet na worden gekomen. Afschuwelijk! Rust zacht klein hummeltje en heel veel sterkte aan de ouders en verdere familie en kennissen.
02-11-2011 om 15:50 uur | swiebertje

Dit is niet het moment om over schade`s en claims te denken, laat staan te uiten. Laten we stilstaan bij de ouders en familie van het meisje, die een afschuwelijke tijd doormaken op dit moment. Aan onze steunbetuiging putten ze meer kracht dan aan opmerkingen over claims.
02-11-2011 om 15:23 uur | stratumer

jeezus miep .met een bak geld krijgen die mensen hun kindje niet terug jeezus wat een ongenuanceerde opmerking
02-11-2011 om 15:13 uur | tiswat85

Miep, denk niet eens aan geld
daar krijgen ze hun baby niet mee terug
alle kosten worden toch gewoon betaalt
02-11-2011 om 15:01 uur | ingrid40

Helaas heeft deze stomme fout een leven gekost. Die onderste steen mag boven komen, maar daar is het leven van dit meisje niet mee terug. Tast ook maar diep in de buidel, gemeente Tilburg, want die ouders hebben een enorme schok te verwerken en zullen voorlopig niet aan werken toekomen. Geef ze de rust om dit gebeuren te verwerken en laat ze niet in de kou staan.
O ja, en die persoon die die menselijke fout heeft gemaakt, gooi die er maar uit.
02-11-2011 om 14:54 uur | miep

Wordt de verantwoordelijke wethouder/ambtenaar nu ontslagen? Oh nee, dit is Nederland... hij of zij zal wel weg gepromoveerd worden.
02-11-2011 om 14:53 uur | ronald78

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.