Breaking News: Hitteplan van kracht voor bloedhete Tilburgse kermis Lees verder Sluiten

Gers Pardoel en New Kids Nitro scoren op YouTube

EINDHOVEN - Bij de best bekeken YouTube-filmpjes van 2011 in Nederland staan twee Brabantse filmpjes. Dat maakte het internetvideokanaal dinsdag bekend.

De trailer van New Kids Nitro over de hangjongeren uit Maaskantje staat op een derde plaats bij algemene video's, maar ook de clip 'Ik neem je mee' van rapper Gers Pardoel uit Kaatsheuvel staat in de top drie van best bekeken muziekvideo's in Nederland.

Miljoen views, jonguh!
Het langverwachte tweede filmdeel van de New Kids zorgde voor meer dan een miljoen views op het videokanaal YouTube. De asociale groep hangjongeren uit Maaskantje onder creatieve leiding van Flip van der Kuil en Steffen Haars doen het al jaren goed op YouTube, waar ze oorspronkelijk hun sketches op plaatsten.

Gers en Guus
Rapper Gers Pardoel zag zijn nummer 1-hit 'Ik neem je mee' meer dan zeven miljoen keer bekeken. Niet alleen werd de Brabantse rapper door het YouTubepubliek opgepikt, ook zanger Guus Meeuwis uit Tilburg zag in de rapper toekomstmuziek en strikte hem voor een duet. Pardoel mag hierdoor mee op clubtour met Meeuwis en hoopt ook zijn opwachting te mogen maken bij de stadionconcerten van Guus in Eindhoven.

print corrigeer
Publicatie: dinsdag 20 december 2011 - 13:35
Auteur: Hessel Rippe