Opa apetrots op kleinzoon Robin van Persie

PRINSENBEEK - Wim Ras uit Prinsenbeek is apetrots. Apetrots op zijn kleinzoon Robin van Persie die in de Premier League wekelijks de sterren van de hemel speelt in het shirt van Arsenal. Afgelopen zondag verraste hij zijn opa met een ander heel speciaal shirt.

Van Persie scoorde in het duel met Manchester United (dat de Mancunians overigens met 2-1 wonnen) de gelijkmaker. Opa Ras zag het vanaf de tribune en zag ook dat zijn kleinzoon de goal op een wel heel bijzondere manier vierde. Onder het tricot van Arsenal droeg Van Persie een wit t-shirt met daarop de tekst: 'Happy 91st opa Wim'. Opa was totaal verrast. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt. We zaten er ook bovenop. Het was geweldig."

Rondleiding
De 91-jarige Ras zag niet alleen de wedstrijd. Hij kreeg ook een rondleiding door het stadion van Arsenal. "We waren daar met de hele familie Ras uitgenodigd, met veertien mensen. Wij hebben een sterke familieband en Robin en zijn vrouw Bouchra zijn ook echte familiemensen. We werden daar zaterdag heel warm ontvangen."

Handtekeningen
Opa Wim verliet het stadion met een bal met daarop alle handtekeningen van de ploeggenoten van Robin van Persie.

print corrigeer
Publicatie: woensdag 25 januari 2012 - 17:30
Auteur: Marjolein Kronenberg