Beleef carnaval live mee op Omroepbrabant.nl

EINDHOVEN - Wil jij waar ook ter wereld niets missen van carnaval in Brabant? Houd dan de website van Omroep Brabant in de gaten. Je kunt onder andere live kijken naar de carnavalsoptochten in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Bergen op Zoom en Standdaarbuiten. Maar we beginnen met de traditionele carnavalsopener '3 Uurkes Vurraf'. Ook vind je er de mooiste foto's, het laatste nieuws en nog veel meer.

Wil jij zien hoe lang de rij is bij 3 Uurkes Vurraf? Kijk dan vrijdagochtend tussen 7.15 en 9.15 uur op onze website. Je kunt dan livebeelden zien van de wachtrij voor het hotel Pullman Eindhoven Cocagne.

3 Uurkes Vurraf
Ook de carnavalsshow zelf met de crème de la crème van de carnavalsartiesten is van drie tot zes uur 's middags via deze website live te volgen.

Optochten
Omroep Brabant zendt de volgende optochten live uit op internet:
Lampegat (Eindhoven) op zaterdag vanaf 13.30 uur
De lichtjesoptocht van Zwammegat (Standdaarbuiten) op zaterdag vanaf 19.30 uur
Kruikenstad (Tilburg) op zondag vanaf 13.30 uur
Oeteldonk (Den Bosch) op maandag vanaf 13.30 uur
Krabbegat (Bergen op Zoom) op dinsdag vanaf 13.30 uur

Brabantse Nachten zijn Lang
Ook kun je in de kleine uurtjes meekijken in de radiostudio. Van twaalf tot drie uur wordt iedere nacht 'Brabantse Nachten zijn Lang' uitgezonden. Met bekende presentatoren en verrassende gasten.

Fijnfisjenie
Tijdens het carnavalsweekend gaat Omroep Brabant vanuit de studio van 13.00 tot 20.00 uur live schakelen naar diverse plekken in Brabant tijdens het nieuwe TV-programma Fijnfisjenie. Dat programma is ook via de website te bekijken.

Uitzending Gemist
Heb je iets gemist? Geen probleem. Dan kijk je gewoon naar Uitzending Gemist.

Foto's
Ook stuurt Omroep Brabant verslaggevers op pad om foto's te maken van allerlei evenementen. Vrijdag zie je foto's van 3 Uurkes Vurraf. De optochten van Roosendaal, Tilburg, Den Bosch en Breda worden ook vastgelegd door onze fotografen. Verder vind je de mooiste kiekjes van onze verslaggers op de website.

Twitter mee
Ben je lid van een carnavalsvereniging, dweilorkest of gewoon van een enthousiaste vriendengroep? Laat dan heel Brabant weten hoe jullie carnaval gaan vieren. Tweet je bericht, foto of video met #fijnfisjenie en je komt bovenaan te staan op onze speciale website: www.fijnfisjenie.nl .


Voor het complete carnavalsoverzicht check je onze carnavalswebsite.

print corrigeer
Publicatie: donderdag 16 februari 2012 - 14:27
Auteur: Tom Kooken