Dennis van Dongen overleefde het niet. (foto: Boelens Media) Dennis van Dongen overleefde het niet. (foto: Boelens Media)

Dodelijk ongeluk België: één zwaargewonde in coma, andere gewonde thuis

TEMSE/TILBURG - Een van de Tilburgers die zondag bij het auto-ongeluk in het Belgische Temse zwaargewond raakte, wordt in een coma gehouden. Dat meldt een goede vriend van de omgekomen Dennis van Dongen uit Tilburg. Een tweede gewonde is inmiddels thuis samen met een jongen die niet gewond raakte.

Het ongeluk gebeurde op de E17, twintig kilometer ten westen van Antwerpen.

Botsing
Van Dongen was met zijn vrienden naar een pokertoernooi in Parijs geweest. Op de terugweg kwam hun auto rond halfvijf in botsing met een Belgische wagen, waarbij deze in brand vloog. Twee vrienden konden zelf uit de auto komen. De jongen die in coma ligt, werd geholpen door die twee.

Van Dongen kwam niet op tijd uit het voertuig. Toen de lokale brandweer van Sint-Niklaas arriveerde, was hij al overleden.

Printen
Corrigeren
Publicatie: maandag 7 mei 2012 - 12:18
Auteur: Youssef Zerrouk

Reacties (7)


Wens de familie en verdere nabestaanden veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van het leed en verdriet om de overledene. Het is onkies om nu de schuldvraag te stellen maar laten we eerst onze emoties spreken. Bas Bakker Dordrecht.
07-05-2012 om 20:16 uur | bas3

@ tegenwilendank, pharana en dutchart. Helemaal eens met jullie opmerkingen. Veel belangrijker is de ellende en het leed dat de betrokken jongemannen en hun familie overkomt. Wie daar schuld aan heeft is niet aan ons, lezers van dit nieuws, om te beoordelen. Heel veel sterkte gewenst aan iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij dit vreselijke ongeluk
07-05-2012 om 19:33 uur | rebelmo

Was je bij dit ongeval @joep1234. Niet? Dan weet je net zo veel als ik. En slinger a.u.b. niet de discussie aan over vrachtwagenchauffeurs. Die zie ik ook vaak zwalken.
Hier rest respect voor de dode en zwaargewonden, de achterblijvers. Laten we de bevoegde instanties maar uitzoeken wat er gebeurd is.
07-05-2012 om 18:05 uur | tegenwilendank

aannames,speculaties...waarom?Enorm veel sterkte voor alle betrokkenen.
07-05-2012 om 17:31 uur | sideburns

Joep1234 Ik vind wel dat je erg makkelijk ergens van uitgaat.
Je zou, met jouw werk "in het transport" beter moeten weten.
Plaats deze verdenkingen pas als het bewezen is. Lijkt me wel zo eerlijk.
07-05-2012 om 16:51 uur | dutchart

Vreslijk weer! alle betrokkenen veel sterkte!
07-05-2012 om 16:43 uur | pharana

Tijdens mijn werk in het transport was ik s'nachts in het weekend rijdend in Belgié alijd extra allert en heb diverse malen auto 's slingerend over de weg zien gaan,wat uit draaide op een ongeluk.Ik ga er van uit dat de andere onder invloed was van alcohol of drugs.Ieder weekend is het raak.
07-05-2012 om 11:14 uur | joep1234

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.