Een beeld uit de uitzending van Pownews    Een beeld uit de uitzending van Pownews

Vier jongens aangehouden vanwege 'misbruikfilmpje' met meisje (14)

TILBURG - De politie heeft dinsdagavond vier Tilburgse jongens aangehouden in verband met het internetfilmpje waarop mogelijk een meisje wordt misbruikt. De jongens zijn 13, 13, 15 en 16 jaar oud. Eerder op de dag sprak de politie al met het 14-jarige meisje.

"De jongens zijn allemaal aangehouden als verdachten", aldus de politie. "Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident en ook bij het maken en verspreiden van het filmpje zelf."

Op het filmpje is te zien hoe een jongen het meisje mogelijk aanrandt terwijl er drie jongens bij staan te kijken. Het meisje valt voorover en vervolgens vraagt een jongen of ze moet huilen.

Verklaring meisje
Vier rechercheurs hebben dinsdagmiddag met het meisje gesproken. Onderzocht wordt of de beelden in scène zijn gezet, of dat het daadwerkelijk om aanranding zou gaan. Uit informatie die het meisje heeft gegeven, heeft de politie besloten overleg te voeren met de officier van justitie.  

De politie wil in het belang van het onderzoek niet zeggen wat het meisje heeft verklaard. "Ik kan wel zeggen dat het meisje geschokt is over het feit dat dit op internet is verschenen", aldus een woordvoerder van de politie.

PowNews
Burgemeester van Tilburg Peter Noordanus en plaatsvervangend districtschef Rianne Visser zijn zeer ontstemd over de manier waarop PowNews met het filmpje is omgegaan. De omroep heeft volgens hen op geen enkele manier rekening gehouden met de belangen van het 14-jarig slachtoffer.

De politie werd maandag door een ander korps geattendeerd op het filmpje. Het filmpje is maandagavond uitgezonden door PowNews. Telefonisch en via Twitter heeft de politie tientallen tips binnengekregen. Daaruit is gebleken dat het filmpje in Tilburg is opgenomen.

Printen
Corrigeren
Publicatie: dinsdag 15 mei 2012 - 21:50
Auteur: Robert te Veele

Reacties (84)


shenel dat heb jij goed gezegd, wat doet kleur ertoe? het gaat hoe je van binnen bent. Als je gek bent in je hoofd dan doe je domme dingen en niet omdat je getint bent
21-05-2012 om 21:28 uur | ibiturk

Wat een commentaar heeft iedereen
terwijl der is niet eens vast gesteld dat het om misbruik/aanranding of verkrachting gaat.
zoals overal te vinden is heeft het meisje geen aangifte gedaan!
Wat mij het meest irriteerd is dat iedereen of bijna iedereen het er maar over heeft dat ze getint zijn of buitenlanders zijn.
ik ben toch echt blank maar irriteer me der mateloos aan want blijkbaar vergeten we dat zo goed als alle pedofielen toch echt blank zijn.
blijkbaar is iedereen het incident van vorige week vergeten het 6jarige meisje die werd misbruikt door een blanke volwassen jongen!
18-05-2012 om 18:05 uur | shenel

dames/heren het is 100% scéne dit heeft zij vaker gedaan hoor, er is ook een filmpje van haar dat ze andere dingen deed, die niet op internet zijn gezet
16-05-2012 om 23:20 uur | ibiturk

En pak gelijk de ouders van dat gajes ook aan. Lik-op-stuk beleid: volgen tot ze een ons wegen en voor iedere overtreding direct aanpakken.
16-05-2012 om 23:07 uur | newsalert

Mocht het je interesseren... je kan één van de daders via Twitter openlijk volgen en te kakken zetten: https:/twitter.com/#!/jaybaby houd er wel rekening mee dat hij pas uiterlijk vrijdag vrij komt.
16-05-2012 om 22:48 uur | import

ik hoop dat ouders en familie van dit meisje wraak nemen op dit soort jong,mislukt volk.voor deze gasten 10 jaar werkkamp,want dat zou hier in ons kikkerlandje moeten komen.10 jaar voor elke zedendeliqent.respect bij brengen en gelijk leren werken.kotsmisselijk,ziek gedrag.
16-05-2012 om 18:13 uur | flipper123

Laten we vooral niet vergeten hoe de kolonisten zich in de koloniën hebben misdragen, dat is ook nog niet zo lang geleden. Het is een beetje de pot verwijt de ketel. Waarmee ik dit soort dingen niet goedkeur.
Hoe het dan ook zit het is geen wonder met dit soort clips.
,
www.youtube.com/watch?v=Rrcwo2xuucw
,
www.youtube.com/watch?V=4gdbohh9gcs
,
Dat gebeurt (de) hier bij de Hollanders ook altijd al vooral in de 60 en 70 er jaren toen noemde ze dat droogneuken. daar wordt gewoon overheen gepraat hier.
,
nl.wikipedia.org/wiki/Droogneuken
Het kan ook zijn dat de blanke jongeren het gewoon thuis (echt) kunnen doen in de Antilliaanse/ Surinaamse / Islam culturen wordt dat vaak niet toegestaan .
Ik wil er geen grapjes over maken, maar ik kwam dit toevallig tegen.
Wat moet het later worden met zo'n jongetje als ie nu al zo bezig is...en dat in de commentaren het meisje voor een trut en bitch wordt uitgemaakt terwijl ze het niet wil...
www.youtube.com/watch?V=6ll1jufmlwy
Het blijft hoe dan ook vrouwonvriendelijk gedrag , ze zouden die meiden meer eigenwaarde en zelfrespect bij moeten brengen en de jongens meer respect voor de meiden.
[Bericht gewijzigd door 'ineke1' op 16-05-2012 om 20:11]
16-05-2012 om 13:59 uur | ineke1

Kijk en dat is nou iets waar de pvv zo op tegen is.
Niet omdat het buitenlanders zijn maar buitenlanders die zich niet kunnen gedragen.
Ze hebben geluk dat het mijn dochter niet is.
Want ik los het op zonder justitie,daar heb ik geen enkel vertrouwen meer in.
Sterkte voor het meisje.
16-05-2012 om 11:14 uur | chauffeurke

[Bericht is verwijderd door 'goirlenaar']
16-05-2012 om 10:34 uur | goirlenaar

owja filmpje mag dan ook naar pow news gezonden worden !
16-05-2012 om 10:28 uur | goirlenaar

100 euro per kop goed koper als vast zette jeugd zorg enz
16-05-2012 om 10:28 uur | goirlenaar

400 euro voor die gene die die 4 jonges ook zo misbruikt als dat meisje op de film ! mocht ik ze voor mijn wielen krijgen dan doet mijn rem het helaas niet !
[Bericht gewijzigd door 'goirlenaar' op 16-05-2012 om 11:07]
16-05-2012 om 10:27 uur | goirlenaar

[Bericht is verwijderd door 'goirlenaar']
16-05-2012 om 10:14 uur | goirlenaar

De gevolgen zullen zijn ,hoogstwaarschijnlijk dat de ggz er een klantje bij krijgt.
Dit trauma is opgevolgd door weer een trauma,laat nu de daders maar eens de therapie gaan betalen.
ik hoop dat dit meiske ,mensen op haar pad krijgt ,die mededogen met haar hebben.
16-05-2012 om 08:27 uur | frankavdduin

Met de vingers wordt weer naar veel richtingen gewezen. Het incident is uitermate triest. Duidelijk is aangetoond dat de sociale media op een bijzonder afkeurenswaardige wijze misbruikt kan worden. Dit noodzaakt aandacht en onze jeugd (overigens ook veel volwassenen) moet zich hier van bewust zijn. Vele reageerders lijken mij Rooms-er te zijn als de Paus. Pervers gedrag onder de jeugd is altijd voorgekomen en iedereen heeft wel eens te maken gehad met het "doktertje" spelen in een tent, het schuurtje of beschut in het buurtparkje. Eens ! Onze jeugd is mondiger, weet meer en meent zich van alles te permitteren omdat onze maatschappij verziekt is en de sociaal / maatschappelijke controle niet (meer) in de hand heeft.
16-05-2012 om 08:22 uur | sbok1250

Maar het waren weer allochtonen en inderdaad dat mag je dan niet zeggen, want dan discrimineer je. Alleen het is de waarheid, en die mag toch gezegd worden in Nederland.
16-05-2012 om 07:33 uur | moortje5684

en al die mannen die zich wekelijks vergrijpen aan die lieve kleine kindjes op de kinderdagverblijven zijn allemaal blanke mannen. komt laatste tijd zo vaak in het nieuws.
16-05-2012 om 01:35 uur | myself

Ik zie hier weer de woorden racisme vallen. Ik denk dat het best te verklaren is. Zonder te willen discrimineren houden dit soort jongens er meestal andere normen en waarden op na. Stukje cultuurverschil. Zij kijken daardoor ook anders tegen vrouwen aan. Binnen onze cultuur is de vrouw inmiddels (en dat was vroeger ook anders) gelijkwaardig aan de man. Het is alleen jammer dat de mensen die voorstander zijn van de multiculturele samenleving al dit soort berichten afdoen als incidenten en blijven volhouden dat het probleem onder 'blanken' even groot is. Cijfers wijzen uit dat het niet zo is. Noem het beestje bij naam en erken het probleem. Wat mij betreft mag iedereen een stukje van z'n eigen cultuur behouden, maar bepaalde normen en waarden die wij hebben zullen ze moeten overnemen willen ze succesvol integreren. Onder andere 'onze' omgang met vrouwen.
[Bericht gewijzigd door 'tom' op 15-05-2012 om 23:28]
15-05-2012 om 23:24 uur | tom

@ Draka, dat bedoel ik! Goed gesproken! I.p.v. meteen te doen alsof het een probleem van afkomst is en alles opgelost is, moet er een ander discussie komen. Hoe kunnen we (in dit geval) de kinderen beschermen. Het meisje lijkt echt niet verkracht. Ze zegt nog dapper ik huil niet. De politie zegt niet voor niets:"We moeten weten of dit niet in scene is gezet." De politie kan heus wel een onderscheid maken tussen een ware aanranding en verkrachting (lichaamstaal etc).
Maar hoe komt het dat kinderen zo ver gaan? Dat de andere jongens 13 en 14 waren, liet me echt schrikken. Kinderen horen dit niet te doen en nog trots op internet zetten. Verschrikkelijk gewoon
15-05-2012 om 23:07 uur | iemand01

drako heeft gelijk ,en daar draait het om.
Je zienswijze is kei goed.
15-05-2012 om 23:00 uur | frankavdduin

Ik wil toch even reageren.
Of het nou echt is of niet doet er niet toe, vrijwillig of onder dwang. Als je geen duidelijk signaal afgeeft dat dit niet goed is tolereer je toekomstig soortgelijk gedrag zonder consequenties. Kinderen moeten kinderen zijn, bescherm dit gedrag niet en geef een duidelijk signaal af dat dit niet kan. Anders vertroebelt dit het waar de grens ligt.
Bescherm dit gedrag niet door factoren als afkomst, cultuur of ingestemde toelating. Dit is gewoon fout. Punt. Daar valt niet over te discussiëren. Er zijn genoeg situaties waar mensen beschermd worden en het idee krijgen van : ik kan dit flikken omdat ik beschermd word.
[Bericht gewijzigd door 'drako' op 15-05-2012 om 23:07]
15-05-2012 om 22:55 uur | drako

@Rowan, wat je zegt klopt niet. Als je gaat googlen of zoekt in het archief van uitzendinggemist, dan kom je een programma tegen die over allochtonen gaat. Het kwam na het filmpje van Wilders op tv. Daaruit bleek dat het helemaal niet zo is. Dagelijks staat er in het nieuws dat er iemand is omgebracht, kinderen, volwassenen, ouderen. Of berovingen etc. Laten we zeggen als je nieuws van heel Nederland doorspit elke dag kom je er een stuk of 30 berichten tegen. Het zijn echt niet alle 30 met allochtonen. In dat onderzoek die op tv is geweest zeiden ze dat er van de Marokkanen 5,3% in aanraking met de politie is gekomen. Dat betekend niet meteen dat ze ook een strafblad hebben of dat ze in herhaling zijn gevallen en ook niet het ernst van de overtreding/misdaad. Dat betekend dat 94,7% niet eens in aanraking is geweest met de politie. Hoe kan men dan doen alsof de hele bevolking slecht is?
Bij turken was het rond 3, nog wat procent en de Surinamers ook rond 5 %. Laten we ook eerlijk zijn, de grote criminelen die ook bij Peter R. de Vries komen, zijn vaak Hollanders. Alsnog vertik ik het om te zeggen dat ze allemaal zo zijn. Ik heb een multiculturele vrienden groep en ook in mijn familie vind je verschillende culturen. Maar er hoeft maar 1 zo een bericht te komen en het is weer raak.
Vorige jaar had ik 12 verschillende nationaliteiten in de klas. Zowel Europees, als Aziatisch en Afrikaans, maar om nu te zeggen dat ze in 1 klap allemaal slecht zijn door dat soort uitschot? Ik ben blij dat ik zo open minded ben. Als meer mensen dat op de wereld waren dan scheelde het ons veel pijn, racisme, discriminatie, mishandeling (van minderheden die je niet bevallen), moorden etc. Ik zie de mens als individu die een kans hoort te krijgen.
15-05-2012 om 22:45 uur | iemand01

In mijn ogen niets meer dan het naspelen van een mtv muziekvideootje ala Lady Gaga of een of andere hardcore rapper met een aantal voze teefjes om zich heen gegroepeerd. Dit is dagelijks toegelaten kijkvoer voor deze pubers, dus zullen ze het hoe dan ook gedachteloos kopieren en uitvoeren. De gore raptekst moet je er ditmaal zelf bijdenken.
15-05-2012 om 22:43 uur | domblondje

Sorry de pers wordt weer aangesproken of wij niet zorgvuldig omgaan met gegevens. Het filmpje is zelfs door een idoot op de hyves pagina van het meisje gezet. Die hyves pagina maken wij niet bekend maar daar staan volop reacties van sterkte en nog vele andere. De politie was er nooit achter gekomen als het filmpje niet op sociale media was getoond. Dank het digitaal netwerk maar eens een keer. En meneer Noordanus ik ken nog een verhaal over een dodelijk ongeluk in een zwembad waarbij er achter de schermen een veel viezer spelletje wordt gespeeld. Dus kijk eerst naar uw eigen B en W en college en roep dan pas iets tegen de pers. het meisje is onzichtbaar in beeld gebracht de fout zit bij de jongens die dit het meisje hebben aangedaan en gefilmd. Dat filmpje is al lang rond gegaan op school en wat pow news gedaan heeft maakt geen inbreuk in de privacy van het meisje de schade was al gebeurd.
[Bericht gewijzigd door 'tqam' op 15-05-2012 om 22:43]
15-05-2012 om 22:38 uur | tqam

Weten jullie pas wat schandalig is dat jullie je laten meesleuren door meneertje wilders allochtonen dit allochtonen dat ik ben zelf Nederlands en ik woon in Tilburg en mijn zoontje gaat alleen met allochtonen om die nooit iets verkeerds hebben gedaan tegen hem of bij hem ik ben zelf opgegroeid met Marokkanen en Turken en ga maar door. Wij Nederlanders kunnen er ook wat van en niet altijd de buitenlanders en ja er zitten wat rot jochies bij die het verpesten voor de goede niet vooroordelen of discrimineren terwijl je eigen volk er ook wat van kan want bij de meeste familie drama's gaat het om Nederlandse gezinnen moord op Pim fortuyn ook een Nederlander Alphen aan de Rijn ook een nederlander. Ik hoop dat het duidelijk is
15-05-2012 om 22:37 uur | johnvtilburg

Angst ,laat je alles doen ,om te overleven.
Je weet niet ,hoe de sociale druk van te voren was.
Of ze al niet eerder ,gepakt was ,en daardoor getraumatiseerd was.
Normaal ,waren de gedachten niet,van die jongens ,geen enkel respect voor dit meiske.
En dan nog ,de wereld om hun heen ,laten zien ,kijk eens hoe flink ik ben.
Het leven van dit kind,zal voorgoed,veranderen,normaal over straat gaan ,in haar buurtje haar school,zal ze als uitschot behandeld worden.
Omdat bijna altijd ,de schuld gegeven word aan zo,n kind.
Degene die het voor haar opneemt,zal een enkeling zijn .
En waarom denk ik dat ,om wat deze knul hier schreef blablablahoi'.
Dus ...
Weer een ggz patiënt er bij.
Ze zal het nooit zonder goede trauma hulp redden.
DE mens ,die hier negatief over dit kind geschreven heeft ,wil ik zeggen...
Wat zal je zelf voelen ,als jij morgen met jou daden op internet zou staan,ook jij heb waarschijnlijk ooit een seks leven.
Durf je ,de mensen om je heen ,onder ogen te komen .
Op zijn minst ,kun je mede dogen tonen aan dit kind.
[Bericht gewijzigd door 'frankavdduin' op 15-05-2012 om 22:39]
15-05-2012 om 22:34 uur | frankavdduin

[Bericht is verwijderd door 'tqam']
15-05-2012 om 22:28 uur | tqam

@ iemand01 , Ik sta helemaal achter wat je geschreven hebt. En inderdaad vind je overal rotte appels, wat de achtergrond ook is.
15-05-2012 om 22:27 uur | zonnetje59

[Bericht is verwijderd door 'tqam']
15-05-2012 om 22:23 uur | tqam

[Bericht is verwijderd door 'zonnetje59']
15-05-2012 om 22:21 uur | zonnetje59

@ iemand01 , Ik sta helemaal achter wat je geschreven hebt. En inderdaad vind je overal rotte appels, wat de achtergrond ook is.
15-05-2012 om 22:18 uur | zonnetje59

[Bericht is verwijderd door 'tqam']
15-05-2012 om 22:12 uur | tqam

[Bericht is verwijderd door 'tqam']
15-05-2012 om 22:11 uur | tqam

@iemand01: rotte appels heb je idd overal. Maar sommige "categorie" mensen springen er van rottigheid uit. Sorry, maar i kkan geen t.v. aanzetten of internet nieuws bekijken en wat zie ik... telkens weer die ene categorie. ja, die. met die capuchons op om gezichten te bedekken. Die nooit op de camera willen en als ze boete krijgen is het "nee, meneer, ikke niks gedaan hebben. Ik niet weten. U discrimeren. Weg met die camera Vind je het gek dat je er kotsziek van wordt
[Bericht gewijzigd door 'rowan' op 15-05-2012 om 21:56]
15-05-2012 om 21:56 uur | rowan

Ik wil er geen grapjes over maken , maar ik kwam dit toevallig tegen.
Hoe moet dat later worden met zo'n jongetje...
www.youtube.com/watch?V=6ll1jufmlwy
[Bericht gewijzigd door 'ineke1' op 15-05-2012 om 21:05]
15-05-2012 om 21:05 uur | ineke1

@kingkong
Denk dat de meerderheid hier wel weet waar ze dat touw van jou aan vast zouden knopen.
15-05-2012 om 20:59 uur | brabotje

De vriend van Robert M. was ook een allochtoon toch? Die agent die zijn 12 jarige buurmeisje vermoordde ook, toch? De directeur van de creche waar Robert M. woonde is ook een allochtoon, of niet? En De gene die al die mensen heeft doodgeschoten in een winkelcentrum in Alphen aan de Rijn is ook een allochtoon? De moordenaar van Pim Fortuyn ook he? Dat meisje in friensland dat van haar vader beviel, zijn ook allochtonen?
Schei toch uit! Rotte appels heb je overal. Ik zit in het onderwijs en als je ziet uit wat voor gezinnen kinderen komen, dan zie je dat geen 1 volk uit alleen goede mensen bestaat. Dat kan ook gewoon niet.
15-05-2012 om 20:43 uur | iemand01

Wat een achterlijke reactie! Geloofsovertuiging? Als ze die hebben dan zullen het christenen zijn, want het zijn Surinamers/Antilianen.
Kom je een geloofovertuiging erbij halen?In een geloofsovertuiging mag je niet eens sex buiten het huwelijk. Ik vraag me soms af of mensen hun verstand kunnen gebruiken. In de islaam moet zo iemand de doodstraf! Kom je geloof erbij halen. Mijn god wat kunnen mensen onzin uitkramen.
En denk je dat wilders iets tegen Surinamers met een NL nationaliteit kan beginnen? Ze lopen er bijna allemaal mee rond. Al wint hij de verkiezingen. Hoeveel nieuwe voorstellen heeft hij niet waar kunnen maken, omdat het domweg onmogelijk is. Ik zou zeggen als het je gelukkig maakt, blijf dan vooral dromen :).
Daarnaast welke godsdienst zegt: "Blanken zijn uitschotten?" Maar ik zou zeggen blijf vooral zonder je verstand te gebruiken en kritisch te denken als een hondje achter Wilders aan lopen. Ik hoop dat hij wint en dat iedereen ziet dat zijn beloftes niet waar te maken zijn, dat het luchtbellen zijn. Alleen de mensen die echt hun verstand gebruiken zien het. Relatief gezien zullen deze jongens niet half zoveel strafbladen hebben als de mensen uit pvv :P
15-05-2012 om 20:38 uur | iemand01

Hoe het dan ook zit het is geen wonder met dit soort clips.
www.youtube.com/watch?v=Rrcwo2xuucw
www.youtube.com/watch?V=4gdbohh9gcs
Dat gebeurt (de) heer bijde Hollanders ook altijd al vooral in de 60 en 70 er jaren toen noemde ze dat droogneuken. daar wordt gewoon overheen gepraat hier.
,
nl.wikipedia.org/wiki/Droogneuken
Het kan ook zijn dat de blanke jongeren het gewoon thuis (echt) kunnen doen in de Antilliaanse/ Surinaamse / Islam culturen wordt dat vaak niet toegestaan .
[Bericht gewijzigd door 'ineke1' op 15-05-2012 om 20:57]
15-05-2012 om 20:28 uur | ineke1

wilders! 12 september komt er aan. Mijn stem heb je. Jij komt tenminste op voor de Nederlanders en hun belangen, iets wat de anderen niet doen.
15-05-2012 om 20:08 uur | miep

@goirlenaar
Helemaal mee eens!
Opgeflikkerd met die viezerikken wordt kut en kut zieken van diezelfde soort koppen konstant op tv te zien!
En weet je waarom die gastjes denken dat zij dat mogen? Omdat in hun geloofsovertuiging wij blanke dames allemaal hoeren en sletten zijn en ik zeg je: hou je hart maar vast want over 10 jaar kunnen jullie en mijn dochters niet meer veilig naar buiten!
Lang leve Nederland en lang leve de gastvrijheid! kots en kots misselijk!
15-05-2012 om 19:57 uur | essie77

@goirlenaar
Helemaal mee eens!
Opgeflikkerd met die viezerikken wordt kut en kut zieken van diezelfde soort koppen konstant op tv te zien!
En weet je waarom die gastjes denken dat zij dat mogen? Omdat in hun geloofsovertuiging wij blanke dames allemaal hoeren en sletten zijn en ik zeg je: hou je hart maar vast want over 10 jaar kunnen jullie en mijn dochters niet meer veilig naar buiten!
Lang leve Nederland en lang leve de gastvrijheid! kots en kots misselijk!
15-05-2012 om 19:49 uur | essie77

ik ben het eens met
Burgemeester van Tilburg Peter Noordanus en plaatsvervangend korpschef Rianne Visser,
dit filmpje zal haar hele leven achtervolgen...
de jongens zijn stoer en het meisje wordt overal uitgemaakt als hoer...
en het is al eens gebeurd dat een meisje op "bangalijst" zelfmoord pleegt...
alleen het is niet alleen pow - schuld want het filmpje was al heel school en buurt doorgegaan...
echt sneu voor het meisje... en ook al zou het in scene zijn gezet, het meisje zal de gevolgen niet overzien hebben...ze is nog jong...
[Bericht gewijzigd door 'ikkenog' op 15-05-2012 om 19:49]
15-05-2012 om 19:48 uur | ikkenog

Als dit geen fictie is, maar harde realiteit, is dit verschrikkelijk voor woorden. Hoe de media omspringen met dit en dit op Internet zetten, is bij de beesten af. Maar ja, het hoort bij deze normen- en waardenloze maatschappij. Wens de ouders veel sterkte toe met wat hun dochter is aangedaan, mocht het echt zijn. Zo niet, dan verdient het meisje op zijn minst een zware straf door het in scène te zetten. Bas Bakker Dordrecht.
15-05-2012 om 19:47 uur | bas3

Ja, wat mij ook opviel veel bruin en zwart. Niet ter nadelen van de zwarte mensen!
En dit kan toch niet, ook al wou zij dit. [Houd het netjes, De Redactie]
Rare ideeen
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 16-05-2012 om 01:58]
15-05-2012 om 19:38 uur | henkhoekhuis

Sbok1250@ ik ben het vaak met je eens. ook nu weer. zolang niet bekend is hoe of wat, moet iedereen zich van commentaar onthouden. op dit forum is dat nog niet mogelijk gebleken. ik vind dit ook te gek voor woorden, maar wacht af of er meer over naar buiten komt.
15-05-2012 om 19:20 uur | pharana

Ze wou het zelf. Totaal geen medelijden met haar hoor. [Houd het netjes, De Redactie]
Geloof me, zij is echt geen slachtoffer.
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 16-05-2012 om 01:57]
15-05-2012 om 19:12 uur | blablablahoi

[Houd het netjes, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 16-05-2012 om 01:56]
15-05-2012 om 18:30 uur | goirlenaar

Hopelijk is de politie ook maar direct gaan praten met de ouders van dit meisje.
Volgens mij is er wellicht toch wat aan de hand in de onmiddellijke omgeving van dat kind.
15-05-2012 om 18:18 uur | unweit

kan er geen touw aan vastknopen. rare zaak
15-05-2012 om 17:55 uur | kingkong

15-05-2012 om 17:12 uur | ronald78
Dat mag je vinden. Maar wat wel raar is. Jeugdzorg en andere hulpverlening is in dit verband in het geheel niet aan de orde.
15-05-2012 om 17:35 uur | sbok1250

Vanuit mijn zelf gesproken is dit een groot toneelstuk maar het neemt niet weg dat dit schokkend is.
Als ik merk dat mijn kinderen dit zullen doen of overkomen zal ik voor eigen rechter gaan spelen.
Hopelijk worden deze kleine [Houd het netjes, De Redactie]
snel opgepakt en mocht het toch waar zijn dat het meisje aangerand en of verkracht is hoop ik voor die jongens dat hun het zelfde overkomen hopelijk zijn ze dan bewust van het geen wat ze hebben aangedaan. Wat mijn wel opvalt dat het hierbij vaak om deze zelfde gedragsvorming gaat. Het zijn ook altijd de zelfde die wij weer terugzien in de media hoe zal dat nu toch komen? wordt eens wakker.
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 16-05-2012 om 01:54]
15-05-2012 om 17:34 uur | all4u

Vanuit mijn zelf gesproken is dit een groot toneelstuk maar het neemt niet weg dat dit schokkend is.
Als ik merk dat mijn kinderen dit zullen doen of overkomen zal ik voor eigen rechter gaan spelen.
Hopelijk worden deze kleine [Houd het netjes, De Redactie]
snel opgepakt en mocht het toch waar zijn dat het meisje aangerand en of verkracht is hoop ik voor die jongens dat hun het zelfde overkomen hopelijk zijn ze dan bewust van het geen wat ze hebben aangedaan. Wat mijn wel opvalt dat het hierbij vaak om deze zelfde gedragsvorming gaat. Het zijn ook altijd de zelfde die wij weer terugzien in de media hoe zal dat nu toch komen? wordt eens wakker.
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 16-05-2012 om 01:54]
15-05-2012 om 17:32 uur | all4u

Vanuit mijn zelf gesproken is dit een groot toneelstuk maar het neemt niet weg dat dit schokkend is.
Als ik merk dat mijn kinderen dit zullen doen of overkomen zal ik voor eigen rechter gaan spelen.
Hopelijk worden deze kleine [Houd het netjes, De Redactie]
snel opgepakt en mocht het toch waar zijn dat het meisje aangerand en of verkracht is hoop ik voor die jongens dat hun het zelfde overkomen hopelijk zijn ze dan bewust van het geen wat ze hebben aangedaan. Wat mijn wel opvalt dat het hierbij vaak om deze zelfde gedragsvorming gaat. Het zijn ook altijd de zelfde die wij weer terugzien in de media hoe zal dat nu toch komen? wordt eens wakker.
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 16-05-2012 om 01:53]
15-05-2012 om 17:30 uur | all4u

Deze verrijking is zelf toegelaten door alles wat nu enthousiast Kunduzgroep heet: en de planning is dat er nog meer komt. Dus neem het vooral Wilders kwalijk dat hij dat als een probleem ziet en slaap rustig verder. Op Jeugdzorg en al die andere instanties hoeft niemand te rekenen, de knullen die pas de juwelier vermoord hebben, stonden al jaren stijf van de hulpverlening.Heeft het geholpen dan?Is de volgens de moeder zo rustige jongen dan op zijn 19e beter? Reken dus voor dit walgelijke voorval nergens meer op hier dan valt het misschien nog eens mee.
15-05-2012 om 17:25 uur | star4u

15-05-2012 om 16:40 uur | timmeke
sbok1250 heeft altijd aan afwijkende mening gedrenkt in een linkse saus, dat maakt hem juist zo leuk. Bij een goede discussie moeten verschillende standpunten uitgelicht worden anders wordt het ook maar heel erg saai.
En ja sbok, ik heb totaal geen vertrouwen in Jeugdzorg, de reclassering of andere instanties die ontspoorde jongeren weer op de rails moeten krijgen. Zo gek is dat toch niet?
15-05-2012 om 17:12 uur | ronald78

15-05-2012 om 16:56 uur | sjefke1700
Diverse media spreekt over "verkrachting". Voorts is het ook zo dat gelezen de diversiteit aan reacties mogelijk verkrachting aan de orde is geweest. Een verkrachting is naar mijn mening altijd een lomp en ruw (bruut) gebeuren waar krachtige weerstand aan de orde is. Hier lijkt het alsof het meisje geen weerstand biedt. Vandaar mijn twijfel.
15-05-2012 om 17:10 uur | sbok1250

Vanuit mijn zelf gesproken is dit een groot toneelstuk maar het neemt niet weg dat dit schokkend is. Als ik merk dat mijn kinderen dit zullen doen of overkomen zal ik voor eigen rechter gaan spelen. Hopelijk worden deze kleine schoften snel opgepakt en mocht het toch waar zijn dat het meisje aangerand en of verkracht is hoop ik voor die jongens dat hun het zelfde overkomen hopelijk zijn ze dan bewust van het geen wat ze hebben aangedaan. Wat mijn wel opvalt dat het hierbij vaak om deze zelfde gedragsvorming gaat. Het zijn ook altijd de zelfde die wij weer terugzien in de media hoe zal dat nu toch komen? wordt eens wakker.
[Bericht gewijzigd door 'all4u' op 15-05-2012 om 17:08]
15-05-2012 om 17:08 uur | all4u

In het artikel word gesproken over aanranding. Hoe komt er dan iemand bij om over brute verkrachting te spreken ?
15-05-2012 om 16:56 uur | sjefke1700

en zo begint het als iets onschuldigs en als ze 18 zijn jah is het dan nog onschuldig?
15-05-2012 om 16:52 uur | goirlenaar

Ronald kan mijn reactie wel een vreemde vinden en wat is er mis mee dat ik twijfel heb dat het hier om een brute verkrachting gaat. Dat hier grenzen zijn overschreden is duidelijk en dat Ronald al zo ver is in zijn denken aan hulpverleningsinstanties die zullen falen is natuurlijk wel heel erg voorbarig en speculatief.
15-05-2012 om 16:40 uur | sbok1250

[Blijf bij het onderwerp, De Redactie] Die buitenlandjes mannetjes poetste ik zelf bij als dit mijn dochter is...[Houd het netjes, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 16-05-2012 om 01:50]
15-05-2012 om 16:40 uur | timmeke

dit kan toch niet?
ongelofelijk!
ook al is het nep die gozers horen achter de tralies!
dit doe je gewoon niet...
geloof mij, als dit ooit bij mijn dochter gebeurt, is diegene de mijne!
daar ga ik graag de bak voor in maar diegene zal het nooit meer kunnen doen...
dit is gewoon te walgelijk !
15-05-2012 om 15:08 uur | heusdenaar32

15-05-2012 om 11:35 uur | sbok1250
Wat is dat nu weer voor vreemde reactie? Omdat jij vindt dat het in scène is gezet moet iedereen dat ook maar vinden? Deze kansloze kinderen die geheel toevallig van uitheemse komaf zijn (komt zelden voor) worden natuurlijk weer doorverwezen naar de faal-instelling genaamd Jeugdzorg alwaar ze van een begeleidster genaamd Anneke te horen krijgen dat 'wij' in Nederland toch echt anders met elkaar om moeten gaan etc. Allemaal tijd- en geldverspilling. Doorsturen naar een bootcamp zoals in Full Metal Jacket, dat zal die wannabe gangstertjes leren. Misschien kunnen ze dan over 4 jaar als automonteur aan de slag ipv beroepsdelinquent worden.
15-05-2012 om 14:45 uur | ronald78

[Houd het netjes, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 15-05-2012 om 14:07]
15-05-2012 om 14:07 uur | essie77

[Houd het netjes, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 15-05-2012 om 14:08]
15-05-2012 om 13:04 uur | ibiturk

Looks fake to me!
15-05-2012 om 12:41 uur | youthoftoday

Verschrikkelijk dat zo n meisje zoiets mee moet maken.
Bij ons in de straat woont zo n gastje van een jaar of 9,die loopt ook tegen meiden aan te rijden.
Die er overigens wel mee instemmen,en de zussen van da gastje staan dat gewoon te filmen.
Mama zelf ligt voor iedere vent op der rug,waardoor ze nu zwanger is van de zesde (3 verschillende vaders)
Dus beter zal het er niet van worden.
[Niet generaliseren, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 15-05-2012 om 17:14]
15-05-2012 om 12:31 uur | daantje836

walgelijk!
15-05-2012 om 12:16 uur | pleuntje

Triest
15-05-2012 om 12:10 uur | audrey1972

Voordat we de meest gekke dingen gaan roepen en schrijven lijkt het me dat we eerst maar eens af moeten wachten dat het voor iedereen duidelijk is dat dit in scène is gezet. Deze activiteit neemt niet weg dat de mentaliteit onder onze pubers in een aantal gevallen beneden alle peil is. Ook dit " grapje " noodzaakt een straf en werk voor de opvoeders.
15-05-2012 om 11:35 uur | sbok1250

[Houd het netjes, DeRedactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 15-05-2012 om 14:08]
15-05-2012 om 11:05 uur | smurfineke

Ja, het zijn weer dezelfde types die het gedaan hebben.
Ze zien er ook allemaal hetzelfde uit, lijken inderdaad sprekend op degene die de steekpartij veroorzaakt hebben.
Zou toch makkelijk voor de politie moeten zijn, als je dit soort jongens ziet rondlopen op straat kun je ze eigenlijk meteen wel oppakken.
15-05-2012 om 10:59 uur | dema

Mijn vriendin is vroeger als puber 2 jaar lang misbruikt door dit soort tuig. haar hele leven is letterlijk en figuurlijk verneukt. 3x zelfmoord proberen te plegen, zwaar aan de medicijnen, geen lol meer in het levebn hebben. Zij wordt volgende ,maand 38. Meer dat 22 jaar geleden en nog steeds trauma's, angsten en nachtmerries. Niemand die haar kan helpen. Voor al die mensen die die teringlijers een hand boven hun hoofd houdt, denk er maar s over na als het je eigen kind is. Mijhn vriendin is niet de enige, dat weten we. maar het blijft maar door gaan, en niemand die er iets aan doet. Het recht in eigen hand nemen mag niet hier in dit land. maar toch zal dat gaan gebeuren, ook met hun. Straffen krijgen ze niet van de politiek, Iedereen weet het, iedereen staat erbij en kijkt ernaar en doet niets!. tijd van praten is voorbij. Dr uit met die schoften!
[Bericht gewijzigd door 'coisterwijk' op 15-05-2012 om 10:48]
15-05-2012 om 10:47 uur | coisterwijk

Ja mensen en wij maar mopperen op Wilders...hij is de enige in Den Haag die begrijpt wat er onder de Nederlanders speelt.90% van de criminelen in ons land zijn kleurlingen of Oost Europeanen.Deze klootzakken,die hier het leven van dit meisje voorgoed verknallen, moesten ze voor goed opsluiten of terug sturen naar het land van herkomst.Maar ze zullen wel weer zielig worden genoemd omdat ze geen toekomst hebben,fuck laat ze werken zodat ze geen tijd hebben om dit soort handelingen te doen of anders wegwezen
15-05-2012 om 10:11 uur | adje64

dit IS ZO schokkend,hopelijk gaan ZE naar DE jeugdgevangenis.
IK kreeg ER gelijk heftige hoofdpijn van.
het meiske,is zeer zeker slachtoffer.
angst verlamd,vandaar haar reactie.
15-05-2012 om 09:26 uur | frankavdduin

Misschien moet de Politie het eerdere geplaatste nieuwsbericht (http:/www.omroepbrabant.nl/?news/1740981203/Video+steekpartij+trein+.aspx) en de beelden hiervan eens gaan vergelijken met de foto's van de daders op Twitter (https:/twitter.com/#!/jeroenket/status/202156476779859971). Ik denk dat ze dan al een heel eind gaan komen met de zoektocht naar de daders.
15-05-2012 om 09:12 uur | import

och beste mensen...stel ze worden herkend,stel ze zijn te vinden,stel de politie pakt ze in de kraag dan staan de hulpverleners in de rij om de daders opvang bijstand uitkeringen een gameboy een zwaar gesubsidieerde baan etc tegeven.
En de slachtoffer(tjes) die staan in de kou.Oppakken die handel en voorlopig opbergen en laten werken voor hun onderhoud.
15-05-2012 om 09:06 uur | pollekefant

geen IQ lijkt er meer op.
15-05-2012 om 09:06 uur | petra55

[Bericht is verwijderd door 'import']
15-05-2012 om 08:27 uur | import

Niet discrimineren. De Redactie
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 15-05-2012 om 17:12]
15-05-2012 om 08:24 uur | tijluilenspiegel

het lijkt er wel heel erg op dat ze het zelf wilde
of dat ze deden alsof om op te schepen
15-05-2012 om 08:17 uur | ingrid40

Als je haar maar goed zit.
15-05-2012 om 07:25 uur | bergenaartje

respectloos,waarschijlijk zelf ook minderjarig dus zullen deze ...,er wel vanaf komen met een kort strafje en een schrijfopdracht.
15-05-2012 om 07:17 uur | sideburns

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.