De man stond de politie op te wachten met een hondenriem De man stond de politie op te wachten met een hondenriem

Bredase agenten zetten pepperspray in tegen agressie man

BREDA - De politie heeft een agressieve 55-jarige man uit Etten-Leur uitgeschakeld met pepperspray. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag in de Ahornstraat in Breda.

Rond middernacht kwam er een melding binnen van een vechtpartij in een woning. De bewoners hadden onder invloed van alcohol ruzie gekregen en er vielen de nodige klappen.

Hondenriem
De man wachtte de politie op in zijn straat en stond met een hondenriem te zwaaien om de agenten op afstand te houden. Een van de agenten maakte een omtrekkende beweging, zodat hij de man met pepperspray in het gezicht kon sprayen. Daarna kon de man ingerekend worden. Hij is vastgezet op verdenking van bedreiging. Niemand van de betrokkenen heeft aangifte gedaan.

Printen
Corrigeren
Publicatie: vrijdag 14 september 2012 - 15:24
Auteur: Karin Kamp

Reacties (4)


Met alle respect voor de politie. Zij worden er elke keer maar weer op uit gestuurd naar elke idioot die zich onder invloed van drugs en alcohol niet weet te gedragen en volledig door het lint gaat. Wij hoeven alleen maar vanuit onze luie stoel achter ons beeldscherm commentaar te leveren. Ik kan me dan ook heel goed voorstelllen dat er zich situaties voordoen waarbij een agent niet helemaal volgens het boekje reageerd. Ik zou het voor geen geld willen doen. Er zijn personen die van mening zijn dat de politie dit soort handelingen leuk vindt, maar dat kan ik mij niet voorstellen.
15-09-2012 om 12:47 uur | tigujan

Pepperspray... Een blauwe boon door z'n bovenbeen was me liever geweest!
14-09-2012 om 18:06 uur | domblondje

@motormuis Ik weet niet wat jij allemaal in gedachte ziet, maar ik vind het goed werk van de politie.
14-09-2012 om 17:55 uur | pierewaaier

Omtrekkende beweging? Ik zie hem in gedachten al sluipen. Die oeroude indianenverhalen komen weer tot leven! :-)
14-09-2012 om 17:11 uur | motormuis

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.