Frans Bauer trots op winnen Sena Entertainment Award

DEN BOSCH - Frans Bauer uit Fijnaart heeft donderdagavond de Sena Entertainment Award 2012 gekregen voor de beste entertainer van Nederland. Hij zegt het bijzonder te vinden deze prijs te krijgen.

De zanger uit Fijnaart kreeg de prijs tijdens Sterren.nl Live in het Theater aan de Parade in Den Bosch. In het programma worden de BUMA NL Awards uitgereikt.

“Als er iemand in aanmerking komt voor de award, dan is dat Frans Bauer wel”, vertelt Markus Bos, algemeen directeur van Sena. “Frans is een echte entertainer. Hij vermaakt het Nederlandse publiek al jaren. Met deze award zetten wij één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland in het zonnetje.”

Bijzondere prijs
"Het is een mooie prijs. Het is gebasseerd op wat je doet en wat de fans voor je hebben gedaan. Die gaan naar de winkel om een cd te kopen", zegt de volkszanger. "De prijzen die je wint symboliseren niet alleen de showbizz, maar ook de duizenden fans die voor ons zo belangrijk zijn. Dat is bijzonder."

De volkszanger had drie nominaties op zak voor de BUMA NL Awards. Behalve als beste entertainer, was hij ook genomineerd als beste zanger en voor het beste album.

Gebroeders Ko
Ook De Gebroeders Ko uit Raamsdonksveer wonnen een award. Zij zijn verkozen tot de beste tekstschrijvers.

print corrigeer
Publicatie: donderdag 20 september 2012 - 10:34
Auteur: Corné Verschuren