Kerstcircus Renz Internationaal neergestreken in Den Bosch

DEN BOSCH - Paarden, honden, een illusionist, een hoelahoepmeisje en een olifant. Het zijn slechts een paar ingrediënten voor het circus. In Den Bosch op het parkeerterrein Sportiom staat sinds kort Circus Renz Internationaal. Een ideale avond om eerste kerstavond door te brengen. Het is voor de eerste keer dat het circus Renz Internationaal in Den Bosch staat.

Het zijn niet alleen de paarden die de show stelen in de circustent. Er is een acrobaat, een hoelahoepmeisje, een verdwaalde clown en een olifant. In de tent op het parkeerterrein is er ruimte voor 750 bezoekers, maar vanavond zijn er veel lege stoelen. En dat is jammer. Toch maakt het de sfeer er niet minder om.

Martijn Hendrikx, woordvoerder van het circus verwacht dat het nog wel drukker gaat worden: "Het is vanavond ook niet echt lekker weer om nog de weg op te gaan. We hopen natuurlijk dat er de komende dagen meer publiek komt om hier de echte kerstsfeer te komen proeven. Als je eenmaal hier in de warme tent zit en je maakt de show mee, is het volop genieten van allerlei leuke en mooie optredens en proef je de echte circussfeer." Tot en met 6 januari is het circus te bezoeken

print corrigeer
Publicatie: dinsdag 25 december 2012 - 22:19
Auteur: Patric van Amerongen