Man uit Oss vergeet vrouw langs Duitse snelweg: 'Papa, waar is mama?'

OSS - Een 35-jarige man uit Oss heeft afgelopen weekend onbewust zijn vrouw achtergelaten op een parkeerplaats langs de Duitse snelweg. Hij kwam er pas achter toen zijn tienjarige dochter veertig kilometer verderop vroeg waar mama was.

De familie was van Polen op weg naar Nederland. Moeder en dochter lagen te slapen op de achterbank. Na een plaspauze op een parkeerplaats langs de Duitse A2, ging de 34-jarige vrouw zonder dat haar man het wist naar het restaurant.

Vermist
Toen de man verder reed, bleef de vrouw achter. Toen de dochter merkte dat moeder zoek was, reed haar vader terug naar de parkeerplaats. Daar kon hij haar niet vinden, waarna hij haar als vermist op gaf.

De man reed toen maar terug naar huis, waar zijn vrouw op hem zat te wachten. Ze had op de parkeerplaats een Nederlander gevonden die haar een lift had gegeven.

Beterschap beloofd
Om de politie onnodig werk te besparen, is het gezin naar het Duitse Kleve gereden om de vermissing af te melden. Het echtpaar beloofde de ingeschakelde politie de volgende keer beter op te letten.

print corrigeer
Publicatie: woensdag 9 januari 2013 - 21:21
Auteur: Peer van den Heuvel
Omroep Brabant

Oproep: Wie kent het gezin waar het om gaat?
Laat het ons weten!

reply retweet