Man (25) bewusteloos geslagen en getrapt door groep in Oosterhout

OOSTERHOUT - Een zware mishandeling is een 25-jarige man in Oosterhout in januari bijna fataal geworden. Vijf jongeren sloegen en schopten hem op de Klappeijstraat zo hard dat hij bewusteloos raakte, blijkt uit bewakingsbeelden die Bureau Brabant maandagavond verspreidde.

De man had eerder die avond een gesprek met twee meisjes. Een paar jongens volgden hem op de Klappeijstraat toen hij rond kwart voor drie naar de Markt liep. Een van hen gaf een seintje, waarna de eerste klappen vielen.

Het slachtoffer probeerde zichzelf te verdedigen, maar al snel kwamen er meer agressievelingen op hem af. Tegen zoveel geweld kon hij volgens de politie niets doen. Na een harde duw en een paar flinke klappen raakte de 25-jarige man buiten bewustzijn.

Politie verspreidt flyers
Bewakingscamera's legden de zware mishandeling op 19 januari op beeld vast. De politie hoopt met het openbaar maken van de beelden dat de daders, vijf in totaal, kunnen worden gepakt. Afgelopen weekend verspreidden agenten al flyers in het uitgaansgebied.

Vergelijkbare beelden van een mishandeling in Eindhoven veroorzaakten vorige maand massale verontwaardiging en een heksenjacht op de daders.

Printen
Corrigeren
Publicatie: maandag 25 februari 2013 - 18:18
Auteur: Yoeri Nijs

Reacties (88)


Sbok wil je ff niet generaliseren met je "onze" Marokkanse vrienden. Jouw standpunt inzake Marokkanen, woonwagenbewoners e.d. is echt wel duidelijk, maar plaats mij niet in dat groepje.
27-02-2013 om 00:11 uur | butofcourse

26-02-2013 om 13:16 uur | pelin
Met alle respect. Altijd dat gekanker op onze "Marokkaanse vrienden". Het betreft wel de Nederlandse Marrokaan die vanaf de geboorte hier is, hier scholing heeft gehad en de huidige slappe maatschappij bewandelt zoals ook vele Nederlandse vrienden die van het zelfde laken op pak zijn. Mensen die negatieve discriminerende argumenten gebruiken zoals vaak hier op het forum waar te nemen zijn in mijn ogen geen haar beter. Ik hoop oprecht dat deze kerels zo snel als mogelijk worden opgepakt. Dit mag en kan niet in onze samenleving en de afkomst / nationaliteit is daaraan niet ondergeschikt.
26-02-2013 om 16:26 uur | sbok1250

We mogen niet discrimineren, maar als ik de beelden bekijk zijn het weer onze Marokkaanse "vrienden" die zich niet weten te gedragen. De "helden" kunnen het alleen samen iemand in elkaar slaan. Meteen deze schoffies met hun familie naar het land van herkomst sturen, want op zulk uitschot zitten wij in Nederland niet te wachten.
26-02-2013 om 13:16 uur | pelin

@victoryluzon:
In het Nederlandse rechtssysteem wordt toch al rekening gehouden met een psychiatrische stoornis bij geweldsdelicten?
Dan moet het natuurlijk wel vastgesteld zijn/worden.
.
Hoeveel daders van dit soort geweldsdelicten zouden een een psychiatrische stoornis hebben?
Niet zoveel, denk ik. Of men moet dit soort geweld ook als een psychiatrische stoornis beschouwen. Misschien niet onterecht.
.
Collectief Klaas Kapoen gedrag, want meer is het vaak niet, mag wat mij betreft serieus worden bestraft. Een soort E.M.G. maatregel, zoals die nu in het verkeer geldt. Uiteraard niet voor enkele dagen maar enkele maanden (want zeg nou zelf, wie gaat ze missen), intern bij eerder genoemde organisatie. Worden ze misschien toch nog échte mannen.
[Bericht gewijzigd door 'moekemiep' op 26-02-2013 om 12:38]
26-02-2013 om 12:37 uur | moekemiep

Moekemiep
"het is door iedere ouder minstens het proberen waard, door het aan te pakken bij de basis: de opvoeding.
Slagen ouders daar niet in, dan mag van hun ook worden verwacht dat, bij een heropvoeding, zij de volledige kosten zullen dragen - zolang de dader thuiswonend is en ongeacht zijn/haar leeftijd"
Geweldig idee, maar dan moet daar wel een politiek draagvlak voor zijn. Dat draagvlak zie ik niet snel ontstaan. Want zouden ouders met kinderen met een psychiatrische stoornis dan ook voor de kosten moeten opdraaien?
26-02-2013 om 11:21 uur | victoryluzon

[Bericht is verwijderd door 'victoryluzon']
26-02-2013 om 11:10 uur | victoryluzon

Vuisten maken niet de man, zelfbeheersing wel.
@victoryluzon:
In plaats van een gulden middenweg voorkom je geweld - het is door iedere ouder minstens het proberen waard, door het aan te pakken bij de basis: de opvoeding.
Slagen ouders daar niet in, dan mag van hun ook worden verwacht dat, bij een heropvoeding, zij de volledige kosten zullen dragen - zolang de dader thuiswonend is en ongeacht zijn/haar leeftijd.
@superdan:
Jij schreef: 'Overheid durf eens een daadkrachtig te worden!'
Mag je niet hetzelfde van ouders vragen?
26-02-2013 om 10:42 uur | moekemiep

Ik vraag me dan echt af wat deze losers als reactie gezegd hebben toen hetzelfde gebeurde in Eindhoven. Waarschijnlijk zeiden zij ook ; "da's niet normaal" etc.etc. Maar vervolgens doen ze het zelf ook. Zo roepen we met z'n allen dat het niet normaal is maar gebeurd het toch! Gemeente en overheid moet ingrijpen! Vaak is de oorzaak : Alcohol en mogelijk drugs. Uitgaansgeweld kan alleen gestopt worden door hard op te treden met grove sanctie's. Terug naar vroeger en aan de schanpaal hangen zodat ze verschrikkelijk vernederd worden. Overheid durf eens een daadkrachtig te worden!
26-02-2013 om 10:27 uur | superdan

Beste redactie,
Ik lees steeds "Niet aanzetten tot geweld" bericht verwijderd.
Maar als de politie dit niet kan voorkomen, wie zorgt er dan voor veiligheid.
Je kunt ook kiezen voor de gulden middenweg, en preventief "Burgerwachten" invoeren.
Zo pleeg je geen geweld, maar voorkom je juist geweld.
26-02-2013 om 10:11 uur | victoryluzon

Cameratoezicht wordt ingezet ter handhaving van de openbare orde en veiligheid lees ik elders.
Kijkt er niemand (live) naar de beelden, dan loop je dus nog steeds de kans in elkaar te worden gerost.
Later als het slachtoffer eenmaal is opgenomen in het ziekenhuis - d.w.z. als tie niet is doodgeslagen, kan er virtueel worden 'meegenoten' van de rospartij. Op zoek naar de daders is het leed al geleden.
.
De beelden hoef ik niet te zien. Ik werd al onpasselijk bij het lezen van dit bericht.
Ik pleit voor invoering van een (naar Amerikaans voorbeeld) 'bootcamp'. Een m.n. mentale heropvoeding van dit soort zieke geesten. Misschien een taak voor het corps commando troepen?
26-02-2013 om 10:00 uur | moekemiep

In eerste instantie zou ik graag willen weten hoe het nu met het slachtoffer gaat! Ben ziek van de beelden. Dit is idd ongedierte en idd de walgelijke mensheid anno 2013! keihard afstraffen dit soort! Wanneer gaan de witteboordcriminelen eens aan de mensen denken i.p.v. aan hun eigen banrekening?
26-02-2013 om 09:54 uur | karina

Ten eerste moet je dit niet als mensen beschouwen maar als ongedierte Ten tweede moet je altijd een of andere wapen bij hebben om je te beschermen tegen ongedierte zoals dit.Want de politie doet helemaal niks vooral niet als het om allochtonen(marokkanen en dergelijke)gaat.Want ze zijn er gewoon bang van.Heb zoiets zelf mee gemaakt met een vriend van mijn dochter die in Den Bosch.Die werd het ziekenhuis in geslagen en de politie zij er weinig tegen te kunnen doen en zij ook nog dat hij zelf wel zou zijn begonnen.Ja dit is nederland anno 2013
[Bericht gewijzigd door 'tiswe' op 26-02-2013 om 09:44]
26-02-2013 om 09:43 uur | tiswe

Zal nog wel even wachten worden op antwoord ivm moskeebezoek
26-02-2013 om 09:33 uur | altijdweerhommeles

Dit is nu precies de reden waarom dit soort groepen zeer regelmatig door portiers worden tegengehouden om een uitgaansgelegenheid binnen te gaan. En vervolgens klagen die groepen over 'discriminatie', bijgestaan door één of andere vage gesubsidieerde organisatie en/of politiek lichtgewicht. Uit de hoek van de anti-discriminatieorganisaties en politieke lichtgewichten blijft het nu echter oorverdovend stil. Maar ja, ik had niet anders verwacht.
26-02-2013 om 09:29 uur | ravio

[Geen persoonlijke aanvallen, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 10:01]
26-02-2013 om 09:24 uur | tiswe

Ja hoor fraanske waarschijnlijk slecht geslapen
26-02-2013 om 09:18 uur | altijdweerhommeles

Ik heb natuurlijk niet alle 70 reakties gelezen, maar ik ben wel benieuwd of sbok 1250 het al weer heeft goed gepraat.
Ik zag namelijk op de beelden nog [Geen persoonlijke aanvallen, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 10:00]
26-02-2013 om 09:16 uur | fraaanske

Ik wordt misselijk als ik deze beelden zie. In wat voor wereld leven we hoop dat ze worden herkend en ze de straf krijgen die ze toekomt een uitgaan verbod of straat verbod. En dat daar ook op gecontroleerd wordt
26-02-2013 om 09:16 uur | prima

Kobutan
De maatschappij verhardt. Agressie neemt toe.
Natuurlijk zijn de rechterlijke macht en de politie niet altijd in staat om ons à la minute te beschermen tegen geweld en lichamelijke aanvallen.
Wij zijn gebaat bij eigen weerbaarheid. Fysiek duidelijk kunnen maken dat Nee ook echt néé betekent. De Kobutan is een handzaam stukje gereedschap om je weerbaarheid te vergroten.
Met het kleine metalen staafje deel je verbluffend eenvoudig een hevige pijnprikkel uit. De agressor staakt zijn aanval en verder conflict (en bijkomend letsel) wordt voorkomen. Zo creëer je in een handomdraai een veilige vluchtweg.
Voel je je wel eens onprettig of onveilig op straat?
Denk dan Kobutan. Je hangt hem eenvoudig aan je sleutelbos en in een training van enkele uren weet je de Kobutan te gebruiken. Je beste beschermer ben je zelf
26-02-2013 om 09:10 uur | kobutan

Beste redactie,
Ik lees steeds "Niet aanzetten tot geweld" bericht verwijderd.
Maar als de politie dit niet kan voorkomen, wie zorgt er dan voor veiligheid.
Je kunt ook kiezen voor de gulden middenweg, en preventief "Burgerwachten" invoeren.
Zo pleeg je geen geweld, maar voorkom je juist geweld.
26-02-2013 om 09:05 uur | victoryluzon

Lekker stoer he? Met zoveel man tegen 1 persoon.
En dan die lach op zijn smoel van dader 3.
Ik ben benieuwd of hij na het zien van deze beelden nog lacht?
Vui..e v..ze kl..tz.kken.
[Bericht gewijzigd door 'hetboerke' op 26-02-2013 om 08:49]
26-02-2013 om 08:40 uur | hetboerke

Wellicht kan GeenStijl opnieuw iets betekenen om de daders (verdachten?) te herkennen en op korte termijn door de politie te laten oppakken?
26-02-2013 om 08:34 uur | marcelvds04

Het zijn opnieuw 5 [Niet speculeren, de redactie]. Duidelijk zichtbaar. Pas maar op Omroep Brabant, zo meteen krijgen jullie nog de verantwoordelijkheid in de schoenen geschoven voor het discrimineren van een bevolkingsgroep want 'het zijn altijd die Marrokanen'... Zo lang de politiek niet inziet dat dit tuig wel degelijk een probleemgroep is die keihard moet worden aangepakt zal dit dag in dag uit bijven gebeuren. Ik las van de week ergens een artikel dat in Marrokko duizenden kinderen wonen met dubbele nationaliteit die daardoor recht hebben op kinderbijslag en dus ook krijgen! wtf? Doe eens snel teruggeven! Als we dat geld nu eens besteden aan het terugsturen van dit tuig wat hier al rond loopt, dan doen we volgens mij al meer dan voldoende voor dat land! (overigens is dit niet stigmatiserend bedoelt, maar volledig gebaseerd op feiten).
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 09:00]
26-02-2013 om 08:31 uur | nespresso

Waarom zijn ze onherkenbaar gemaakt? Dit soort tuig mag door iedereen herkent worden.
26-02-2013 om 08:29 uur | miep

Hallo er worden hier en zeker op Geenstijl namen genoemd en foto's van Facebook getoond die hier helemaal niets mee te maken hebben. Degene die dit wel hebben gedaan moeten zeker worden opgepakt maar ga nu geen namen rondstrooien als je het helemaal niet weet. Mensen worden zomaar ergens van beschuldigd. En geloof mij ik heb hem gedeeld op Facebook. Hopelijk zijn degene die dit wel hebben gedaan zo slim om zichzelf aan te geven...
26-02-2013 om 08:29 uur | oosterhout67

Helaas weinig [Niet speculeren, de redactie] facebookers hier anders hadden we ze al lang gehad !
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 09:01]
26-02-2013 om 08:28 uur | jtp

" L'Histoire se répète ". En de geschiedenis zal zich ook in de toekomst herhalen evenals de reacties zoals die inmiddels gepost zijn. Wellicht kunnen we al de reacties van de vorige mishandeling kopiëren en hier plaatsen. immers, deze zijn qua strekking en stijl eenduidig. Ook heeft de internetredactie vaak ingegrepen dus ook het ongenuanceerde is volop aan de orde.
Als ik alles eens bekijk (ook op de sociale netwerken) sluit ik niet uit dat onder de reageerders op de diverse sites de daders eveneens actief zijn. Veel reacties zijn net zo onbehouwen, lomp en grof dat zij in een noemer te benoemen zijn tot (in potentie) een dader.
26-02-2013 om 08:18 uur | sbok1250

Kijk eens goed naar die gezichten ja hoor...
gewoon met heel de familie terug sturen.
26-02-2013 om 07:50 uur | rechtiskrom

Ik wacht eigelijk op een meldpunt, er zullen toch wel raadsleden zijn die ook vinden dat dit niet langer kan? De uitgaansellende is toch inmiddels groter dan alleen een evt weigering aan de deur van een discotheek? Dus kom er maar in met zo`n meldpunt, voor naam en rugnummers, oh wacht...
26-02-2013 om 07:26 uur | bergenaartje

Ik ga me toch serieus afvragen of er bij de jeugd tegenwoordig een schroef loshangt ofzo? Ligt het aan de drank, aan de drugs of aan de opvoeding?
Heb 2 zonen die beide graag een pintje drinken en zover ik weet ook wel eens een joint roken maar als ik ooit te horen zou krijgen dat ze zich zo zouden misdragen, dan kan ik misschien wat ouder zijn maar dan zullen ze het weten! Dan zou er geen sociale media nodig zijn om ze te zoeken dat garandeer ik jullie.
De ouders moeten in deze net zo gestraft worden als ze niets doen.
26-02-2013 om 07:03 uur | oma46

Je vraagt ja af hoe lang nog? Hoe lang nog voor er burgerinitiatieven komen om ons/zichzelf te beschermen? We zijn een redelijk kalm volk, maar aan alles komt een eind ook aan die redelijkheid.Dus is het haast wachten op de vlam in de pan en dan? Wordt dan overheid en justitie wakker, worden er dan maatregelen getroffen als de slachtoffers niet de eigen burgers zijn?
26-02-2013 om 06:45 uur | bergenaartje

[Niet aanzetten tot geweld, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 01:50]
26-02-2013 om 00:59 uur | dewijze

aha, ik zie het al, het zijn 'cultuurverrijkers'.
26-02-2013 om 00:48 uur | dowed

Roedelgedrag.
26-02-2013 om 00:13 uur | ineke14

[Niet aanzetten tot geweld, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 00:06]
25-02-2013 om 23:54 uur | quinta

[Niet aanzetten tot geweld, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 00:05]
25-02-2013 om 23:43 uur | wil007

Hopelijk worden de daders heel snel gepakt!
25-02-2013 om 23:30 uur | unweit

Wat ik heel triest vind: Je kunt je nergens meer veilig voelen, en dat is heel erg.
25-02-2013 om 23:28 uur | quinta

Ricardo Nicky Ryan en Davey pardon maar hoe kom je erbij. Kijk nou eens even goed waarschijnlijk ken je me niet eens! Ik weet niet hoe je hierbij komt maar ieder heeft een eigen Alibi. Ik was die nacht in Pierre de jonge breda en dat zal mijn onschuld bewijzen ik vind het erg wat er is gebeurd en hoop dat de daders gepakt worden.
Niet zomaar strooien met namen als je het gehoord hebt en zelf niet weet!
Bedank
25-02-2013 om 23:05 uur | ricardokuijpers

[Geen ongefundeerde beschuldigingen, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 00:03]
25-02-2013 om 22:48 uur | roland64

kotsmisselijk word IK ervan !
25-02-2013 om 22:35 uur | nobodyknows

[Bericht is verwijderd door 'boos123']
25-02-2013 om 22:34 uur | boos123

[Bericht is verwijderd door 'boos123']
25-02-2013 om 22:32 uur | boos123

@anonymousoosterhout: nou wordt het link wat bij geenstijl worden 5 andere namen genoemd...
25-02-2013 om 22:32 uur | boos123

ik heb het al gezien ballroomdansers met lakschoentjes
Wij hadden hier vroeger het spinhuis als je daar mee de kelder in ging zorgde je ervoor dat je daar noooooooooit meer kwam en degene die dat mee hebben mogen maken waren toch zeker geen mietjes want die mepten de petten in het rond efkes
25-02-2013 om 22:30 uur | altijdweerhommeles

[Niet aanzetten tot geweld, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 00:02]
25-02-2013 om 22:27 uur | kabauter

Lafbekken !
Heren opsporingsamtenaren, neem het lijstje van hieronder en licht ze voor morgenvroeg van hun bed.
Dit krijgt nog een groot vervolg.

25-02-2013 om 22:26 uur | zz95

[Geen ongefundeerde beschuldigingen, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 26-02-2013 om 00:02]
25-02-2013 om 22:07 uur | anonymousoosterhout

[Niet aanzetten tot geweld, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 23:59]
25-02-2013 om 22:04 uur | poekie20

wat zijn ze sterk met een hele ploeg .
als je ze alleen tegenkomt durven ze niks.
mag je mag in je eigen land niet teveel zeggen want dan discrimineer je
ik heb wel het gevoel dat steeds meer mensen zich steeds een grotere hekel aan die lui krijgen.
aanpakken en hard ,
wat leven we in een flapdrollen land we zijn nu al geen baas meer in eigen land
er moet snel wat aan gedaan worden
25-02-2013 om 22:03 uur | botje

Een streng beveiligd [Geen generaliserende opmerkingen, de redactie] uitgaansgebied voor de komende 13 jaar en verder niet zeuren. De Havermarkt, Damstraat, Karrestraat en het Stratumseind zullen u eeuwig dankbaar blijven. En dan hebben we het nog niet eens over Helmond, Venray, boz, of Tilburg gehad ( om nog maar een paar van die uit de kluiten gewassen dorpen bij naam te noemen, beetje ongenuanceerde en voor sommigen zelfs een stuitende opmerking, maar moet binnen het onlangs weer verruimde kader van de vrijheid van meningsuiting kunnen). Waarom uitgerekend 13 jaar? Geen idee, of toch, mijn buurhondje is vorige week 13 geworden en ik hoop dat het daar dan ook bij blijft, dat zal het wel zijn, verder niet al te zwaar aan tillen (kun je rugklachten van krijgen). En Lens verdient stokslagen, maar dat is weer een totaal ander verhaal.
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 23:58]
25-02-2013 om 21:47 uur | drjohn

Op geenstijl wordt bij het topic hierover al een foto getoond en de namen van 5 verdachten genoemd.
Laten we hopen dat zit ze zijn en de politie ze snel kan aanhouden!
25-02-2013 om 21:43 uur | boos123

[Niet aanzetten tot geweld, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 23:55]
25-02-2013 om 21:43 uur | swiebertje

Schandalige personen! Ik hoop dat ze snel gepakt worden.
Sterkte voor het slachtoffer.
25-02-2013 om 21:19 uur | pierewaaier

[Geen ongefundeerde beschuldigingen uiten, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 21:17]
25-02-2013 om 21:04 uur | renho

Ja doe maar, die heksenjacht. [Niet aanzetten tot geweld, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 21:18]
25-02-2013 om 20:59 uur | eenkenner

[Hou het netjes, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 23:55]
25-02-2013 om 20:56 uur | lotje777

[Hou het netjes, de redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 23:55]
25-02-2013 om 20:51 uur | nederduitser

Tuig! Lafaards! Gajes!
25-02-2013 om 20:50 uur | noreligion

Smerige lafaards zijn het.
25-02-2013 om 20:48 uur | carp

Als je met 5 tegen 1 vecht ben je voor mij een watje. Een echte kerel heeft zichzelf in bedwang en vecht gewoon niet.
25-02-2013 om 20:41 uur | mercy

Niet te veel aandacht aan besteden, anders "worden ze al gestraft door de media".
Dus oppakken, loslaten in de Marinierskazerne of Commandokazerne en zorgen dat er geen getuigen bij zijn. Oja en de kosten die ze veroorzaakt hebben met ruime winst terug laten betalen.
25-02-2013 om 20:39 uur | phestos2

[Niet aanzetten tot geweld, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 21:18]
25-02-2013 om 20:39 uur | tiswe

Hopelijk worden ze snel herkend en opgepakt. Vervolgens nog even lekker een weekje laten treiteren door de pitbulls van POWnieuws. Dit soort ratten werkt alleen in groepjes, solo zijn het doorgaans broekpissers. En dan maar afwachten wanneer het eerste interview van zo'n krokodillentranentrekkend stuk stront met zelfmedelijden op tv verschijnt.
25-02-2013 om 20:32 uur | lebon10

Duidelijk van een kick/box sportschool dat zie je meteen aan allen.
Weer die vieze laffe hyena inteelt mentaliteit.
Zo snel mogelijk de identiteit on line mensen! oppakken de schooiers!
25-02-2013 om 20:21 uur | boere002

Bah! Losers... Eveneens de omstanders want op foto zie ik een meisje, anoniem kan je toch ook gelijk 112 of iets bellen? Filmpje bewust niet gekeken want bij dat van Eindhoven was ik zo stom het wel te doen wat me bijna tot kotsen bracht, vol ongeloof dat een mens uit onze geciviliseerde maatschappij zoiets een ander kan aan doen. Verloedering ten top...
25-02-2013 om 20:15 uur | ber1969

Zo veel mogelijk mensen dit filmpje delen op fb, aan de digitale schandpaal knopen dit soort lui.
25-02-2013 om 20:07 uur | mandy71

[Bericht is verwijderd door 'rowan']
25-02-2013 om 20:07 uur | rowan

[Blijf bij het onderwerp, De Redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 21:19]
25-02-2013 om 20:06 uur | rowan

waar blijft het leger? Zet ze maar in voor de nachten want het wordt oorlog! Wat een lafaards
beesten staan zelfs nog ver boven jullie. Ik kan alleen maar hopen dat jullie hetzelfde meemaken
25-02-2013 om 20:06 uur | rowan

wanner gaan we dit soort tuig eens levenslang opsluiten !
25-02-2013 om 20:05 uur | roland64

[Bericht is verwijderd door 'rowan']
25-02-2013 om 20:03 uur | rowan

@amreg... daarin heb je helemaal gelijk in... volgens mij zit er ergens toch een steekje los bij de jongere die deze handelingen kunnen verrichten... begrijp het totaal niet volgens mij houden hun het nieuws niet eens in de gate wat er is gebeurt in Eindhoven.
en dan lees en hoor je dit weer dan heb je gewoon schrik om daadwerkelijk te gaan stappen want je weet niet eens of je daadwerkelijk gepakt word of niet.
maar ouders letten totaal niet op de opvoeding en hebben volgens erg veel schijt aan wat hun kinderen ondernemen.
zoals ik nu zie en merk is dat het bij Eindhoven is gebeurt en dan zullen de jongeren zich eens bewijzen dat het ook gewoon in minder bekende stad kan doen en gewoon niet eens na denken wat ze een persoon aan kunnen doen
wij wensen als nog de familie en slachtoffer veel sterkte en hopelijk dat de daders gepakt worden...
ik heb hem al zoizo op FB staan en me partner ook
mensen aub deel deze schandalige beelden zodat ze net als in eindhoven snel gepakt worden
[Bericht gewijzigd door 'patries26' op 25-02-2013 om 20:17]
25-02-2013 om 19:45 uur | patries26

Ik vraag me af wat er met onze maatschappij aan de hand is. Krijgen ze geen opvoeding meer. Zou zo maar kunnen. Pa en ma werken, kinderen zoeken het maar uit wanneer ze thuis komen. Of pa en ma hangen op de bank en weten niet wat werken is. Niemand die de kinderen aanspreekt op hun gedrag. Agressieve computerspelletjes vanaf het moment dat ze zo'n ding in hun hand vast kunnen houden. Kinderen moet weerbaar zijn maar fatsoen hebben hoort daar niet bij. Waar zijn de normen en waarden? Thuis, op school, nergens worden ze op hun gedrag aangesproken. Men moet in gesprek gaan met ze... donder op zeg. Ik ga niet in discussie met mijn kinderen. Ik ben de baas in huis en niet zij. Leren respect te hebben voor anderen en beleefd zijn. Ze wel overal in betrekken en dit soort nieuws met ze bespreken. Wanneer ik een van mijn kinderen op moet halen van het politiebureau, wat ik niet verwacht, dan is hij/zij ook nog niet klaar met mij. Zonder dat ze gedrilt worden hebben mijn kinderen altijd het fatsoen om dingen te vragen wanneer ze iets willen. Respect hebben voor je kinderen en andersom, duidelijkheid en eerlijkheid naar elkaar toe. Aandacht voor je kinderen zodat kinderen weten dat je er voor ze bent. Al die mislukkelingen die zich de laatste tijd openbaren zijn naar mijn idee heel veel tekort gekomen thuis en moeten heropgevoed worden. Allemaal in een strafkamp en leren hoe men met elkaar omgaat dan maar met de harde hand. Geen eindeloos geklets en geleuter. Laten zien en voelen dat we zo niet met elkaar omgaan.
25-02-2013 om 19:35 uur | amreg

5 daders, daarnaast zie ik ook nog een jonge dame! naar mijn mening net zo laf en schuldig als diegene die het slachtoffer fysiek mishandelen. Wat is er mis met deze jongeren...ik heb zo mijn theorie hierover maar dat mag ik hier helaas niet uitspreken.
25-02-2013 om 19:34 uur | plofkoffer

bah bah
wat een lafbekken zeg
hoop dat iedereen dit weer massaal gaat delen op facebook en twitter
ik heb hem al op fb dus ik zeg delennnnnn
25-02-2013 om 19:32 uur | linda120

[Houd het netjes. De redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 19:30]
25-02-2013 om 19:24 uur | hans23

[Houd het netjes. De redactie] Zelfde als wat ze bij de dader hebben gedaan.
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 19:30]
25-02-2013 om 19:21 uur | anita

We zijn gewoon te "rijk" geworden.
25-02-2013 om 19:19 uur | bergenaartje

En weer hetzelfde verhaal. Een groep tegen 1 slachtoffer. O wat zijn we stoer. Als de 5 daders worden gepakt zeggen vast weer sorry en spijt en alles is vergeten. Straf alle daders even zwaar.
25-02-2013 om 19:07 uur | piet

[Geen persoonlijke aanvallen. De redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 19:18]
25-02-2013 om 19:05 uur | durske88

Word tijd dat hier een speciaal team voor word aangesteld die dit zonder de rechter oplost !
25-02-2013 om 19:01 uur | herryman

Met naam en adres aan de schandpaal met dit... Verhalen van alle schade op deze... Hebben ze niks, dan mogen hun ouders de rest van hun leven krom liggen.
[Houd het netjes. De redactie]
[Bericht gewijzigd door 'redactie' op 25-02-2013 om 19:02]
25-02-2013 om 18:48 uur | marcel013

Van het verleden hebben we dus niks opgestoken. Het gaat gewoon door. Maar volgens Den Haag is het een stuk veiliger geworden, hoor. Kopje thee, koekje erbij...Slaap lekker allemaal.
25-02-2013 om 18:43 uur | durske88

nee hè, nie weer
25-02-2013 om 18:37 uur | rowan

ik heb hier geen goed woord over te spreken... en dan denk je leuk en gezellig te kunnen stappen.
ben zelf een trouwen stapper in oosterhout NB en dan gebeurt dit.
dus nergens is het veilig om te gaan stappen, echt laffe mensen dat ze zijn om met een groepje 1 persoon aan te vallen echt te gek voor woorden grrrr
25-02-2013 om 18:36 uur | patries26

Laffaards.
25-02-2013 om 18:31 uur | sideburns

jonge jonge
het is gewoon te bizar voor woorden die snotneuzen denken dat het normaal is vuile laffaards en dan nog met een groep ook ja alleen zijn het schaapjes he bang voor zelf enkele klappen op te lopen hoop dat ze dat toch gaan krijgen van het slachtoffer tenslotte komt hij er toch achter wie de daders zijn en ja schade vergoeding kan je ook vergeten want de daders hebben natuurlijk geen cent te makken bah hier is geen gevangenis straf goed genoeg voor
25-02-2013 om 18:28 uur | super

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.