Playboy Playmate Nadine uit Goirle Nederlands mooiste naakte vrouw?

GOIRLE - De mooiste naakte vrouw van Nederland, oftewel de Playmate of the Year, komt misschien uit Brabant. Nadine van Soest uit Goirle zit bij de laatste drie kanshebbers voor deze eretitel van Playboy.

Nadine van Soest is 26 jaar, een echte Brabantse en mode-model. Normaal gesproken presenteert ze nieuwe kleding op de catwalk in New York, Rome of Parijs, maar sinds vorig jaar ontdekte Playboy nog een talent van Nadine: haar naakte lichaam.

Stembus
De lezers van het mannenblad waren zo lovend over haar eerste naaktfotoshoot dat ze is genomineerd voor de eretitel 'Playmate of the Year 2012'. Met twee andere blote schoonheden strijdt zij om deze eer. De lezers van Playboy mochten stemmen op hun favoriet. De stembus is inmiddels gesloten. Eind maart wordt de winnares bekendgemaakt.

Het is een spannende tijd voor Nadine: "Ik wacht in spanning af, want natuurlijk wil ik winnen. Je hebt er niet voor niets zoveel energie en moeite in gestopt. En het is toch een eer, Playmate of the Year. Ik bedoel, als je dan toch naakt moet, is die titel dan echt wel de cherry on top."

Even wennen voor moeder Angelique
Voor moeder Angelique van Soest was het wel even wennen, maar uiteindelijk is ze best trots op haar dochter. Moeder Van Soest: "Het is wel bloot, maar als ze dan toch ergens bloot in moet staan, laat het dan maar de Playboy zijn. Dat blad staat toch bekend om de beschaafde foto's."

print corrigeer
Publicatie: donderdag 7 maart 2013 - 23:05
Auteur: Mattijs Smit