Nadine van Soest mét kleren Nadine van Soest mét kleren

Playboy Playmate Nadine uit Goirle Nederlands mooiste naakte vrouw?

GOIRLE - De mooiste naakte vrouw van Nederland, oftewel de Playmate of the Year, komt misschien uit Brabant. Nadine van Soest uit Goirle zit bij de laatste drie kanshebbers voor deze eretitel van Playboy.

Nadine van Soest is 26 jaar, een echte Brabantse en mode-model. Normaal gesproken presenteert ze nieuwe kleding op de catwalk in New York, Rome of Parijs, maar sinds vorig jaar ontdekte Playboy nog een talent van Nadine: haar naakte lichaam.

Stembus
De lezers van het mannenblad waren zo lovend over haar eerste naaktfotoshoot dat ze is genomineerd voor de eretitel 'Playmate of the Year 2012'. Met twee andere blote schoonheden strijdt zij om deze eer. De lezers van Playboy mochten stemmen op hun favoriet. De stembus is inmiddels gesloten. Eind maart wordt de winnares bekendgemaakt.

Het is een spannende tijd voor Nadine: "Ik wacht in spanning af, want natuurlijk wil ik winnen. Je hebt er niet voor niets zoveel energie en moeite in gestopt. En het is toch een eer, Playmate of the Year. Ik bedoel, als je dan toch naakt moet, is die titel dan echt wel de cherry on top."

Even wennen voor moeder Angelique
Voor moeder Angelique van Soest was het wel even wennen, maar uiteindelijk is ze best trots op haar dochter. Moeder Van Soest: "Het is wel bloot, maar als ze dan toch ergens bloot in moet staan, laat het dan maar de Playboy zijn. Dat blad staat toch bekend om de beschaafde foto's."

Printen
Corrigeren
Publicatie: donderdag 7 maart 2013 - 22:31
Auteur: Mattijs Smit

Reacties (17)


Jammer van de negatieve reacties. Eigenlijk wilde ik niet reageren omdat ik me niet wil verlagen tot dit niveau. Toch wil ik iets kwijt.
Smaken verschillen.. We praten hier wel over Playboy, echte of nep borsten maakt dan niet uit. Doet dat iets af aan schoonheid of persoonlijkheid? Als het theezakjes zijn, klagen mensen ook weer.. Wanneer is het dan wel goed? Je komt niet zomaar in de playboy, het is een geweldig mooi blad.
De een doet meer aan zijn uiterlijk dan de ander.. Veel Nederlandse vrouwen zouden zelfs wat meer moeite mogen doen.. Maakt dat iemand nep nee.. Het innerlijk maakt ook de vrouw! En als de "reageerders thuis" een mooiere vrouw thuis op de bank hebben zitten, waarom maken ze zich dan druk om dit artikel? Waar kijken jullie dan naar? Jullie nemen wel de moeite om te reageren..
(Het wordt blijkbaar toch als nieuws gezien.. 20.000 keer bekeken in nog geen 48u)
Dat Omroep Brabant hier iets over schrijft kun je ook zien als een compliment.. Het gaat altijd over vrouwen in de randstad. Het nieuws is al negatief genoeg, aanslagen/crisis ect..
Ik ben zelf jaren gepest en ben trots op waar ik nu ben. Ook ben ik opgevoed door geweldige ouders die mij hebben geleerd blij te zijn voor een ander. Iemand niks te misgunnen en negativiteit achter wege te laten. Dat heeft geen meerwaarde. Iedereen heeft natuurlijk recht op zijn eigen mening. Geen probleem.
Maar dan mag mijn uiterlijk volgens jullie niet "mooi" zijn. Ik kan wel zeggen dat mijn Innerlijk stukken beter is..
Ik wil omroep Brabant bedanken voor dit stukje. Erg leuk van jullie! Ook mijn ouders voor de normen en waarden die zij mij hebben bijgebracht.
[Bericht gewijzigd door 'nadinevs' op 09-03-2013 om 19:38]
09-03-2013 om 17:32 uur | nadinevs

Van haar uitstraling moet ze het inderdaad niet hebben. Wat een chagrijnig gezicht kan ze trekken. Snap dus best dat ze haar bankrekening op andere wijze wil of moet spekken.
09-03-2013 om 15:28 uur | newsalert

Ik val niet op blond.
09-03-2013 om 11:15 uur | domblondje

het zijn óf vrouwen of gefrustreerde mannen die over het algemeen negatief reageren op deze fraaie vrouwen.Lees maar het stukje van Linda de Mol in haar blaadje over "onze" Silvie.Er is werkelijk niks goeds aan Silvie.Typisch "jealous bitch" grdrag.
09-03-2013 om 10:50 uur | pk49

De reageerders hier hebben thuis allemaal een veel mooiere vrouw op de bank zitten.
09-03-2013 om 10:39 uur | erwinwakkawakka

Vleeskeuring. Controleren ze ook op paardenvlees?
09-03-2013 om 10:22 uur | goathill

de reacties van de mannen is dat omdat dit moet van jullie "mooie vrouw"want weet niet of jullie enige smaak hebben maar dit is een super mooie knappe vrouw! maar smaken verschillen gelukkig. en de reactie van de vrouwen pff beetje zielig. maar als je enige moeite gedaan had op de playboysite of facebook dan had je geweten dat ze niet alleen maar mooi is. haar karakter is echt lief en eerlijk en zacht. is heel de verkiezing proffesioneel gebleven en heeft op meerde punten laten zien hoe mooi ze is van de binnen kant. "beauty and the brains"super carriere, model, studeert. loopt over heel de wereld top shows. dit omdat ze nep is? of niet mooi? Voor mij in het vast en zeker DE playmate van het jaar en buiten de playboy een vrouw om van te dromen!
09-03-2013 om 00:10 uur | brabantlover

Lekker hoor!
Ik ben absoluut geen fan van neptieten, maar dit ziet er geweldig uit!
[Bericht gewijzigd door 'dema' op 08-03-2013 om 14:16]
08-03-2013 om 14:15 uur | dema

En die blonde halen en tieten, Zou dat echt zijn betwijfel het.
08-03-2013 om 14:03 uur | anita

Mooiheid zit van binnen, zou zei die ook hebben? En dat dit nieuws bij omroep Brabant geplaatst moet worden snap ik niet. Er is toch wel belangrijker nieuws, dan een vrouw in een bikini .
08-03-2013 om 14:00 uur | anita

Sorry, maar wanneer dit playmate of the year moet worden vraag ik me af wat mannen in een vrouw zien. Dit is toch zo nep als het maar kan zijn. Dit is toch geen pure schoonheid. Haar hoofd lijkt wel een verbouwt mannenhoofd. Nepblond en neptieten. Die mannen die dit mooi vinden kunnen net zo goed een grote barbie- of opblaaspop kopen.
08-03-2013 om 13:38 uur | amreg

Zo'n lichaam wil ik best... maar ik vind haar niet zo vriendelijk kijken, niet echt verleidelijke blik, beetje bozig, kattig. Maar ja, ik hoef de Playboy niet te kopen ;-) ben een vrouw. Nee, ben niet jaloers, hahaha. Ik heb gewoon veel mooiere meiden gezien, smaken verschillen natuurlijk.
08-03-2013 om 12:59 uur | ber1969

Wat een lelijkerd zeg! Waren dat braille-lezers of zo? Wel wat puntjes gevoeld...
08-03-2013 om 12:46 uur | wil007

Neptieten en haar uit een potje. Inderdaad heel mooi.
08-03-2013 om 11:32 uur | marcel013

Die heeft al borstjes.
08-03-2013 om 08:50 uur | piet

nou IK heb hier IN nederland wel leukere vrouwen gezien als deze met haar neptieten, dan moeten ZE een natuurlijke vrouw pakken EN niet een die helemaal opgekallefatert IS
08-03-2013 om 06:54 uur | royen

nou IK heb hier IN nederland wel leukere vrouwen gezien als deze met haar neptieten, dan moeten ZE een natuurlijke vrouw pakken EN niet een die helemaal opgekallefatert IS
08-03-2013 om 06:54 uur | royen

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.