Sylvie van der Vaart: 'Ik wens Rafael en Sabia het allerbeste'

HAMBURG - Sylvie van der Vaart zegt dat ze haar ex Rafael van der Vaart en diens nieuwe vlam, en haar beste vriendin Sabia Boulahrouz het allerbeste wenst. Dat staat dinsdag in het Duitse boulevardblad Bild.

Ze zegt zich nu te concentreren op haar zoontje Damian. Hij is volgens de showbizz-vrouw het allerbelangrijkste. Maandag werd bekend dat Rafael en Sabia, de ex van Khalid Boulahrouz, een relatie hebben.

Reactie Khalid Boulahrouz
Voetballer Khalid Boulahrouz heeft de publiciteit opgezocht nadat maandag bekend werd dat zijn ex-vrouw een relatie heeft met Rafael van der Vaart. ''In 2010 zijn Sabia en ik uit elkaar gegaan. De scheidingsprocedure is in 2012 afgerond. Ik ben daar in de media nooit over naar buiten getreden."

"Mijn enige zorg en verantwoordelijkheid liggen bij onze kinderen. Ik respecteer Sabia omdat zij de moeder van mijn kinderen is. Haar keuzes in haar privéleven behoeven geen inhoudelijk commentaar. Mijn verantwoordelijkheid rust in drie dingen waar ik onvoorwaardelijk van hou: mijn kinderen, directe familie en het voetbal", aldus Khalid Boulahrouz.

'Altijd al goede vrienden'
Rafael en Sabia kennen elkaar volgens de krant al jaren en waren altijd al goede vrienden. “De afgelopen weken hebben zich bij ons verrassend grote gevoelens ontwikkeld'', aldus de 30-jarige Van der Vaart tegen het boulevardblad.

Het huwelijk van Van der Vaart met Sylvie Meis strandde begin dit jaar nadat de voetballer zijn echtgenote tijdens een feestje met Oud en Nieuw een klap zou hebben gegeven.

Ook Sylvie nieuwe relatie
Sylvie Meis zou inmiddels een nieuwe relatie hebben. Dat meldt RTL Boulevard dinsdagavond. De Bredase zou al samen met haar nieuwe liefde zijn gespot. Er is niet veel bekend over haar nieuwe lover, behalve dat deze in Parijs zou wonen.

print corrigeer
Publicatie: dinsdag 9 april 2013 - 12:09
Auteur: Youssef Zerrouk