Coffeeshops Breda nog dicht voor buitenlanders Coffeeshops Breda nog dicht voor buitenlanders

Coffeeshops Breda nog niet open voor buitenlanders

BREDA - Coffeeshops in Breda gaan zondag niet open voor buitenlanders. De coffeeshophouders gaan op verzoek van de burgemeester Peter van der Velden met hem om de tafel. Dat gebeurt binnen twee weken.

De Maastrichtse coffeeshop Easy Going ging eerder wel voor buitenlanders open.

Protest
Daarop sloot burgemeester Onno Hoes de coffeeshop. De rechter draaide dat besluit vorige week terug. Dat was voor coffeeshophouders in verschillende Limburgse steden reden om te protesteren tegen de regel dat alleen Nederlanders de coffeeshop in mogen.

Ook in Brabant zijn de shops het niet eens met de regel en daarom gingen de coffeeshopeigenaren van Tilburg in Breda in beraad over soortgelijke acties. In Breda is nu besloten om nog even het beleid te volgen en af te wachten wat de burgemeester te vertellen heeft, maar mocht dat niet tot een oplossing leiden, dan is het erg waarschijnlijk dat de shophouders ook hun zaak openstellen voor buitenlanders.

Tilburg
Wat de coffeeshops in Tilburg gaan doen, is nog niet bekend.

Printen
Corrigeren
Publicatie: zaterdag 4 mei 2013 - 17:54
Auteur: Mathijs Pennings

Reacties (4)


En ook hier weer feest: http:/www.omroepbrabant.nl/?news/193080682/Hennepkwekerij+veroorzaak.aspx Ik kan mijn comment gewoon knippen en plakken: Tuig verdient klauwen met geld, simpele zielen verhuren hun huizen en vergeven hun vrijheid aan zware criminelen. Afrekeningen, branden, verslaafde zombies bah bah bah. Maar goed, indammen van deze problemen gaat gewoon niet meer. Gecontroleerd vrijgeven, met afhaal punten ver buiten de bebouwde kom, hoop politie en verslavingszorg er boven op... kassen met planten er naast, wie weet wordt het dan wel beheersbaar, nu in ieder geval niet.
05-05-2013 om 09:54 uur | jajanounou

Verbieden zoals in de rest van Europa, deze verdwazingsshops.
.
[Bericht gewijzigd door 'pierewaaier' op 04-05-2013 om 23:27]
04-05-2013 om 23:26 uur | pierewaaier

Die vergiftigende rotzooi. Ik steek geen peuk meer op in de kroeg, want dan wordt de uitbater de nek omgedraaid. O wee als je je vuilniszak een uur te vroeg buiten zet, maar deze criminelen kunnen na een grote smoel altijd hun zin weer krijgen. Als er niet genoeg binnenlandse vraag is, zijn er gewoon teveel shops. Punt. Opgeruimd staat netjes.
04-05-2013 om 23:24 uur | jajanounou

Fijn, en wij die teringzooi maar toestaan. Lees ook het topic van OB op http:/www.omroepbrabant.nl/?news/1930691123/Coffeeshops+Breda+nog+ni.aspx en zie wat er van komt.
04-05-2013 om 23:22 uur | jajanounou

  • Reageren op dit artikel

  • Dit bericht is gearchiveerd, waardoor het niet meer mogelijk is om te reageren.