Test bericht Integrace (NIET VERWIJDEREN)

EINDHOVEN - Op vrijdag 4 maart barst carnaval los en Omroep Brabant is erbij. Vijf dagen lang staat Omroep Brabant radio, televisie en internet in het teken van dit volksfeest.

Op vrijdagmiddag wordt in Eindhoven om klokslag drie uur afgetrapt met 3 Uurkes Vurraf. Tijdens deze eerste uren van carnaval zullen meer dan twintig carnavalskrakers optreden. Net als voorgaande jaren zal ook deze keer Rogier van Oosterhout de show presenteren. Dit jaar zijn het drie bijzondere Uurkes Vurraf. Het is namelijk de 22ste keer dat het muziekspektakel gehouden word. Deze feestelijke editie wordt op radio, tv en internet live uitgezonden.

Op straat


Ook tijdens de carnaval is Omroep Brabant in het feestgedruis te vinden. Maud Hawinkels zoekt de carnavalsvierders op in Carnaval en Route en op televisie worden de mooiste optochten van Brabant in OptochtTV uitgezonden. Voor de carnavalsfans die geen genoeg kunnen krijgen, is de Carnavalsmix in het leven geroepen.Deze 'jukebox' laat op ieder moment een ander stukje carnavalvierend Brabant zien, afgewisseld met alle optredens uit 3 Uurkes Vurraf, de beste kletsmajoors uit het Keiebijters Kletstoernooi en optochten uit de hele provincie.

Optochten

De optochten in Brabant trekken ook de aandacht van de rest van het land. Op zondag 6 maart zijn in NOS Carnaval 2011 van 16.30 tot 17.55 uur de door Omroep Brabant uitgezonden optochten te zien. Ook MAX zendt de beelden van Omroep Brabant uit in de special Carnaval 2011 op dinsdag 8 maart tussen 16.25 en 17.15 uur op Nederland 1.

Meer weten over de carnaval? Kijk dan op www.omroepbrabant.nl/carnaval voor het laatste carnavalsnieuws, programma's, uitzendtijden, foto's en carnavalsmuziek.Dit is een test
Mooi he!

print corrigeer
Publicatie: woensdag 26 juni 2013 - 15:33
Gewijzigd: woensdag 12 oktober 2016 - 11:38
Auteur: Martijn de Bie
Omroep Brabant

Oproep: Kom allemaal!!!
Laat het ons weten!

reply retweet