Attractie 'The Tower' wint publieksprijs Tilburgse kermis

TILBURG - The Tower is gekozen tot beste attractie van de Tilburgse kermis 2013. Dat heeft de gemeente Tilburg bekendgemaakt.

Bezoekers van de kermiswebsite konden op hun favoriete attractie stemmen. The Tower kwam als grote winnaar uit de bus. Het is een 35 meter hoge attractie die op de Heuvel staat.

Negen etages
The Tower bestaat uit negen verdiepingen, waar op elke etage iets anders is te beleven. Van 3D-lichteffecten bij binnenkomst en een spookhuis, tot een ruimte met vervormende spiegeleffecten en een spinnentunnel. De eigenaar kreeg uit handen van wethouder Joost Möller de bij de publieksprijs horende trofee.

Ook in andere categorieën zijn prijzen uitgedeeld. De Turbine op de Paleisring won de prijs voor grootvermaak en de Carrousel op het Stadhuisplein is verkozen tot beste kinderattractie. Er zijn ook prijzen uitgedeeld aan attractiehouders die het meest gastvrij zijn.

Superexploitanten
Deze superexploitantenprijs ging onder meer naar de eigenaar van de Soundmachine op het NS Plein en de Trampoline op het Stadhuisplein.

Onze kermisverslaggever Jordy Graat mocht donderdag ook even beleven hoe het nou is om te werken bij een attractie op de Tilburgse Kermis. Hij mocht zelfs even het omroephokje in en deed daar zijn uiterste best om de stemming erin te krijgen bij de bezoekers van de 'Powerrrrrrwaaaaave'!

print corrigeer
Publicatie: donderdag 25 juli 2013 - 20:29
Auteur: Mathijs Pennings