Te koop op Marktplaats: snurkende vriend, gratis af te halen in Eindhoven

EINDHOVEN - Op verkoopsites op internet kun je alles vinden. Grasmaaiers, koelkasten, strijkplanken, hele inboedels. Ze hebben het. Regelmatig worden er door teleurgestelde supporters complete eredivisieteams te koop aangeboden of trainers bij wanprestaties. Nu is er een vrouw uit Eindhoven die haar vriend te koop heeft gezet. Omdat hij snurkt.

'Gratis afhalen of verzenden', schrijft de Eindhovense Ietje, die de advertentie dinsdag plaatste. 'Anders moet ik mijn servies eruit doen en dat is zo mooi.' Ietje profileert zich namelijk vooral op Markptlaats met haar kopjes, schoteltjes, bordjes en eierdopjes.

Barstjes
Misschien snurkt Ietjes vriend zo hard dat er barstjes in het servies komen? Of gaat Ietje met haar servies gooien als haar vriend niet heel snel ophoudt met snurken? Of kan Ietje door het gesnurk niet slapen, zodat ze zich verslaapt en het ontbijt mist. Dan heb je aan zo'n servies ook niets.

Hoe dan ook, het is weer bijgelegd tussen Ietje en haar snurkende vriend. Ondertussen is de advertentie verwijderd. En Ietje verkoopt nu alleen nog servies. Kunnen we weer rustig slapen. Nu Ietje nog.

print corrigeer
Publicatie: dinsdag 27 augustus 2013 - 12:24
Auteur: Hessel Rippe