Vermiste Suzanne van Gerwen (13) uit Lieshout 'in goede gezondheid' gevonden in Utrecht

LIESHOUT - De 13-jarige Suzanne van Gerwen uit Lieshout die sinds zondagnacht werd vermist, is na een uitgebreide zoektocht weer terecht. Dit heeft haar vader aan Omroep Brabant laten weten. Zijn dochter is volgens hem in goede gezondheid teruggevonden in Utrecht. Familie van het meisje gaat samen met een wijkagent naar Utrecht om haar daar op te halen.

De politie liet maandagochtend op Facebook weten zich ernstig zorgen te maken over de gezondheid van het meisje. Suzanne vertrok op de fiets vanaf de Herendijk in Lieshout. De politie gaf aan dat ze mogelijk met de bus verder was gereisd.

Uitgebreide zoektocht
Verschillende politie-eenheden hebben naar Suzanne gezocht. Bij de zoektocht werd op verschillende plekken een politiehelikopter ingezet. Onderzoek bracht de politie uiteindelijk in de richting van Utrecht, laat ze weten op Facebook.

Het bericht van de vermissing met daarin de foto's werd massaal gedeeld en kwam zodoende ook in Utrecht terecht. Hier zag een voorbijganger het meisje. Hij belde de politie waarna het meisje werd gevonden.  

print corrigeer
Publicatie: maandag 11 januari 2016 - 09:32
Auteur: Sandra Kagie