Golden Earring brengt eerste dag Paaspop tot een geslaagd einde

SCHIJNDEL - Het festivalseizoen is begonnen. BZB had de eer om vrijdag het festival te openen. Verder stonden vrijdag onder meer Fresku, Jett Rebel en Fun Lovin' Criminals op het programma. Golden Earring sloot de dag af. Op onze livestream kon je meekijken met Paaspop.

Voor vrijdag zag het weer er niet zo goed uit. Er was een zeer grote kans op regen en de maximale temperatuur was slechts 9 graden.

Livestream
Spetterende eerste dag
De eerste dag traden heel wat bekende namen op in Schijndel. In de Apollo waren BZB, Fresku, Jett Rebel, Fun Loving’ Criminals en Golden Earring te bewonderen. In de Phoenix zag je Dewolff, Powerwolf, John Coffey en Memphis Maniacs.

ZIE OOK: Ronnie Flex en Lil' Kleine doen eerst Paaspop en dan pas drank en drugs

In De Roxy kon je terecht voor Hef, De Kraaien, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Sef, Sjamsoedin en Joe the Rippers. Voor Battle Beast, Rectum Raiders, Snaggletoot en The Unforgiven moest je naar de Thunderbolt.

 


Festivalopening door BZB
Het festival werd dit jaar geopend door BZB. “De eerste keer dat we er stonden was in 1996, we zijn nu twintig jaar verder en openen het festival op de mainstage”, aldus zanger Fred van Dijk.

ZIE OOK: BZB opent na 20 jaar festivalseizoen op Paaspop: 'We mogen weer de wei in'

“We zijn dus de opener van de opener van het festivalseizoen, dus we steken het vuurtje aan voor het hele seizoen”, vult drummer Dick van der Wijst aan.

ZIE OOK: Deze elf optredens wil je niet missen op Paaspop 2016

Gedoe om op de camping te komen
Campinggasten kwamen op de eerste dag van Paaspop niet allemaal in een keer op het juiste plekje terecht. Sommigen moesten ploeteren door de modder voordat ze hun tentje op konden zetten. Anderen werden juist weer vergezeld door boe-geroep.
ZIE OOK: Paaspop 2016: wat je moet weten om een geslaagd feestje te vieren


Stuur je foto's en video's naar Omroep Brabant
Mocht je naar Paaspop gaan en een leuke foto of video maken dan kan die met ons delen via Whatsapp. De leukste foto’s en video’s verschijnen op onze site.  ZIE OOK: Vanuit de lucht gezien hoe Paaspop wordt opgebouwd [VIDEO]

#Paaspop

De liveblog kan je ook in een groot scherm te bekijken.

Alle berichtgeving over Paaspop is terug te vinden op onze themapagina: omroepbrabant.nl/paaspop. Voor informatie over tickets en andere Paaspop-gerelateerde vragen kan je terecht op Paaspop.nl.    

print corrigeer
Publicatie: vrijdag 25 maart 2016 - 08:00
Auteur: Bert van Doorn