Marcel Brands verwacht ‘betrekkelijk rustige’ transferperiode voor PSV

VERBIER - Marcel Brands verwacht een betrekkelijk rustige transferperiode voor PSV. “Het is nog vroeg en er zal nog wel wat gebeuren, maar ik denk dat het rustig blijft”, laat de technisch manager aan Omroep Brabant weten.

De kans dat de Portugese aanvaller Armindo Tué Na Bangna, voetbalnaam Bruma, naar Eindhoven komt, is volgens Brands bijna uitgesloten. Galatasaray vraagt te veel geld voor de speler. Turkse media hadden het eerder over een bedrag van 7,5 miljoen euro.

Situatie Van Ginkel
Over de terugkeer van Marco van Ginkel is hij optimistischer. “Al blijft het afwachten wat Chelsea met hem van plan is.” De middenvelder werd in de tweede helft van het vorige seizoen gehuurd van de ploeg uit Londen. Hij speelde zich direct in de basis en maakte indruk.

Vrijdag trok PSV Hidde Jurjus aan. De doelman komt over van De Graafschap, waar hij het afgelopen seizoen liet zien een betrouwbare keeper te zijn. De 22-jarige Jurjus tekende een contract voor vijf seizoenen.

Nieuwe verdediger
De Eindhovenaren raakten Jeffrey Bruma kwijt aan VfL Wolfsburg. Daniel Schwaab werd aangetrokken als vervanger van de verdediger. Hij kwam transfervrij over van VfB Stuttgart.

print corrigeer
Publicatie: vrijdag 15 juli 2016 - 23:53
Auteur: Bart Elzendoorn