Dak erop! Kringloopwinkel Valkenswaard weer open na stormschade

VALKENSWAARD - Het dak ging er af bij het noodweer eind juni bij het Goed in Valkenswaard. Letterlijk, want door de enorme hagelsstenen bleef er van het systeemplafond weinig over. Gevolg: de zaak kwam onder water te staan en moest noodgedwongen sluiten. Na negen weken ging de compleet vernieuwde winkel woensdagmorgen weer open.

Apetrots zijn de mensen van het Goed in Valkenswaard op hun vernieuwde winkel. De afgelopen weken is er keihard gewerkt om de zaak op te knappen na de verwoestende hagelschade. "De klanten hebben ons gemist", zegt winkelmanager Ad Vogels. Het Goed kreeg enorm veel steunbetuigingen van mensen die de zaak een warm hart toedragen.


Sprakeloos
Bij de heropening woensdagmorgen is er geen parkeerplaats meer vrij. Klanten verdringen zich om hun slag te slaan in de nieuwe winkel. "Ik ben sprakeloos, mooi, heel mooi", zegt een man die vaste klant is. Hij heeft het gemist: "Ik kom hier wekelijks".

Ook het personeel is dolblij dat de winkel weer open is: "Wij moesten dagelijks mensen teleurstellen, nu gaan wij er weer voor", zegt een medewerker van de winkel.

print corrigeer
Publicatie: donderdag 25 augustus 2016 - 12:11
Auteur: Rene van Hoof