Johan Vlemmix wil 'tien bimbo's' gratis in zijn villa laten wonen

EINDHOVEN - Johan Vlemmix woont inmiddels al bijna een jaar in zijn enorme villa in Eindhoven. 345 vierkante meter heeft hij daar tot zijn beschikking, en da's een hoop ruimte voor een man alleen. Daarom is de prominente Einhovenaar druk bezig met het bedenken van plannetjes om al die ruimte nuttig in te zetten.

Één van die plannen is om de villa op Airbnb te plaatsen, zodat toeristen in zijn woning kunnen overnachten. Johan's vrolijke gezelschap krijgen ze er dan gratis bij, zo vertelt Vlemmix aan het blad Panorama.

Tien bimbo's met ambitie
Een ander idee is om een aantal vrouwen in de villa te laten wonen, en daar een realityserie over te maken. "Ik dacht: als ik hier nou een stuk of tien van die bimbo’s gratis laat wonen. Een beetje van die ordinaire dames die hier de hele dag op hoge hakken rondlopen, liefst in bikini, en die allemaal een onhaalbare droom najagen. Actrice worden ofzo, of fotomodel, of popster..." aldus Vlemmix. Kijkers zouden de dames dan weg kunnen stemmen.

Kamer aan gort slaan
Mochten zich geen dames met een onhaalbare droom aanmelden, dan heeft Johan ook nog een ander idee. Hij wil bepaalde kamers inrichten met spullen uit de kringloopwinkel, die bezoekers na hun bezoek aan de villa aan gort mogen slaan.

Op dit moment is het pand aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven nog niet beschikbaar op Airbnb, liefhebbers moeten dus nog even geduld hebben.

print corrigeer
Publicatie: maandag 26 september 2016 - 19:36
Auteur: Wim Heesterbeek