O'G3NE verrast ernstig zieke Jurgen uit Reusel: 'Dit had ik even nodig'

TILBURG - De meiden van O’G3NE hebben niet alleen een gouden strot, ze hebben ook een gouden hart. Dat blijkt wel weer uit een video van radiostation Q-music. Daarin is te zien hoe de zangeressen uit Fijnaart samen met dj Niek van der Bruggen de ernstig zieke Jurgen Leijen uit Reusel verrassen.

Van der Bruggen is bezig met de serie The Road To Surprise, waarin hij al autorijdend mensen trakteert op een enorme verrassing.


Bron: Qmusic

In het geval van Leijen speelt dj Lars Boelen voor chauffeur. Hij pikt Leijen op bij het ziekenhuis in Tilburg, waar Jurgen – een 42-jarige lymfeklierkankerpatiënt – buiten stapt na een behandeling. Leijen vertelt tijdens de autorit dat hij graag muziek luistert en naar O’G3ne in het bijzonder.

LEES OOK: Meerstemmigheid O'G3NE moet Songfestival naar Nederland halen

En natuurlijk: de Fijnaartse zangeressen stappen even later achterin om hem op een a-capella miniconcert te trakteren.  Jurgen: “Die verrassing had ik wel even nodig, ja. Hier kan ik weer even op teren.”

LEES OOK: Lovende reacties op deelname O'G3NE aan Songfestival: ‘Een act, een verhaal en drie topstemmen’

Nicole Leijen, zijn echtgenote en brein achter de operatie, was al even geëmotioneerd en dankbaar. “Ik zag gewoon dat hij het even leuk had en dat was de bedoeling. ”

print corrigeer
Publicatie: dinsdag 1 november 2016 - 15:08
Auteur: Jesse van Kalmthout