Rachelle uit Oss naar Miss World Verkiezingen

OSS - Rachelle Reijnders uit Oss mag Nederland vertegenwoordigen in de Miss World Verkiezingen. Zondag vond de selectie in Rotterdam plaats.

De deelnemers werden flink aan de tand gevoeld. Na een lange dag sporten, interviews, ‘catwalk challenges’ en fotoshoots kwam Rachelle als winnaar uit de bus. “Er is geen bikinironde bij deze verkiezingen. We richten ons meer op gezondheid en inhoud.” aldus de 24-jarige student.

Studie
De aankomende weken zal ze even geen tijd kunnen besteden aan haar studie. Ze doet onderzoek voor haar Master Health and Society in Wageningen. “Dat gaat over nieuwe technologieën in de zorg, vooral voor ouderen en chronisch zieken. Dat kan nog goed van pas komen aangezien ik me de komende weken in de VS zal inzetten voor bepaalde goede doelen.”Voedingscoach
Ze mag dan ook meteen aan de bak. Een paar weken intensief voorbereiden met een trainer en een voedingscoach, en dan in het vliegtuig naar Washington, waar de verkiezingen eind november worden gehouden. “Het is allemaal heel snel gegaan. Ik werd een paar dagen geleden pas gevraagd om deel te nemen. De meeste mensen in mijn directe omgeving wisten er niet eens van. Eenmaal terug aan het thuisfront in Oss kwam ik met het goede, onverwachte nieuws en iedereen was door het dolle heen. Het feestje heeft vannacht tot 2 uur geduurd.”

16 december
Feestjes zitten er voor Rachelle voorlopig niet meer in. “Ik heb een paar intensieve weken voor de boeg. Maar ik heb er echt heel veel zin in.” De verkiezingen beginnen 26 november en de winnaar wordt 16 december uitgeroepen.

print corrigeer
Publicatie: maandag 7 november 2016 - 13:36
Auteur: Stephen Bell