Bastketballers New Heroes doen naam eer aan, na vijf nederlagen nu tweede zege op rij

DEN BOSCH - New Heroes heeft voor de tweede keer op rij gewonnen. De ploeg uit Den Bosch was op bezoek bij BSW met 61-80 te sterk voor de ploeg uit Weert. Door de zege kan New Heroes voorzichtig omhoog kijken in de competitie.

Vorige week speelde New Heroes voor het eerst onder de nieuwe naam, toen werd er met 76-66 gewonnen van Aris Leeuwarden. De club uit Den Bosch wilde die eerste competitiezege een vervolg geven, dat bleek uit de fanatieke en goede start. Na een 0-8 voorsprong ging het met een 31-42 voorsprong rusten.

In het derde en vierde kwart kwam die voorsprong niet meer in gevaar. Aan het einde van de wedstrijd stond er 61-80 op het scorebord. Door de tweede zege op rij staat New Heroes nu op vier punten uit zeven wedstrijden. Voorzichtig kan het nu omhoog gaan kijken, hekkensluiter BSW staat na evenveel duels nog op nul punten.'Hoogvlieger' Watts
Bij New Heroes maakte Justin Watts zijn debuut. De Amerikaan werd eind oktober vastgelegd en kon in Weert zijn eerste minuten maken. In het verleden speelde de shooting guard in onder meer Australiƫ, Mexico, Japan en Uruguay. Een onuitwisbare indruk heeft hij nog niet achtergelaten, maar hij krijgt de tijd.

ZIE OOK: New Heroes is nieuwe naam en sponsor basketbalclub Shooters in Den Bosch

print corrigeer
Publicatie: zaterdag 12 november 2016 - 21:35
Auteur: Fabian Eijkhout