Man rijdt door na botsing in Budel, slachtoffer in zorgwekkende toestand opgenomen in ziekenhuis

BUDEL - In Budel is woensdagmiddag een zwaargewonde, oudere man gevonden. De politie denkt dat hij is aangereden door een auto. De bestuurder van deze wagen was na de botsing doorgereden. Het slachtoffer is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis gebracht.

Hij werd tegen twee uur gevonden op de kruising van de Bergbosweg met de Gastelse Heikant. Het gaat om een man van 86 uit Budel. De automobilist is een dorpsgenoot van 68. Hij zit nog vast voor verhoor.'Waarschijnlijk betrokken'
De automobilist had op een politiebureau in de buurt gezegd dat hij waarschijnlijk bij het ongeluk betrokken was. Sporen op de plek van het ongeval maakten de politie dat het inderdaad zijn wagen moet zijn geweest waarmee de andere Bulander was aangereden.  

Een traumahelikopter moest worden ingeschakeld om hulp te verlenen. Verkeersspecialisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Bergbosweg met de Gastelse Heikant.

Vaker doorrij-incidenten
Het lijkt de laatste tijd steeds vaker voor te komen dat mensen doorrijden na een ongeluk. In lang niet alle gevallen kan de dader worden achterhaald.

print corrigeer
Publicatie: woensdag 11 januari 2017 - 14:22
Auteur: Bart Elzendoorn