Ernstige mishandeling met carnaval in Den Bosch, vrouw mogelijk blind aan één oog

DEN BOSCH - Een man (27) uit Best is maandagavond in Den Bosch aangehouden voor de ernstige mishandeling van een echtpaar in het centrum van de stad. Dit gebeurde rond halfelf tijdens carnaval. De kans bestaat volgens de politie dat de vrouw aan één oog blind raakt als gevolg van de mishandeling.

De 46-jarige vrouw en haar 51-jarige man uit Den Bosch werden uit het niets geslagen toen zij een cafetaria aan de Visstraat verlieten. De vrouw werd vol in haar gezicht geslagen. Zij liep door de klap een gebroken neus en ernstige verwondingen aan haar oog op.

Dit met volgens de politie mogelijk blijvend letsel tot gevolg. Zij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen voor behandeling.  

Kneuzingen in gezicht
De man werd van achteren getrapt en kreeg een klap tegen zijn hoofd. Daardoor viel hij op de grond. Hij heeft last van zijn knie en liep door de mishandeling kneuzingen in zijn gezicht op.

De verdachte uit Best kon maandagavond om tien over half elf worden aangehouden op de Visstraat. Hij verzette zich. Zo kreeg een agent een trap van de man. De agenten gebruikten pepperspray bij de arrestatie.  

Harddrugs
Toen agenten hem fouilleerden vonden ze onder meer sealtjes cocaïne, vloeibare xtc en xtc-pillen. De drugs zijn in beslag genomen en de verdachte zit vast voor verder onderzoek.

print corrigeer
Publicatie: woensdag 1 maart 2017 - 12:21
Auteur: Sandra Kagie