'Vieze goal' nekt Helmond Sport, 'maar natuurlijk nog kansen in Kerkrade'

HELMOND - De spelers en trainer van Helmond Sport stonden na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC met gemengde gevoelens de pers te woord. Redelijk voldaan, omdat ze het Roda JC echt lastig gemaakt hadden, maar balend dat er uiteindelijk toch met 0-1 verloren werd.

"Door een vieze goal, die van richting veranderd werd en via de paal er in de kluts in ging", aldus keeper Stijn van Gassel. Maar het spelbeeld gaf voldoende vertrouwen bij Helmond Sport om het zondag in Kerkrade toch nog recht te zetten.

ZIE OOK: Helmond Sport vergeet zichzelf te belonen tegen Roda JC

"Natuurlijk kan het nog, als je ziet wat er vandaag mogelijk was. Nu ging de bal er net niet in. Als dat daar wel gebeurt, ziet de wereld er ineens heel anders uit. En daarvoor gaan we naar Kerkrade. Voor die andere wereld."

Stuntje
En ook keeper Van Gassel, die behalve die 'vieze goal' terug kon kijken op een goede wedstrijd, kijkt nog steeds positief vooruit.

"Wij moeten in Kerkrade weer alles geven. Laat Roda JC maar denken dat ze er al zijn. Ik hoop en denk dat bij ons de spelers en de fans daar zondag naartoe gaan om voor een stuntje te zorgen."

print corrigeer
Publicatie: donderdag 18 mei 2017 - 22:37
Auteur: Paul Post