Moeder Isolde (48) van OG3NE-zusjes overleden: 'Nu is er het grote verdriet'

FIJNAART - Isolde Vol-Malee, de moeder van OG3NE-zangeressen Lisa, Amy en Shelley, is woensdag op 48-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat maakt de formatie bekend via Facebook. "Nu is er het grote verdriet."

"Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven", schrijft de groep op Facebook.

"OG3NE zal al haar werkzaamheden tot nader bericht staken om dit grote verlies in alle rust te kunnen verwerken. Het afscheid van Isolde zal in besloten kring plaats vinden."Een kleine maand geleden maakte manager Benno de Leeuw al bekend dat Isolde had besloten de behandeling tegen haar zeldzame vorm van botkanker te stoppen.

De moeder van Amy, Lisa en Shelley was de inspiratiebron voor het nummer 'Lights And Shadows' waarmee OG3NE Nederland dit jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. Ze was tot ieders verrassing ook aanwezig in Kiev om haar dochters aan te moedigen.

print corrigeer
Publicatie: woensdag 12 juli 2017 - 13:32
Auteur: Redactie