Aanvullend onderzoek in zaak gewonde vrouw Bossche Broek

DEN BOSCH - De politie doet sinds vrijdagochtend aanvullend onderzoek in de zaak van de vrouw die 14 mei zwaargewond werd gevonden in Het Bossche Broek in Den Bosch. "Het onderzoeksteam heeft aanknopingspunten waaruit blijkt dat er extra forensisch onderzoek nodig is", laat de politie weten.

Het is nog altijd niet duidelijk wat er met de vrouw is gebeurd. Een wandelaar vond haar 14 mei rond kwart voor acht 's ochtends bewusteloos en met ernstige wonden op haar hoofd. Ze is volgens de politie met grof geweld aangevallen en voor dood achtergelaten.

Twee mannen en vrouw gezocht
De politie maakte eind mei bekend dat ze op zoek is naar twee mannen en een vrouw die diezelfde zondagochtend in Het Bossche Broek waren. Getuigen zagen hen lopen op de Donkerhooiweg, de plek waar het slachtoffer werd gevonden. De vrouw droeg lichtgekleurde kleding en de man donkere kleren.

Ook werd iets later een man alleen gezien. Hij is blank, ongeveer 1,80 meter lang en wordt een jaar of vijftig geschat. Hij heeft een normaal tot stevig postuur en donkerblond haar. Hij verliet de Donkerhooiweg via een weiland in de richting van Den Bosch.

print corrigeer
Publicatie: vrijdag 14 juli 2017 - 12:23
Auteur: de Bekker Peter