Jetro Willems weg bij PSV, Van Ginkel voor jaar gehuurd

VERBIER/EINDHOVEN - PSV’er Jetro Willems heeft zondag het trainingskamp van de club in het Zwitserse Verbier verlaten. De 23-jarige verdediger mag van de clubleiding onderhandelen met een nieuwe club. PSV heeft inmiddels een akkoord bereikt met die club over de overgang van Willems.

Met welke club PSV akkoord is, is nog niet bekendgemaakt. De naam van Eintracht Frankfurt gaat rond. Ook Freiburg werd genoemd, maar dat werd ontkend door technisch manager Marcel Brands tegenover PSV-watcher Paul Post van Omroep Brabant.  


Willems stapte in 2011 van Sparta over naar PSV. Hij tekende in december vorig jaar nog bij tot medio 2018. Willems gaf onlangs aan toe te zijn aan een volgende stap in zijn loopbaan.

Van Ginkel opnieuw gehuurd
Zondag werd ook bekend dat Marco van Ginkel opnieuw op huurbasis voor PSV zal uitkomen. De Eindhovenaren hebben hierover met Chelsea een akkoord bereikt.


PSV huurde Van Ginkel twee keer eerder van de Engelse topclub. De Eindhovenaren hopen de 24-jarige middenvelder snel te kunnen begroeten tijdens het trainingskamp in Zwitserland.


print corrigeer
Publicatie: zondag 16 juli 2017 - 14:04
Auteur: Sandra Kagie