Oefenduel PSV - AS Monaco eindigt doelpuntloos [VIDEO]

LA CHABLE - In Zwitserland hebben PSV en de Franse kampioen AS Monaco zondag een oefenduel afgewerkt. De beide clubs kwamen niet tot scoren: 0-0.

De Eindhovenaren, die een nieuwsrijke dag achter de rug hebben, begonnen met Locadia, De Jong en Bergwijn voorin. Bij AS Monaco deden onder meer oud-Feyenoorder Terence Kongolo, Radamel Falcao en het supertalent Kylian Mbappé mee.


Verdienstelijk
Voor het oog van enkele tientallen Nederlandse supporters speelde PSV een meer dan verdienstelijke eerste helft tegen AS Monaco. De gevaarlijke tandem Falcao/Mbappé werd keurig aan de lijn gehouden en de grootste kans was zelfs voor de Eindhovenaren. Doelman Subasic bracht echter prachtig redding op een inzet van Bart Ramselaar.

In de tweede helft waren er kansjes voor beide ploegen, maar onder meer Steven Bergwijn miste in kansrijke positie. Derrick Luckassen maakte zijn debuut voor PSV.
Opstelling PSV Zoet; Arias (64/Luckassen), Isimat, Schwaab, Brenet; Hendrix (81/Rosario), Ramselaar, Pröpper (81/Paal); Locadia (81/Pereiro), De Jong (81/Lammers), Bergwijn (64/Gakpo)

print corrigeer
Publicatie: zondag 16 juli 2017 - 17:06
Auteur: Redactie