Naast handtekeningen jagen ook een lijkkist bestellen op Open Dag van NAC

BREDA - Een dag na de grote nederlaag tegen Vitesse moesten de spelers en technische staf van NAC zich opmaken voor een feestje. Zondag was de jaarlijkse Open Dag in en rondom het Rat Verlegh Stadion. Met één wel heel bijzonder object: de NAC lijkkist.

Spelers, trainers en fans van NAC konden de nederlaag wegspoelen met leuke activiteiten. Zo was er een oefenwedstrijd van NAC onder 14, een clinic van balgoochelaar Soufiane Touzani en een spelerspresentatie op het hoofdveld.Lijkkist
Maar een van dé eyecatchers op de Open Dag was toch wel de NAC lijkkist. "We zijn vorig jaar partner van NAC geworden, omdat NAC de supporters iets wil bieden. En dat geldt ook voor een uitvaart", legde een medewerker van de DELA uit. De kist die op de Open Dag stond, is de eerste versie van de NAC lijkkist.

Veel mensen vinden het maar wat interessant, want er worden veel foto's van het bijzondere object gemaakt. Maar de reacties zijn gemengd: "Ik vind het niets, voor mij is het geen optie", laat een fan weten. Een ander vindt de ksit wel mooi, maar heeft ook twijfels. "Het ziet er sjiek uit, maar het is misschien iets te overdreven!"

print corrigeer
Publicatie: zondag 13 augustus 2017 - 12:00
Auteur: Fabian Eijkhout