Gevluchte automobilist in bos gevonden na dollemansrit in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL - De automobilist die zondagavond na een dollemansrit in Sint-Michielsgestel haar auto in een sloot achterliet, is gevonden door de politie. De vrouw van 51 jaar was het bos in gelopen. De politie ging naar haar op zoek met een helikopter en speurhonden.

De vrouw reed eerst een vlaggenmast en een regenton omver bij een huis aan de Monseigneur Hermuslaan. Vervolgens ramde ze een slagboom bij Golfclub de Dommel en reed ze met haar auto in een sloot. Daar liet ze de zwaar beschadigde auto achter en liep ze volgens een getuige het bos in.Helikopter
Na een zoektocht met een helikopter en speurhonden in de buurt van de Eikenlaan heeft de politie haar gevonden. De vrouw had verwondingen aan haar hoofd en is naar een ziekenhuis gebracht. Maandagochtend laat de politie weten dat ze een zware hersenschudding heeft opgelopen.

Bij het incident raakte niemand anders gewond. Waarom de vrouw zo reed, is ook maandagochtend nog niet duidelijk. Haar rijbewijs is ingevorderd en er is een bloedproef afgenomen, laat de politie weten.

print corrigeer
Publicatie: zondag 1 oktober 2017 - 20:16
Auteur: der Valk Tobias van