Phillip Cocu verwacht dat PSV nog een linksback aantrekt: 'Er is iets gaande'

EINDHOVEN - PSV-coach Phillip Cocu heeft goede hoop dat de Eindhovenaren nog voor het verstrijken van de deadline op transfermarkt een linksback aantrekken. Dat vertelde de oefenmeester dinsdag tijdens een persconferentie.

"Er is iets gaande", zei de coach. "We zijn er mee bezig om het af te ronden voor het einde van de transferperiode. Ik hoop dat het lukt." Cocu wilde niet vertellen welke speler de Eindhovenaren op de korrel hebben.


PSV speelt woensdagavond in Rotterdam tegen Feyenoord om een plek in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. "Een hele belangrijke wedstrijd voor ons", aldus Cocu. "Het is een zware uitwedstrijd. We komen steeds dichter in de buurt van een prijs. Het is lang geleden dat PSV zo ver is gekomen in de beker." De oefenmeester wil dit seizoen graag de beker winnen. Over het strijdplan tegen Feyenoord wilde de coach dinsdag niets kwijt. "Doorkomen", was het enige wat hij daarover zei.

In de competitie gaat het dit seizoen uitstekend met de Eindhovenaren. PSV is koploper, maar kreeg afgelopen weekeinde nogal wat kritiek te verwerken. FC Twente-coach Gertjan Verbeek vond dat PSV 'schijtbakkenvoetbal' speelde. Daar zei Cocu dinsdag het volgende over...

Feyenoord-PSV begint woensdagavond om 20.45 uur.

print corrigeer
Publicatie: dinsdag 30 januari 2018 - 14:33
Auteur: Joost van Erp