Vijfde verdachte (22) opgepakt voor zware mishandeling in Eindhoven

EINDHOVEN - De politie heeft opnieuw een verdachte opgepakt voor de zware mishandeling van twee mannen op het Stratumseind in Eindhoven. Het gaat om een 22-jarige man. Hij is aangehouden in zijn woning in Eindhoven.

De twee slachtoffers werden op 14 juli in elkaar geslagen door vijf mannen.  Volgens de politie gebeurde dit ‘ogenschijnlijk zonder enige reden’. De mannen verloren allebei even het bewustzijn. In het ziekenhuis werden bij beide slachtoffers meerdere breuken geconstateerd, onder andere in het gezicht en aan de elleboog.

De twee hebben volgens de politie nog altijd last van de zware mishandeling.

LEES OOK: Ernstige mishandeling op Stratumseind: meerdere mensen naar het ziekenhuis gebracht

Meer aanhoudingen
De 22-jarige man is de vijfde verdachte in de zaak. Vorige week werden al twee Eindhovenaren van 18 aangehouden. Afgelopen weekend werd een 16-jarige jongen gearresteerd op een voetbalveld die werd herkend door agenten in burger.

In de nacht van de mishandeling werden ook twee verdachten opgepakt. Een van de mannen bleek niets met de mishandeling te maken hebben. De ander werd vrijgelaten na het afleggen van een verklaring, maar is nog wel verdachte in de zaak.

print corrigeer
Publicatie: woensdag 12 september 2018 - 14:27
Gewijzigd: donderdag 13 september 2018 - 14:23
Auteur: Maaike Cnossen