Toon de volgende nieuwsrubrieken:

West

BREDA - De politie heeft een 55-jarige vrouw uit Breda gearresteerd voor brandstichting in het Mastbos in Breda. Het onderzoek is in volle gang. Het bosgebied blijft nog zeker tot het einde van de dag afgesloten voor onderzoek van de recherche en bluswerkzaamheden. De 57 gevangenen van Den Hey-Acker die donderdagavond werden geëvacueerd vanwege de zeer grote bosbrand zijn inmiddels weer bijna allemaal terug. Lees verder

Media:

Economie

OSS - Geneesmiddelenfabrikant MSD in Oss gaat een bedrag van ruim vijf miljoen euro investeren om de werkgelegenheid in de regio Oss te stimuleren. Deze maatregel is bedacht door de ondernemingsraad van het bedrijf om het banenverlies van de onlangs aangekondigde sluiting van de onderzoeksafdeling in Oss enigszins te compenseren. Dit maakte MSD vrijdag bekend. Lees verder

Media:

 

Weerkaartje

Weerbeeld vrijdag 18 april

Vanavond droog, vannacht een paar buien. Afkoelend tot een graad of 5. Morgen vroeg nog een enkele bui maar in de loop van de dag steeds meer zon. Milder dan vandaag met zo’n 16 graden in de middag. Met de Paasdagen nog wat warmer maar wel een enkele regen- of onweersbui.

  • 04:04 Drukke wegen door dagjesmensen met Pasen DEN HAAG (ANP) - Dagjesmensen zullen tijdens het lange paasweekeinde zorgen voor plaatselijk drukke wegen. De ANWB verwacht het hele weekend her en der files door onder meer speciale evenementen.
  • 03:19 Dieren ontsnappen aan brand kinderboerderij HEEL (ANP) - Een groepje pony's, herten en geiten is ontsnapt aan een brand in een kinderboerderij in Heel (Limburg). Het dierenverblijf aan de Monseigneur Savelbergweg stond in de nacht van vrijdag op zaterdag in lichterlaaie, maar de dieren bleven volgens de veiligheidsregio ongedeerd.
  • 03:05 Tientallen ontvoerde meisjes Nigeria nog vast MAIDUGURI (ANP) - De Nigeriaanse terreurorganisatie Boko Haram houdt vermoedelijk nog zo'n 85 schoolmeisjes vast. Dat maakten de autoriteiten van de staat Borno zaterdag bekend. De meisjes werden deze week ontvoerd na een aanval op hun school in de noordoostelijke plaats Chibok.
  • 02:22 'VS sturen grondtroepen naar Polen' WASHINGTON (ANP) - De Verenigde Staten gaan grondtroepen stationeren in Polen. Dat zei de Poolse minister Tomasz Siemioniak (Defensie) vrijdag tijdens een bezoek aan de Verenigde Staten tegen de Washington Post.
  • 02:08 Tweeling (7) gaat autodief te lijf in VS SAN ANTONIO (ANP) - Een autodief heeft in het Amerikaanse San Antonio (Texas) de handen vol gehad aan twee 7-jarige jongens, die nog in een gestolen wagen zaten. De kinderen aarzelden niet en gingen de man te lijf, berichtten Amerikaanse media vrijdag.
  • 22:18 De Bakker in halve finales SANTIAGO (ANP) - Tennisser Thiemo de Bakker heeft vrijdag de laatste vier bereikt van het challengertoernooi in Santiago in Chili. Hij versloeg in de kwartfinales de als tweede geplaatste Argentijn Facundo Arguello in drie sets: 2-6 6-3 6-3.
  • Bekijk meer ANP nieuws