Mishandeling Eindhoven

Marlou Peeters en Dirk Marcellis krijgen D n Opkikker - EINDHOVEN - De geblesseerde Marlou Peeters van het vrouwenteam van PSV/FC Eindhoven heeft maandag D n Opkikker gekregen. Wethouder Staf Depla van Eindhoven reikte haar de aanmoedigingsprijs uit in de tent op de Markt.

EINDHOVEN - De geblesseerde Marlou Peeters van het vrouwenteam van PSV/FC Eindhoven heeft maandag D'n Opkikker gekregen. Wethouder Staf Depla van Eindhoven reikte haar de aanmoedigingsprijs uit in de tent op de Markt. Lees verder »

Oranje Zwart houdt koploper Laren in eigen huis op 2-2 - EINDHOVEN - In de hoofdklasse hockey hielden de vrouwen van Oranje Zwart uit Eindhoven de koploper Laren verrassend op een 2-2 gelijkspel. Den Bosch nam het cadeautje met beide handen aan. De Bosschenaren klimmen na de ruime 6-0 overwinning op laagvlieger Pinoké naar de tweede plaats. In Nijmegen kwam MOP uit Vught niet verder dan 1-1.

EINDHOVEN - In de hoofdklasse hockey hielden de vrouwen van Oranje Zwart uit Eindhoven de koploper Laren verrassend op een 2-2 gelijkspel. Den Bosch nam het cadeautje met beide handen aan. De Bosschenaren klimmen na de ruime 6-0 overwinning op laagvlieger Pinoké naar de tweede plaats. In Nijmegen kwam MOP uit Vught niet verder dan 1-1. Lees verder »

Carnaval dendert zaterdag door: Prachtige optochten door Brabant - EINDHOVEN - Carnaval is nu echt begonnen. De eerste grote optochten gingen zaterdag van start, zo zonden we uit vanuit Tullepetaonestad, Lampegat en Zwammegat. Van tal van evenementen deden we zaterdag uitgebreid verslag. Fijnfisjenie!

EINDHOVEN - Carnaval is nu echt begonnen. De eerste grote optochten gingen zaterdag van start, zo zonden we uit vanuit Tullepetaonestad, Lampegat en Zwammegat. Van tal van evenementen deden we zaterdag uitgebreid verslag. Fijnfisjenie! Lees verder »

Vingerkootje politieman afgebeten in Eindhoven: jaar lang in psychiatrisch ziekenhuis - EINDHOVEN - Een 23-jarige Eindhovenaar wordt een jaar lang opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat hij een vingerkootje van een politieagent heeft afgebeten. Dat maakte de rechtbank vrijdag bekend. De man viel in september vorig jaar in Helmond twee agenten aan. Hij moet zijn slachtoffers een schadevergoeding van 11.000 euro betalen.

EINDHOVEN - Een 23-jarige Eindhovenaar wordt een jaar lang opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat hij een vingerkootje van een politieagent heeft afgebeten. Dat maakte de rechtbank vrijdag bekend. De man viel in september vorig jaar in Helmond twee agenten aan. Hij moet zijn slachtoffers een schadevergoeding van 11.000 euro betalen. Lees verder »

Gaslek Eindhoven: verkeerschaos voorbij, deel Paradijslaan en Grote Berg blijven afgesloten - EINDHOVEN - Op een bouwterrein aan de Wal in het centrum van Eindhoven was woensdagochtend iets na elf uur een gaslek ontstaan. Er was geen direct gevaar voor omwonenden, maar uit voorzorg was een gebied in een straal van vijftig meter rond het bouwterrein afgezet. Dit veroorzaakte de nodige overlast voor het verkeer.

EINDHOVEN - Op een bouwterrein aan de Wal in het centrum van Eindhoven was woensdagochtend iets na elf uur een gaslek ontstaan. Er was geen direct gevaar voor omwonenden, maar uit voorzorg was een gebied in een straal van vijftig meter rond het bouwterrein afgezet. Dit veroorzaakte de nodige overlast voor het verkeer. Lees verder »

Eindhovenaar Ferhat Y. vrijgesproken in zaak Badr Hari - AMSTERDAM - Ferhat Y., medeverdachte van Badr Hari in de zaak rond de zware mishandeling van zakenman Koen Everink, is vrijdag door de rechtbank van Amsterdam vrijgesproken. Vechtsporter Badr Hari kreeg anderhalf jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk.

AMSTERDAM - Ferhat Y., medeverdachte van Badr Hari in de zaak rond de zware mishandeling van zakenman Koen Everink, is vrijdag door de rechtbank van Amsterdam vrijgesproken. Vechtsporter Badr Hari kreeg anderhalf jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Lees verder »

Mishandeling zakenman: uitspraak in zaak Eindhovenaar Ferhat Y en Badr Hari - AMSTERDAM - De rechter doet vrijdagmiddag uitspraak in de zaak van Eindhovenaar Ferhat Y., waar ook vechtsporter Badr Hari bij betrokken is. Justitie heeft twintig maanden cel tegen Ferhat Y. geëist. Zijn advocaat wil vrijspraak.

AMSTERDAM - De rechter doet vrijdagmiddag uitspraak in de zaak van Eindhovenaar Ferhat Y., waar ook vechtsporter Badr Hari bij betrokken is. Justitie heeft twintig maanden cel tegen Ferhat Y. geëist. Zijn advocaat wil vrijspraak. Lees verder »

Man slaat NS-medewerker in gezicht op station in Eindhoven  - EINDHOVEN - Op het station in Eindhoven is zaterdagochtend een 24-jarige man uit Utrecht opgepakt. Hij wordt ervan verdacht dat hij een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de NS heeft geslagen.

EINDHOVEN - Op het station in Eindhoven is zaterdagochtend een 24-jarige man uit Utrecht opgepakt. Hij wordt ervan verdacht dat hij een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de NS heeft geslagen. Lees verder »

Eindhovenaar die agenten wilde slaan met honkbalknuppel is ontoerekeningsvatbaar - DEN BOSCH - Een 45-jarige Eindhovenaar die in oktober twee agenten met een honkbalknuppel probeerde te slaan, moet zich verplicht laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Volgens de rechtbank is de man volledig ontoerekeningsvatbaar.

DEN BOSCH - Een 45-jarige Eindhovenaar die in oktober twee agenten met een honkbalknuppel probeerde te slaan, moet zich verplicht laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Volgens de rechtbank is de man volledig ontoerekeningsvatbaar. Lees verder »

Jongetje (9) bedreigd en bespuugd door tieners in Eindhoven - EINDHOVEN - Twee tieners van 12 en 13 jaar oud hebben zaterdagmiddag in een park in Eindhoven een 9-jarig jongetje bedreigd en bespuugd. Dat maakte de politie zondag bekend.

EINDHOVEN - Twee tieners van 12 en 13 jaar oud hebben zaterdagmiddag in een park in Eindhoven een 9-jarig jongetje bedreigd en bespuugd. Dat maakte de politie zondag bekend. Lees verder »