do

Zonnestudio Berghemseweg Oss na brandstichting verwoest: 'We zijn er kapot van'

Speurhond zoekt naar sporen

OSS - Een zonnestudio aan de Berghemseweg in Oss is in de nacht van woensdag op donderdag door brand verwoest. Een buurvrouw en een echtpaar dat boven de zonnestudio woont, kunnen als gevolg van de brand niet terug naar huis. Lees verder »

Bewoner (28) aangehouden voor brandstichting in flat Den Bosch - DEN BOSCH - In een flat aan het Sweelinckplein in Den Bosch is donderdagochtend een woning volledig uitgebrand. De 28-jarige bewoner van het appartement is elders in de stad aangehouden voor brandstichting. Vanwege de rookschade werd een groot deel van de flat ontruimd. In de middag mochten de bewoners weer naar huis.

DEN BOSCH - In een flat aan het Sweelinckplein in Den Bosch is donderdagochtend een woning volledig uitgebrand. De 28-jarige bewoner van het appartement is elders in de stad aangehouden voor brandstichting. Vanwege de rookschade werd een groot deel van de flat ontruimd. In de middag mochten de bewoners weer naar huis. Lees verder »

Ruim twintig aangiften van autovernielingen aan Kouwenberg in Cuijk - CUIJK - In Cuijk zijn afgelopen weekend diverse auto’s vernield. Er is 21 keer aangifte gedaan. De schade bestaat uit vernielde spiegels en ruitenwissers.

CUIJK - In Cuijk zijn afgelopen weekend diverse auto’s vernield. Er is 21 keer aangifte gedaan. De schade bestaat uit vernielde spiegels en ruitenwissers. Lees verder »

Hennepkwekerij veroorzaakt brand in Klokgebouw Eindhoven, Eindhovenaar (67) aangehouden - EINDHOVEN - In het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven heeft donderdagmiddag rond één uur kort brand gewoed in een lege bedrijfsruimte op de zesde etage. Een hennepkwekerij veroorzaakte kortsluiting in een transformatorkamer. De huurder, een 67-jarige Eindhovenaar, werd aangehouden.

EINDHOVEN - In het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven heeft donderdagmiddag rond één uur kort brand gewoed in een lege bedrijfsruimte op de zesde etage. Een hennepkwekerij veroorzaakte kortsluiting in een transformatorkamer. De huurder, een 67-jarige Eindhovenaar, werd aangehouden. Lees verder »

Man overleden na val van dak in President Kennedylaan Roosendaal - ROOSENDAAL - Een man is donderdag van het dak gevallen en overleden in de President Kennedylaan in Roosendaal.

ROOSENDAAL - Een man is donderdag van het dak gevallen en overleden in de President Kennedylaan in Roosendaal. Lees verder »

Bedrijfsruimte aan Hekven in Breda gesloten vanwege hennepkwekerij - BREDA - Een bedrijfsruimte in een pand aan het Hekven in Breda is voor zes maanden gesloten. De burgemeester van Breda heeft dat besloten omdat er een hennepkwekerij in was gevonden.

BREDA - Een bedrijfsruimte in een pand aan het Hekven in Breda is voor zes maanden gesloten. De burgemeester van Breda heeft dat besloten omdat er een hennepkwekerij in was gevonden. Lees verder »

Dronken bestuurster vecht met politie, passagier steelt telefoon van agent in Hilvarenbeek - HILVARENBEEK - Een botsing op de N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg is woensdagmiddag uit de hand gelopen. Een dronken bestuurster verzette zich en haar passagier probeerde de telefoon van een agent te stelen.

HILVARENBEEK - Een botsing op de N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg is woensdagmiddag uit de hand gelopen. Een dronken bestuurster verzette zich en haar passagier probeerde de telefoon van een agent te stelen. Lees verder »

Erpenaar (30) bedreigt en bespuugt agent na vluchtpoging met gestolen bestelbus - ERP - De politie heeft woensdagavond twee mannen opgepakt op verdenking van het stelen van een bestelbus. Eén van de verdachten, een 30-jarige man uit Erp, ging compleet door het lint bij zijn arrestatie. Na een mislukte vluchtpoging bedreigde en bespuugde hij een politieagent.

ERP - De politie heeft woensdagavond twee mannen opgepakt op verdenking van het stelen van een bestelbus. Eén van de verdachten, een 30-jarige man uit Erp, ging compleet door het lint bij zijn arrestatie. Na een mislukte vluchtpoging bedreigde en bespuugde hij een politieagent. Lees verder »

Zeiljacht strandt in vaarwater bij Willemstad - WILLEMSTAD - Een zeiljacht is woensdagavond vast komen te zitten aan de grond bij Willemstad. Dat gebeurde rond negen uur bij de Volkeraksluizen. Het jacht telde vijf opvarenden.

WILLEMSTAD - Een zeiljacht is woensdagavond vast komen te zitten aan de grond bij Willemstad. Dat gebeurde rond negen uur bij de Volkeraksluizen. Het jacht telde vijf opvarenden. Lees verder »

Twintig kilo henneptoppen gevonden in huis Oosterstraat Breda - BREDA - Bij een inval in een huis aan de Oosterstraat in Breda heeft de politie woensdagmiddag een hennepdrogerij opgerold. De twee bewoners van het huis zijn aangehouden.

BREDA - Bij een inval in een huis aan de Oosterstraat in Breda heeft de politie woensdagmiddag een hennepdrogerij opgerold. De twee bewoners van het huis zijn aangehouden. Lees verder »

Vrouw zwaargewond na val van paard bij Loonse en Drunense Duinen - DRUNEN - Een vrouw is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een val van een paard. Het ongeluk gebeurde in de bossen van nationaal park De Loonse en Drunense Duinen, bij de Klinkert in Drunen.

DRUNEN - Een vrouw is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een val van een paard. Het ongeluk gebeurde in de bossen van nationaal park De Loonse en Drunense Duinen, bij de Klinkert in Drunen. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3