17:32

Man met 110.000 euro op zak aangehouden bij Bergen op Zoom

Het geld is in beslaggenomen

BERGEN OP ZOOM - Een 31-jarige man is zaterdagavond aangehouden op verdenking van witwassen omdat hij 110.000 euro contant geld en een geldtelmachine bij zich had. Het geld is in beslaggenomen door het Integraal Afpakteam Brabant. Lees verder »

Wielrenner loopt botbreuken op na valpartij in Berlicum - BERLICUM - Een wielrenner heeft enkele botbreuken opgelopen na een valpartij op de Nijvelaar in Berlicum. De man fietste samen met andere wielrenners in een groep toen ze onverwachts met elkaar in aanraking kwamen. Het slachtoffer viel en liep enkele botbreuken op.

BERLICUM - Een wielrenner heeft enkele botbreuken opgelopen na een valpartij op de Nijvelaar in Berlicum. De man fietste samen met andere wielrenners in een groep toen ze onverwachts met elkaar in aanraking kwamen. Het slachtoffer viel en liep enkele botbreuken op. Lees verder »

A17 tussen Roosendaal en Dordrecht weer open na ongeval bij Moerdijk - MOERDIJK - De A17 van Roosendaal naar Dordrecht is woensdag urenlang afgesloten geweest na een ongeval. Dat gebeurde rond vijf uur ter hoogte van Moerdijk. De snelweg ging rond acht uur pas weer open.

MOERDIJK - De A17 van Roosendaal naar Dordrecht is woensdag urenlang afgesloten geweest na een ongeval. Dat gebeurde rond vijf uur ter hoogte van Moerdijk. De snelweg ging rond acht uur pas weer open. Lees verder »

Opsporing Verzocht levert 15 tips op over overval Jumbo Oosterhout en 21 tips woningoverval Gilze - OOSTERHOUT - De politie heeft vijftien tips binnengekregen over de gewapende overval op de Jumbo-supermarkt in Oosterhout. De aanwijzingen kwamen binnen na een uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Over de woningoverval in Gilze zijn 21 tips binnengekomen.

OOSTERHOUT - De politie heeft vijftien tips binnengekregen over de gewapende overval op de Jumbo-supermarkt in Oosterhout. De aanwijzingen kwamen binnen na een uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Over de woningoverval in Gilze zijn 21 tips binnengekomen. Lees verder »

Mannen in gestolen auto aangehouden na achtervolging van Bavel naar België - BAVEL - In het Belgische Hoogstraten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag na een achtervolging twee mannen aangehouden die in een gestolen auto reden. De Belgische politie heeft ze op aanwijzing van Nederlandse agenten aangehouden.

BAVEL - In het Belgische Hoogstraten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag na een achtervolging twee mannen aangehouden die in een gestolen auto reden. De Belgische politie heeft ze op aanwijzing van Nederlandse agenten aangehouden. Lees verder »

Inbreker (17) uit Tilburg gearresteerd na DNA-match - TILBURG - Een 17-jarige jongen uit Tilburg is woensdag aangehouden voor een inbraak in een huis aan de Lavendelweg in zijn woonplaats. De politie kwam de verdachte op het spoor na een DNA-match.

TILBURG - Een 17-jarige jongen uit Tilburg is woensdag aangehouden voor een inbraak in een huis aan de Lavendelweg in zijn woonplaats. De politie kwam de verdachte op het spoor na een DNA-match. Lees verder »

Jongen uit Tilburg vindt gestolen fiets terug op Marktplaats - TILBURG - Een jongen uit Tilburg heeft deze week zijn gestolen fiets teruggevonden in een advertentie op kleintjeswebsite Marktplaats. De politie ging samen met de vader van de Tilburger op de koop af en arresteerde de 19-jarige verkoper.

TILBURG - Een jongen uit Tilburg heeft deze week zijn gestolen fiets teruggevonden in een advertentie op kleintjeswebsite Marktplaats. De politie ging samen met de vader van de Tilburger op de koop af en arresteerde de 19-jarige verkoper. Lees verder »

Vrouw steelt gootsteenontstopper bij bouwmarkt in Etten-Leur - ETTEN-LEUR - Een vrouw uit Rijsbergen is dinsdagavond opgepakt, nadat ze bij de Praxis in Etten-Leur gootsteenontstopper had gestolen.

ETTEN-LEUR - Een vrouw uit Rijsbergen is dinsdagavond opgepakt, nadat ze bij de Praxis in Etten-Leur gootsteenontstopper had gestolen. Lees verder »

Schoonmaaksters sluiten inbreker op in toilet in Oisterwijk:  We waren bewapend met stokken  - OISTERWIJK - Twee schoonmaaksters van cultureel centrum Tiliander in Oisterwijk hebben maandagochtend een inbreker betrapt en opgesloten in een invalidetoilet. De man is daarna opgepakt door de politie.

OISTERWIJK - Twee schoonmaaksters van cultureel centrum Tiliander in Oisterwijk hebben maandagochtend een inbreker betrapt en opgesloten in een invalidetoilet. De man is daarna opgepakt door de politie. Lees verder »

Accu vliegt in brand: fietsenshowroom aan Gastelseweg in Roosendaal vol rook - ROOSENDAAL - In een fietsenshowroom aan de Gastelseweg in Roosendaal heeft dinsdagavond brand gewoed. Volgens een woordvoerster van de brandweer was er een accu op een werkbank in brand gevlogen. De zaak kwam vol met dikke rook te staan. De bewoners van een nabijgelegen woning moesten tijdelijk hun huis uit.

ROOSENDAAL - In een fietsenshowroom aan de Gastelseweg in Roosendaal heeft dinsdagavond brand gewoed. Volgens een woordvoerster van de brandweer was er een accu op een werkbank in brand gevlogen. De zaak kwam vol met dikke rook te staan. De bewoners van een nabijgelegen woning moesten tijdelijk hun huis uit. Lees verder »

Motorrijder (23) loopt hersenletsel op bij aanrijding op Abdis van Thornstraat in Oosterhout - OOSTERHOUT - Bij een ongeval op de kruising van de Abdis van Thornstraat met de Catharinastraat in Oosterhout is dinsdagmiddag een 23-jarige motorrijder zwaargewond geraakt. Volgens een woordvoerder van de politie heeft hij hersenletsel opgelopen.

OOSTERHOUT - Bij een ongeval op de kruising van de Abdis van Thornstraat met de Catharinastraat in Oosterhout is dinsdagmiddag een 23-jarige motorrijder zwaargewond geraakt. Volgens een woordvoerder van de politie heeft hij hersenletsel opgelopen. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3