do

Rechtszaak moord Halsteren: zus slachtoffer emotioneel en gooit schoen naar verdachte

Fragment uit de verklaring van de zus van het slachtoffer

BREDA - De zus van Vladimir, de man die om het leven werd gebracht bij psychiatrisch ziekenhuis Vrederust in Halsteren, kon haar emoties tijdens de rechtszaak donderdag niet bedwingen. Aan het einde van de zitting gooide ze schreeuwend een schoen naar de verdachte. Even daarvoor las ze een emotionele verklaring voor: "Het spijt me dat ik je niet uit die kuil kon halen en je de levensadem in kon blazen." Lees verder »

Weinig animo voor stille tocht ter ere van Saskia Bolten in Steenbergen - STEENBERGEN - Het rommelt nog steeds in de Steenbergse politiek. Vorig jaar moest burgemeester Saskia Bolten het veld ruimen. Actievoerders hielden daarom donderdagavond een stille tocht voor haar terugkeer.

STEENBERGEN - Het rommelt nog steeds in de Steenbergse politiek. Vorig jaar moest burgemeester Saskia Bolten het veld ruimen. Actievoerders hielden daarom donderdagavond een stille tocht voor haar terugkeer. Lees verder »

Studenten Avans Hogeschool Breda ontwikkelen site Time100 van wereldberoemd tijdschrift - BREDA - Studenten en docenten van Avans Hogeschool in Breda hebben de website Time100 ontwikkeld. Hierop staat een lijst met de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld. Het wereldberoemde Time Magazine stelt deze lijst ieder jaar samen.

BREDA - Studenten en docenten van Avans Hogeschool in Breda hebben de website Time100 ontwikkeld. Hierop staat een lijst met de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld. Het wereldberoemde Time Magazine stelt deze lijst ieder jaar samen. Lees verder »

Man overleden na val van dak in President Kennedylaan Roosendaal - ROOSENDAAL - Een man is donderdag van het dak gevallen en overleden in de President Kennedylaan in Roosendaal.

ROOSENDAAL - Een man is donderdag van het dak gevallen en overleden in de President Kennedylaan in Roosendaal. Lees verder »

150 jaar oude brief uit Willemstad is 15.000 euro waard - WILLEMSTAD - Een 150 jaar oude brief uit Willemstad is 15.000 euro waard. De brief is op 26 september 1860 naar Zierikzee verzonden. De brief wordt vrijdag geveild.

WILLEMSTAD - Een 150 jaar oude brief uit Willemstad is 15.000 euro waard. De brief is op 26 september 1860 naar Zierikzee verzonden. De brief wordt vrijdag geveild. Lees verder »

Benzinedieven scheuren weg voor politie en botsen tegen plaatsnaambord in Aalburg - WIJK EN AALBURG - Twee benzinedieven zijn woensdagnacht na een achtervolging door de politie aangehouden in Aalburg. Een getuige zag dat de mannen aan de Bergstraat diesel aftapten bij auto s en het in jerrycans overhevelden.

WIJK EN AALBURG - Twee benzinedieven zijn woensdagnacht na een achtervolging door de politie aangehouden in Aalburg. Een getuige zag dat de mannen aan de Bergstraat diesel aftapten bij auto's en het in jerrycans overhevelden. Lees verder »

Bedrijfsruimte aan Hekven in Breda gesloten vanwege hennepkwekerij - BREDA - Een bedrijfsruimte in een pand aan het Hekven in Breda is voor zes maanden gesloten. De burgemeester van Breda heeft dat besloten omdat er een hennepkwekerij in was gevonden.

BREDA - Een bedrijfsruimte in een pand aan het Hekven in Breda is voor zes maanden gesloten. De burgemeester van Breda heeft dat besloten omdat er een hennepkwekerij in was gevonden. Lees verder »

Verdachte moord Halsteren tijdens rechtszaak:  Ik heb hem gestoken, verstikt en gewurgd  - BREDA - De verdachte van de moord op Vladimir bij psychiatrisch ziekenhuis Vrederust in Halsteren gaf donderdag in de rechtszaal in Breda openheid van zaken over de laatste minuten van het leven van Vladimir.  Hij zat op een boomstronk. Ik heb hem van achteren aangevallen en in zijn hals gestoken en gewurgd. Hij gilde als een speenvarken en riep ik ga dood, ik ga dood , zo zei de verdachte bij de start van de rechtszaak.

BREDA - De verdachte van de moord op Vladimir bij psychiatrisch ziekenhuis Vrederust in Halsteren gaf donderdag in de rechtszaal in Breda openheid van zaken over de laatste minuten van het leven van Vladimir. "Hij zat op een boomstronk. Ik heb hem van achteren aangevallen en in zijn hals gestoken en gewurgd. Hij gilde als een speenvarken en riep ik ga dood, ik ga dood", zo zei de verdachte bij de start van de rechtszaak. Lees verder »

Rijkswaterstaat: hef inhaalverbod vrachtwagens gedeeltelijk op - BREDA - Rijkswaterstaat wil op sommige trajecten het inhaalverbod gedeeltelijk opheffen om de veiligheid te verbeteren. Het gaat om plekken waar anders colonnevorming ontstaat, een lange rij vrachtwagens waarlangs gewone auto s bijna niet langs de snelweg erop of eraf kunnen.

BREDA - Rijkswaterstaat wil op sommige trajecten het inhaalverbod gedeeltelijk opheffen om de veiligheid te verbeteren. Het gaat om plekken waar anders colonnevorming ontstaat, een lange rij vrachtwagens waarlangs gewone auto's bijna niet langs de snelweg erop of eraf kunnen. Lees verder »

Breda krijgt eindelijk standbeeld Willem van Oranje - BREDA - Jaren heeft het geduurd, maar Breda krijgt 11 juni dan eindelijk een standbeeld van de Vader des Vaderlands: Willem van Oranje. Dat bevestigt een woordvoerder van de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda.

BREDA - Jaren heeft het geduurd, maar Breda krijgt 11 juni dan eindelijk een standbeeld van de Vader des Vaderlands: Willem van Oranje. Dat bevestigt een woordvoerder van de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda. Lees verder »

Man uit Zundert moet zes jaar cel in voor tientallen ramkraken - ZUNDERT - Een 27-jarige man uit Zundert heeft een celstraf van zes jaar gekregen voor een reeks van 29 ramkraken, inbraken en diefstallen. Dat heeft de rechtbank in Antwerpen bepaald. De man pleegde de misdrijven tussen maart 2010 en november 2012 in de grensstreek met België.

ZUNDERT - Een 27-jarige man uit Zundert heeft een celstraf van zes jaar gekregen voor een reeks van 29 ramkraken, inbraken en diefstallen. Dat heeft de rechtbank in Antwerpen bepaald. De man pleegde de misdrijven tussen maart 2010 en november 2012 in de grensstreek met België. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3