do

76-jarige zwaargewond na duw van fiets, dochter is boos: 'Deze verwarde vrouw is nu alweer vrij!'

Riek van Westerhof brak haar oogkas en jukbeen

DRUNEN - De 76-jarige Riek Westerhof fietste woensdag door Drunen, toen ze plots een duw kreeg van een verwarde vrouw. De bejaarde fietster viel en brak haar oogkas en jukbeen. De vrouw die haar duwde werd gearresteerd voor mishandeling, maar zit inmiddels weer thuis. Riek ligt in het ziekenhuis en kan bijna niks. "Dit is de omgekeerde wereld", zegt haar boze dochter Judith. Lees verder »

Bosbrand aan de Rondweg in Overloon - OVERLOON - In een bosgebied aan de Rondweg in Overloon heeft donderdagavond een brand gewoed.

OVERLOON - In een bosgebied aan de Rondweg in Overloon heeft donderdagavond een brand gewoed. Lees verder »

Woonwagenbewoners Deutersestraat:  We zijn geslagen, geschopt en vernederd en we weten niet waarom.  - DEN BOSCH -  Ik riep dat ik de deur open ging maken, toch ging de kettingzaag erdoor ,  Terwijl ik naar mijn nachtpon graaide werd er afgeteld tot ze gingen schieten en  Ik logeerde bij oma toen er plots mannen met machinegeweren binnen stonden. Ze deden me pijn.

DEN BOSCH - 'Ik riep dat ik de deur open ging maken, toch ging de kettingzaag erdoor', 'Terwijl ik naar mijn nachtpon graaide werd er afgeteld tot ze gingen schieten'en 'Ik logeerde bij oma toen er plots mannen met machinegeweren binnen stonden. Ze deden me pijn.' Lees verder »

Vrienden van familie hondendrama Schijndel: ‘Verhalen zijn opgeblazen en kloppen niet’ - SCHIJNDEL - De verhalen over het hondendrama in Schijndel zijn opgeblazen en zitten vol onjuistheden. Dat zeggen David en Anita Kreté, vrienden van de opa en oma van de meisjes die gewond raakten na een aanval van de hond van hun vader. “Mensen moeten geen verhalen vertellen die niet waar zijn.”

SCHIJNDEL - De verhalen over het hondendrama in Schijndel zijn opgeblazen en zitten vol onjuistheden. Dat zeggen David en Anita Kreté, vrienden van de opa en oma van de meisjes die gewond raakten na een aanval van de hond van hun vader. “Mensen moeten geen verhalen vertellen die niet waar zijn.” Lees verder »

Hondendrama in Schijndel zorgt voor een stortvloed aan reacties - SCHIJNDEL - De reacties op het hondendrama in Schijndel van dinsdag lopen uiteen op het forum van Omroep Brabant. Zo zou de Amerikaanse staffordshireterriër een gevaarlijk en moordlustig ras zijn. Dit wordt tegengesproken door een andere groep mensen, die vindt dat het aan de opvoeding van de hond ligt. En volgens anderen zou de vader verantwoordelijk zijn voor de gebeurtenis.

SCHIJNDEL - De reacties op het hondendrama in Schijndel van dinsdag lopen uiteen op het forum van Omroep Brabant. Zo zou de Amerikaanse staffordshireterriër een gevaarlijk en moordlustig ras zijn. Dit wordt tegengesproken door een andere groep mensen, die vindt dat het aan de opvoeding van de hond ligt. En volgens anderen zou de vader verantwoordelijk zijn voor de gebeurtenis. Lees verder »

Rijkswaterstaat hangt deuren in sluis Hintham:  Het komt aan op precisie  - DEN BOSCH - In opdracht van Rijkswaterstaat zijn donderdag de deuren in sluis Hintham gehangen. Een grote klus waar het volgens uitvoerder Geert Govers aankomt op precisie. Het hangen van de in totaal vier deuren duurt de hele dag.

DEN BOSCH - In opdracht van Rijkswaterstaat zijn donderdag de deuren in sluis Hintham gehangen. Een grote klus waar het volgens uitvoerder Geert Govers aankomt op precisie. Het hangen van de in totaal vier deuren duurt de hele dag. Lees verder »

 Vader kan strafrechtelijk vervolgd worden na hondenaanval op dochters in Schijndel  - SCHIJNDEL - De vader wiens dochters dinsdag in Schijndel werden aangevallen door zijn eigen honden zou strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Dat zegt advocaat Henk van Dijk uit Oss.

SCHIJNDEL - De vader wiens dochters dinsdag in Schijndel werden aangevallen door zijn eigen honden zou strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Dat zegt advocaat Henk van Dijk uit Oss. Lees verder »

Gebeten meisjes Schijndel bekend bij Raad voor Kinderbescherming - SCHIJNDEL - De zusjes uit Schijndel die ernstig gewond raakten na een aanval van twee honden komen uit een probleemgezin. De meisjes zijn na een onderzoek van de Raad voor de Kinderbescherming bij hun moeder weggehaald en aan hun vader toegewezen. Sindsdien krijgt het gezin ook begeleiding van Bureau Jeugdzorg.

SCHIJNDEL - De zusjes uit Schijndel die ernstig gewond raakten na een aanval van twee honden komen uit een probleemgezin. De meisjes zijn na een onderzoek van de Raad voor de Kinderbescherming bij hun moeder weggehaald en aan hun vader toegewezen. Sindsdien krijgt het gezin ook begeleiding van Bureau Jeugdzorg. Lees verder »

Opnieuw eeuwenoude opgraving gedaan in achtertuin Ravenstein - RAVENSTEIN - In de achtertuin van Martin Jan van Mourik in Ravenstein zijn opnieuw eeuwenoude vestingwerken blootgelegd.  Het gaat om hele kelders, het is echt imponerend , jubelt hij.

RAVENSTEIN - In de achtertuin van Martin Jan van Mourik in Ravenstein zijn opnieuw eeuwenoude vestingwerken blootgelegd. "Het gaat om hele kelders, het is echt imponerend", jubelt hij. Lees verder »

De treinen rond Den Bosch rijden weer! En dat heeft zo n 4126 flessen frisdrank gekost - DEN BOSCH - De werkzaamheden aan het spoor rond Den Bosch zijn in de nacht van woensdag op donderdag afgemaakt. Alle treinen rijden dus weer. De afgelopen weken hebben er zo n tweeduizend mensen 24 uur per dag aan de spoorvernieuwing gewerkt, maar het project heeft heel wat meer gekost. De mooiste cijfers op een rijtje.

DEN BOSCH - De werkzaamheden aan het spoor rond Den Bosch zijn in de nacht van woensdag op donderdag afgemaakt. Alle treinen rijden dus weer. De afgelopen weken hebben er zo'n tweeduizend mensen 24 uur per dag aan de spoorvernieuwing gewerkt, maar het project heeft heel wat meer gekost. De mooiste cijfers op een rijtje. Lees verder »

Politie zoekt getuigen ongeluk Den Bosch, scooterrijder breekt been en schouder - DEN BOSCH - Wie heeft er iets gezien van een zwaar ongeluk op de kruising van de Hambakenweg met de Treurenburg in Den Bosch, waarbij dinsdagmiddag een 16-jarige scooterrijder zwaargewond raakte? Dat vraagt de politie zich af. De jongen stak met zijn scooter de kruising over en werd daar geschept door een bestelauto.

DEN BOSCH - Wie heeft er iets gezien van een zwaar ongeluk op de kruising van de Hambakenweg met de Treurenburg in Den Bosch, waarbij dinsdagmiddag een 16-jarige scooterrijder zwaargewond raakte? Dat vraagt de politie zich af. De jongen stak met zijn scooter de kruising over en werd daar geschept door een bestelauto. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3