za

Juwelier Goldies in Deurne weer open, Willy Sanders staat weer in de winkel

Foto: Emile Vaessen

DEURNE - Juwelier Goldies in Deurne is weer open en de juwelier Willy Sanders staat zelf weer in de winkel. Op vrijdag 28 maart eindigde een overval met de dood van de twee overvallers. De juwelier liet in de winkel aan de Omroep Brabant-verslaggever weten een zware periode achter de rug heeft en 'graag met rust wordt gelaten'. Lees verder »

Motorenmuseum Gemert open voor publiek  - GEMERT - Het motorenmusem van Ad Opheij in Gemert is eindelijk open. Opheij heeft in het pand ruimte voor 150 brommers en motoren. Ook zijn er honderden houten en emailborden te zien. Sinds 2000 verzamelt hij oude motoren en brommers.

GEMERT - Het motorenmusem van Ad Opheij in Gemert is eindelijk open. Opheij heeft in het pand ruimte voor 150 brommers en motoren. Ook zijn er honderden houten en emailborden te zien. Sinds 2000 verzamelt hij oude motoren en brommers. Lees verder »

Twee gewonden door ongeluk op A2 bij Best - BEST - Op de A2 bij Best zijn zaterdagnacht twee gewonden gevallen door een ongeluk met twee auto s. Het tweetal zat in een auto waar een andere automobilist tegen aanreed. Die raakte daarbij niet gewond.

BEST - Op de A2 bij Best zijn zaterdagnacht twee gewonden gevallen door een ongeluk met twee auto's. Het tweetal zat in een auto waar een andere automobilist tegen aanreed. Die raakte daarbij niet gewond. Lees verder »

Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria overleden - LIESHOUT - Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria is donderdag op 79-jarige leeftijd overleden. Swinkels werkte 28 jaar voor de brouwerij uit Lieshout en had tot 1994 zitting in de raad van bestuur van Bavaria.

LIESHOUT - Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria is donderdag op 79-jarige leeftijd overleden. Swinkels werkte 28 jaar voor de brouwerij uit Lieshout en had tot 1994 zitting in de raad van bestuur van Bavaria. Lees verder »

Beloning voor gouden tip mishandeling moslima Eindhoven verhoogd naar 3000 euro - EINDHOVEN - De beloning voor de tip die moet leiden tot aanhoudingen van de mannen die een moslima in Eindhoven mishandelden, is verhoogd van 2500 naar 3000 euro.

EINDHOVEN - De beloning voor de tip die moet leiden tot aanhoudingen van de mannen die een moslima in Eindhoven mishandelden, is verhoogd van 2500 naar 3000 euro. Lees verder »

Twee Britten opgepakt in Heeze voor het slaan met bierflesjes van drie jongens - HEEZE - Twee Britse mannen van 25 en 26 jaar zijn zaterdagochtend op een camping in Heeze aangehouden vanwege het mishandelen van drie jongens.

HEEZE - Twee Britse mannen van 25 en 26 jaar zijn zaterdagochtend op een camping in Heeze aangehouden vanwege het mishandelen van drie jongens. Lees verder »

Kijk! En zie hoe vier PSV-spelers schitteren in reclame voor een frietpan - EINDHOVEN - Vier spelers van PSV zijn te zien in een reclamefilmpje voor een frietpan. In een commercial voor hoofdsponsor Philips is een rol weggelegd voor Adam Maher, Jürgen Locadia, Santiago Arias en Jorrit Hendrix.

EINDHOVEN - Vier spelers van PSV zijn te zien in een reclamefilmpje voor een frietpan. In een commercial voor hoofdsponsor Philips is een rol weggelegd voor Adam Maher, Jürgen Locadia, Santiago Arias en Jorrit Hendrix. Lees verder »

Officiële opening: papegaaienpark wordt Zoo Veldhoven - VELDHOVEN - Het papegaaienpark in Veldhoven is sinds zaterdag weer open. Het park ging vorig jaar failliet omdat de vorige eigenaren er financieel en organisatorisch een puinhoop van maakten.

VELDHOVEN - Het papegaaienpark in Veldhoven is sinds zaterdag weer open. Het park ging vorig jaar failliet omdat de vorige eigenaren er financieel en organisatorisch een puinhoop van maakten. Lees verder »

Celstraf geëist tegen Bosschenaren in nasleep Yellowstone-zaak  - AMSTERDAM - Tegen twee mannen uit Den Bosch is vrijdag vijftien en achttien maanden cel geëist. Volgens de officier van justitie bij de rechtbank Amsterdam hebben ze zich schuldig gemaakt aan afpersing. Ze zouden in een nasleep van de zogeheten Yellowstone-zaak een verdachte hebben gechanteerd.

AMSTERDAM - Tegen twee mannen uit Den Bosch is vrijdag vijftien en achttien maanden cel geëist. Volgens de officier van justitie bij de rechtbank Amsterdam hebben ze zich schuldig gemaakt aan afpersing. Ze zouden in een nasleep van de zogeheten Yellowstone-zaak een verdachte hebben gechanteerd. Lees verder »

Moeder (65) en zoon opgepakt voor drugshandel in Breugel - BREUGEL - De politie heeft een 31-jarige man en zijn 65-jarige moeder uit Breugel aangehouden voor het dealen in harddrugs. De man werd donderdagavond door de politie gevolgd. Op diverse plaatsen kochten mensen drugs van hem. Ook de klanten kregen een proces-verbaal.

BREUGEL - De politie heeft een 31-jarige man en zijn 65-jarige moeder uit Breugel aangehouden voor het dealen in harddrugs. De man werd donderdagavond door de politie gevolgd. Op diverse plaatsen kochten mensen drugs van hem. Ook de klanten kregen een proces-verbaal. Lees verder »

Drie jaar cel geëist voor  brand en explosie in huis Brantstraat Helmond - DEN BOSCH - Justitie heeft vrijdag bij de rechtbank in Den Bosch drie jaar cel geëist tegen een 37-jarige man uit Helmond. Hij wordt ervan verdacht brand te hebben gesticht in zijn huis aan de Brantstraat, waarna er een explosie volgde. Van de eis zijn twee jaar voorwaardelijk.

DEN BOSCH - Justitie heeft vrijdag bij de rechtbank in Den Bosch drie jaar cel geëist tegen een 37-jarige man uit Helmond. Hij wordt ervan verdacht brand te hebben gesticht in zijn huis aan de Brantstraat, waarna er een explosie volgde. Van de eis zijn twee jaar voorwaardelijk. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3