16:16

Koningsontbijt van Jumbo valt verkeerd: 'Het zit vol met suiker'

Koningin Máxima tijdens het Koningsontbijt van 2013 (ANP)

VEGHEL - Het Koningsontbijt van supermarktketen Jumbo, dat vrijdagochtend op basisscholen wordt geserveerd, geeft kinderen volgens het Voedingscentrum het slechte voorbeeld. Bij het ontbijt dat aan de Koningsspelen voorafgaat, zitten ongezonde producten zoals hagelslag en pindakaas. Lees verder »

Heijmans en Roosegaarde diepen concept Glow in the Dark - wegen verder uit - ROSMALEN - Bouwbedrijf Heijmans in Rosmalen en kunstenaar Daan Roosegaarde gaan tenminste drie jaar verder samenwerken in het concept Smart Highway, waarbij snelwegen en fietspaden markeringen krijgen met glow-in-the-dark -verf. De twee partijen tekenden hiervoor woensdag een overeenkomst.

ROSMALEN - Bouwbedrijf Heijmans in Rosmalen en kunstenaar Daan Roosegaarde gaan tenminste drie jaar verder samenwerken in het concept Smart Highway, waarbij snelwegen en fietspaden markeringen krijgen met 'glow-in-the-dark'-verf. De twee partijen tekenden hiervoor woensdag een overeenkomst. Lees verder »

Medewerkers stellen ultimatum aan directie Tetra Pak in Moerdijk, Beter eindbod of we gaan staken - MOERDIJK - CNV Vakmensen heeft woensdag een ultimatum gesteld aan verpakkingsbedrijf Tetra Pak in Moerdijk. De vakbond geeft de directie tot vrijdag twaalf uur de tijd om met een beter sociaal plan te komen. Als Tetra Pak vasthoudt aan het huidige eindbod, gaan we begin volgende week actievoeren , aldus onderhandelaar Arjan Huizinga.

MOERDIJK - CNV Vakmensen heeft woensdag een ultimatum gesteld aan verpakkingsbedrijf Tetra Pak in Moerdijk. De vakbond geeft de directie tot vrijdag twaalf uur de tijd om met een beter sociaal plan te komen. "Als Tetra Pak vasthoudt aan het huidige eindbod, gaan we begin volgende week actievoeren", aldus onderhandelaar Arjan Huizinga. Lees verder »

Minder winst en omzet Docdata door vertrek Zalando - WAALWIJK - Internetdienstverlener Docdata heeft in het eerste kwartaal van 2014 minder winst en omzet gedraaid ten opzichte van een jaar geleden. Dit komt vooral doordat het bedrijf het inpak- en verzendwerk voor internetwinkel Zalando in Duitsland aan het afbouwen is. Zalando bouwt een eigen distributiecentrum in Duitsland.

WAALWIJK - Internetdienstverlener Docdata heeft in het eerste kwartaal van 2014 minder winst en omzet gedraaid ten opzichte van een jaar geleden. Dit komt vooral doordat het bedrijf het inpak- en verzendwerk voor internetwinkel Zalando in Duitsland aan het afbouwen is. Zalando bouwt een eigen distributiecentrum in Duitsland. Lees verder »

Efteling-directeur Fons Jurgens: We moeten investeren in fases - SON - De toekomst van De Efteling ziet er veelbelovend uit. Er komt een nieuwe achtbaan en ook vakantiepark Bosrijk wordt flink uitgebreid. En dat allemaal onder leiding van een nieuwe directeur: Fons Jurgens. Volgens hem is er één ding heel belangrijk: investeren in fases.

SON - De toekomst van De Efteling ziet er veelbelovend uit. Er komt een nieuwe achtbaan en ook vakantiepark Bosrijk wordt flink uitgebreid. En dat allemaal onder leiding van een nieuwe directeur: Fons Jurgens. Volgens hem is er één ding heel belangrijk: investeren in fases. Lees verder »

 Toezichthouders niet op de hoogte van oplichting Easy Life - AMSTERDAM / HELMOND - Er is geen bewijs dat toezichthouders AFM en De Nederlandsche Bank in 2006 al wisten dat beleggers werden opgelicht door het Helmondse beleggingsbedrijf Easy Life. Gedupeerde beleggers hebben hun rechtszaak tegen de Autoriteit Financiële Markten, De Nederlandsche Bank en het Openbaar ministerie dinsdag verloren.

AMSTERDAM / HELMOND - Er is geen bewijs dat toezichthouders AFM en De Nederlandsche Bank in 2006 al wisten dat beleggers werden opgelicht door het Helmondse beleggingsbedrijf Easy Life. Gedupeerde beleggers hebben hun rechtszaak tegen de Autoriteit Financiële Markten, De Nederlandsche Bank en het Openbaar ministerie dinsdag verloren. Lees verder »

Winst Philips daalt stevig in eerste kwartaal - BEST - Philips heeft in het eerste kwartaal van 2014 ruim vijftien procent minder winst geboekt dan het jaar ervoor. Dat meldde het elektronicabedrijf dinsdag.

BEST - Philips heeft in het eerste kwartaal van 2014 ruim vijftien procent minder winst geboekt dan het jaar ervoor. Dat meldde het elektronicabedrijf dinsdag. Lees verder »

Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria overleden - LIESHOUT - Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria is donderdag op 79-jarige leeftijd overleden. Swinkels werkte 28 jaar voor de brouwerij uit Lieshout en had tot 1994 zitting in de raad van bestuur van Bavaria.

LIESHOUT - Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria is donderdag op 79-jarige leeftijd overleden. Swinkels werkte 28 jaar voor de brouwerij uit Lieshout en had tot 1994 zitting in de raad van bestuur van Bavaria. Lees verder »

Jumbo en Albert Heijn verwachten topdrukte met Pasen - VEGHEL - Het is drukker in supermarkten van Jumbo en Albert Heijn dan de zaterdag voor Pasen vorig jaar. Dat zeggen woordvoerders van de bedrijven. Jumbo laat weten extra personeel te hebben ingezet met de verwachte drukte.

VEGHEL - Het is drukker in supermarkten van Jumbo en Albert Heijn dan de zaterdag voor Pasen vorig jaar. Dat zeggen woordvoerders van de bedrijven. Jumbo laat weten extra personeel te hebben ingezet met de verwachte drukte. Lees verder »

A27 wordt verbreed, knelpunten worden aangepakt - BREDA - De snelweg A27 tussen Breda en Utrecht wordt verbreed. Het knooppunt Hooipolder bij Raamsdonksveer wordt aangepakt en er komt een tweede brug bij Gorinchem. Dit moet de files vanaf 2019 tot het verleden laten behoren.

BREDA - De snelweg A27 tussen Breda en Utrecht wordt verbreed. Het knooppunt Hooipolder bij Raamsdonksveer wordt aangepakt en er komt een tweede brug bij Gorinchem. Dit moet de files vanaf 2019 tot het verleden laten behoren. Lees verder »

Zoover Awards voor Vacansoleil uit Eindhoven en Roan Camping Holidays uit Raamsdonksveer - ZEIST - Vacansoleil en Roan Camping Holidays zijn in de prijzen gevallen bij de zesde editie van de Zoover Awards. De reisorganisaties uit Eindhoven en Raamsdonksveer wonnen respectievelijk in de categorieën Populairste Aanbieder Campingvakanties en Beste Aanbieder Campingvakanties .

ZEIST - Vacansoleil en Roan Camping Holidays zijn in de prijzen gevallen bij de zesde editie van de Zoover Awards. De reisorganisaties uit Eindhoven en Raamsdonksveer wonnen respectievelijk in de categorieën 'Populairste Aanbieder Campingvakanties' en 'Beste Aanbieder Campingvakanties'. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2