za

Jumbo en Albert Heijn verwachten topdrukte met Pasen

Jumbo en Albert Heijn verwachten topdrukte met Pasen

VEGHEL - Het is drukker in supermarkten van Jumbo en Albert Heijn dan de zaterdag voor Pasen vorig jaar. Dat zeggen woordvoerders van de bedrijven. Jumbo laat weten extra personeel te hebben ingezet met de verwachte drukte. Lees verder »

Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria overleden - LIESHOUT - Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria is donderdag op 79-jarige leeftijd overleden. Swinkels werkte 28 jaar voor de brouwerij uit Lieshout en had tot 1994 zitting in de raad van bestuur van Bavaria.

LIESHOUT - Bierbrouwer Antoon Swinkels van Bavaria is donderdag op 79-jarige leeftijd overleden. Swinkels werkte 28 jaar voor de brouwerij uit Lieshout en had tot 1994 zitting in de raad van bestuur van Bavaria. Lees verder »

A27 wordt verbreed, knelpunten worden aangepakt - BREDA - De snelweg A27 tussen Breda en Utrecht wordt verbreed. Het knooppunt Hooipolder bij Raamsdonksveer wordt aangepakt en er komt een tweede brug bij Gorinchem. Dit moet de files vanaf 2019 tot het verleden laten behoren.

BREDA - De snelweg A27 tussen Breda en Utrecht wordt verbreed. Het knooppunt Hooipolder bij Raamsdonksveer wordt aangepakt en er komt een tweede brug bij Gorinchem. Dit moet de files vanaf 2019 tot het verleden laten behoren. Lees verder »

Zoover Awards voor Vacansoleil uit Eindhoven en Roan Camping Holidays uit Raamsdonksveer - ZEIST - Vacansoleil en Roan Camping Holidays zijn in de prijzen gevallen bij de zesde editie van de Zoover Awards. De reisorganisaties uit Eindhoven en Raamsdonksveer wonnen respectievelijk in de categorieën  Populairste Aanbieder Campingvakanties  en  Beste Aanbieder Campingvakanties .

ZEIST - Vacansoleil en Roan Camping Holidays zijn in de prijzen gevallen bij de zesde editie van de Zoover Awards. De reisorganisaties uit Eindhoven en Raamsdonksveer wonnen respectievelijk in de categorieën 'Populairste Aanbieder Campingvakanties' en 'Beste Aanbieder Campingvakanties'. Lees verder »

MSD steekt vijf miljoen in werkgelegenheid Oss - OSS - Geneesmiddelenfabrikant MSD in Oss gaat een bedrag van ruim vijf miljoen euro investeren om de werkgelegenheid in de regio Oss te stimuleren. Deze maatregel is bedacht door de ondernemingsraad van het bedrijf om het banenverlies van de onlangs aangekondigde sluiting van de onderzoeksafdeling in Oss enigszins te compenseren. Dit maakte MSD vrijdag bekend.

OSS - Geneesmiddelenfabrikant MSD in Oss gaat een bedrag van ruim vijf miljoen euro investeren om de werkgelegenheid in de regio Oss te stimuleren. Deze maatregel is bedacht door de ondernemingsraad van het bedrijf om het banenverlies van de onlangs aangekondigde sluiting van de onderzoeksafdeling in Oss enigszins te compenseren. Dit maakte MSD vrijdag bekend. Lees verder »

Honderden miljoenen voor groene chemie in Rijn Schelde delta - BRUSSEL - De Europese Unie en grote bedrijven stellen honderden miljoenen euro s beschikbaar voor de vergroening van de chemische industrie in West-Brabant, Zeeland en West-Vlaanderen. Dat maakte Europarlementariër en oud provinciebestuurder Lambert van Nistelrooij donderdag bekend.

BRUSSEL - De Europese Unie en grote bedrijven stellen honderden miljoenen euro's beschikbaar voor de vergroening van de chemische industrie in West-Brabant, Zeeland en West-Vlaanderen. Dat maakte Europarlementariër en oud provinciebestuurder Lambert van Nistelrooij donderdag bekend. Lees verder »

Aantal WW-uitkeringen in Brabant nauwelijks veranderd - DEN BOSCH - In maart is het aantal lopende WW-uitkeringen in Brabant nauwelijks veranderd ten opzichte van februari. Provinciebreed gaat het om een afname met driehonderd uitkeringen. In totaal ontvangen bijna 69.000 Brabanders een WW-uitkering, zes procent van de beroepsbevolking.

DEN BOSCH - In maart is het aantal lopende WW-uitkeringen in Brabant nauwelijks veranderd ten opzichte van februari. Provinciebreed gaat het om een afname met driehonderd uitkeringen. In totaal ontvangen bijna 69.000 Brabanders een WW-uitkering, zes procent van de beroepsbevolking. Lees verder »

Supermarkten Sligro uit Veghel voelen prijzenslag - VEGHEL - De supermarkten van de Sligro Food Group in Veghel hebben in het eerste kwartaal van 2014 minder omzet opgeleverd dan een jaar eerder. De opbrengsten blijven laag door de aanhoudende prijzenslag, terwijl de paasvakantie van dit jaar ook laat valt.

VEGHEL - De supermarkten van de Sligro Food Group in Veghel hebben in het eerste kwartaal van 2014 minder omzet opgeleverd dan een jaar eerder. De opbrengsten blijven laag door de aanhoudende prijzenslag, terwijl de paasvakantie van dit jaar ook laat valt. Lees verder »

Personeel Tetra Pak in Moerdijk gaat staken - MOERDIJK - Een grote meerderheid van de 215 medewerkers van drankverpakkingsbedrijf Tetra Pak in Moerdijk heeft woensdag ingestemd met actie. Het bedrijf maakte begin 2014 bekend dat de fabriek eind dit jaar sluit. Alle medewerkers verliezen daardoor hun baan.

MOERDIJK - Een grote meerderheid van de 215 medewerkers van drankverpakkingsbedrijf Tetra Pak in Moerdijk heeft woensdag ingestemd met actie. Het bedrijf maakte begin 2014 bekend dat de fabriek eind dit jaar sluit. Alle medewerkers verliezen daardoor hun baan. Lees verder »

 De politiek springt te lichtzinnig met buitenlandse investeerders om  - AMSTERDAM - De Nederlandse politiek springt lichtzinnig om met buitenlandse investeerders en dat is op termijn schadelijk voor de Nederlandse economie en voor de werkgelegenheid. Dat zegt Patrick Mikkelsen, directeur van AmCham, de Amerikaanse Kamer van Koophandel.

AMSTERDAM - De Nederlandse politiek springt lichtzinnig om met buitenlandse investeerders en dat is op termijn schadelijk voor de Nederlandse economie en voor de werkgelegenheid. Dat zegt Patrick Mikkelsen, directeur van AmCham, de Amerikaanse Kamer van Koophandel. Lees verder »

Duizend nieuwe banen dankzij BOM, zegt BOM in jaarcijfers - TILBURG - De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zegt dat het vorig jaar voor vestiging of uitbreiding van 35 buitenlandse bedrijven heeft gezorgd. Dat leverde duizend banen op. Nog eens 300 banen zouden daardoor behouden zijn gebleven.

TILBURG - De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zegt dat het vorig jaar voor vestiging of uitbreiding van 35 buitenlandse bedrijven heeft gezorgd. Dat leverde duizend banen op. Nog eens 300 banen zouden daardoor behouden zijn gebleven. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2