Zinderend Zuiden

Waar was Brabant in het weekend? Wij doen verslag van de mooiste evenementen, de leukste festivals, de beste concerten en alle andere uitjes die je niet wilt missen. Als bonus geven we je ook nog eens de gaafste uitgaanstips voor de komende week!

Het carnavalfeest is helaas weer voorbij, maar we kunnen nu uitkijken naar het voorjaar. Ben je op zoek naar wat inspiratie? Dat kan tijdens TuinIdee in de Brabanthallen. Van 22 t/m 25 februari kan je bij dit grootste tuinevenement van Nederland terecht voor de nieuwste trends. Ben jij een echte bierliefhebber of heb jij altijd al je eigen biertje willen brouwen? Dat kan op 25 februari bij Vandeoirsprong in Oirschot. Brouw je eigen biertje, of proef de biertjes van anderen.

Kinderen konden lekker los gaan tijdens het Springkussenspektakel in Veldhoven. Springen, duiken, rolen, alles was mogelijk. Zelfs ouders konden een sprongetje wagen. In Skidôme in Rucphen was er een speciale driftbaan voor het icekarten. Slalommen om pionnen en rondjes draaien. Het ging er hard aan toe! In Oerle kon je kleine geitjes bekijken tijdens de geitenkijkdagen  en dat was ontzettend schattig.  

 

Uitzending terugkijken 

Bekijk de uitzending terug via Uitzending Gemist. 

Zinderend Zuiden is iedere maandag vanaf 18.12 uur op Omroep Brabant te zien en wordt daarna ieder uur herhaald. 

Wil jij jouw evenement in het programma? Laat het ons weten via evenementen@omroepbrabant.nl

 
Aflevering 19-2-2018:

 

 

Volgende uitzending: maandag 26 februari 2018 - 18:12