Zinderend Zuiden

Waar was Brabant in het weekend? Wij doen verslag van de mooiste evenementen, de leukste festivals, de beste concerten en alle andere uitjes die je niet wilt missen. Als bonus geven we je ook nog eens de gaafste uitgaanstips voor de komende week!

Afgelopen weekend waren we bij de rollerdisco in het Sportiom in Den Bosch, waar je kon rollerschaatsen op 70's en 80's muziek en clinics kon volgen om je skills te verbeteren. In Deurne namen we een kijkje bij de Heilight Parade, een stoet van verlichte praalwagens en diverse acts. Ook waren we bij Feel Da Bounce in Bergen op Zoom, een internationale danswedstrijd voor breakdancers, hiphopdansers en housedansers.

Aankomend weekend gaan we terug naar de 70's tijdens de internationale ABBA dag in Roosendaal. Tijdens dit evenement kunnen fans genieten van alles wat met de popband te maken heeft. Hans Löfvenberg, tourmanager van de band, zal daarbij aanwezig zijn. De lente is officieel al begonnen, maar zondag begint  het pas voor de koeien van de Fabor ijsboerderij in Reusel. Zij mogen tijdens de Fabor Boerderijdag eindelijk lekker naar buiten. Ook nemen we een kijkje bij de enige Face en Bodypaint wedstrijd van Zuid Nederland, georganiseerd door de stichting DFBW. Een vakjury zal daar op zoek gaan naar het mooiste kunstwerk.

Zinderend Zuiden is iedere maandag vanaf 18.12 uur op Omroep Brabant te zien en wordt daarna ieder uur herhaald.
Wil jij jouw evenement in het programma? Laat het ons weten via evenementen@omroepbrabant.nl

Volgende uitzending: maandag 3 april 2017 - 18:12