Zinderend Zuiden

Waar was Brabant in het weekend? Wij doen verslag van de mooiste evenementen, de leukste festivals, de beste concerten en alle andere uitjes die je niet wilt missen. Als bonus geven we je ook nog eens de gaafste uitgaanstips voor de komende week!

Tuinliefhebbers moeten van 13 t/m 22 juli in Nuenen zijn bij Bloem & Tuin, het grootste openlucht-tuinevenement van de Benelux. Laat de tuinier in je los tijdens de workshops of ga op zoek naar exotische bloemen, planten, tuinontwerpen en kunst. A$AP Rocky, Ty Dolla Sign, Frenna en Sevn Alias; het zijn enkele namen van het WOO HAH Festival in Hilvarenbeek. Het hiphop festival begon ooit klein, maar met ruim 30.000 bezoekers vieren ze dit weekend hun vijfjarige jubileum.

In Veghel kon je genieten van een bijzondere mix van Food & Art tijdens Fabriek Magnifique. Op verschillende plekken in het dorp kon je je laten verrassen door muziek, kunst en eten. In Schijndel vlogen de pijlen in het rond tijdens Lowlands Shootout 2018, een internationale handboogwedstrijd. Den Bosch staat bekend als bourgondische stad. Met het foodfestival TREK werd dat nog een keer benadrukt. Het Paleiskwartier werd met verschillende foodtrucks omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. 

 

 Bekijk de uitzending terug via Uitzending Gemist. 

Zinderend Zuiden is iedere maandag vanaf 18.12 uur op Omroep Brabant te zien en wordt daarna ieder uur herhaald. 


Wil jij jouw evenement in het programma? Laat het ons weten via evenementen@omroepbrabant.nl

 
Aflevering 9-7-2018:

 

Volgende uitzending: maandag 16 juli 2018 - 18:13