Zinderend Zuiden

Waar was Brabant in het weekend? Wij doen verslag van de mooiste evenementen, de leukste festivals, de beste concerten en alle andere uitjes die je niet wilt missen. Als bonus geven we je ook nog eens de gaafste uitgaanstips voor de komende week!

Dit weekend kan je in Helmond terecht voor hét hiphopfestival Urban Matterz. Rapmuziek, breakdance, graffiti-art, human beatbox en urban sports. Er is van alles te zien en te doen voor jong en oud. Ben jij graag buiten of ga je graag op jacht? Op Landgoed Velder in Liempde ben je aan het goede adres voor alles wat te maken heeft met jagen. In Halsteren kan je terecht voor de Power Horse Competitie. Tijdens deze laatste wedstrijd van het seizoen kan je genieten van verschillende disciplines in de paardensport. Van dressuur tot trekpaardproeven en authentieke voertuigen; het komt allemaal voorbij.

 Het buitenzwemseizoen werd in stijl afgesloten met een hondenplons. In zwembad de Wedert in Someren doken een heleboel honden het water in. Breda stond ook in het teken van water tijdens de Lichtsloepenparade. Versierde en verlichte bootjes voeren door de singles van Breda. In Alphen was het een en al spektakel tijdens de zeepkistenrace.

 

Bekijk de uitzending terug via Uitzending Gemist. 

Zinderend Zuiden is iedere maandag vanaf 18.12 uur op Omroep Brabant te zien en wordt daarna ieder uur herhaald. 


Wil jij jouw evenement in het programma? Laat het ons weten via evenementen@omroepbrabant.nl

 
Aflevering 17-9-2018:

 

Volgende uitzending: maandag 24 september 2018 - 18:12